Dansk
Gamereactor
Videos
HQ

JBL Quantum Stream Studio (Quick Look) - Perfekt til streaming

Denne tredobbelte kondensatormikrofon tilbyder fire stemmeoptagelsesmønstre for at give dig masser af fleksibilitet med, hvordan du inkorporerer den i din streamingopsætning.

Audio transcriptions

"Hej alle sammen og velkommen til endnu et Gamereactor Quick Look.
Vi har beskæftiget os med nogle nye initiativer fra JBL som en del af deres Quantum-serie, som startede sit liv som JBL's satsning på gaming-tilbehør generelt."

"Og det har været, jeg kan roligt sige, at Kim faktisk har elsket nogle af deres headsets og nogle af de ting, de har været i stand til at gøre med deres motorer, deres slags pseudo-3D-positioneringslyd og støjreduktion og simpelthen ren og skær lydkvalitet.
De har været i stand til at gøre store ting med det."

"Men for ikke så længe siden havde vi her på bordet den lille DJI-mikrofonkonkurrent, som på en måde tilbød en mere konkurrencedygtig pris, men som også tilbød mindre funktionalitet alt i alt.
Så det er ikke kun, du ved, disse flagskibsartikler på højt kvalitetsniveau."

"Det efterlader os med JBL Quantum Stream Studio, som stort set er JBL's slags mainstream mikrofonsatsning inden for gaming, for det er jo ikke sådan, at det er dårligt eller noget i den stil.
Men hvis du ser på dette, vil du se en masse andre USB type C-lignende kompatible mikrofoner, der bare generelt bruges til gaming."

"Og den gør ikke noget nyt i sig selv.
Den giver dig en hel del opsamlingsmønstre.
Så der er fire valgbare stemmeoptagelsesmønstre, som vælges via denne lille knap lige her."

"Så du har din meget, meget omnidirektionelle, retningsbestemte, den slags ting, som dybest set betyder, at du kan indstille den afhængigt af, hvor mange højttalere der er, eller hvilken slags støj profil der er omkring dig.
Pointen er, at du er i stand til at tilpasse det til et givet scenarie, hvilket altid er meget rart."

"Det ser ud til at være en ret almindelig kondensatormikrofon med kapsel.
Og jeg vil vædde med, at både med hensyn til det frekvensområde, den er i stand til at opfange, kilohertz og bitlyddybden vil være helt i orden.
Igen, vi vil undersøge dette i en fuld anmeldelse, men det ser fint ud."

"Og jeg mener, hele kapslen her ser ud til at være enten en slags virkelig tyk plastik eller en aluminiumslegering.
Under alle omstændigheder er den ikke så tung.
Den har standard industrigevind, hvilket betyder, at du både kan have den på denne lille stativ og bruge USB type C-porten her bagpå."

"Eller du kan sætte den på en boomer-arm, måske for at få den lettere af vejen, når du er faktisk bruger den.
Det er USB type C, hvilket betyder, at den får sin strøm fra hovedkoblingen.
Og du får et ret flot og ret langt flettet USB type C-kabel med i købet, selvom det ender i en USB type A. Og vi er ved at nå et punkt, hvor nogle bærbare computere eller endda nogle stationære computere måske løber tør for USB type A på et tidspunkt i den nærmeste fremtid, hvilket betyder, at C to C er kommet for at blive, og det ville være rart, hvis JBL kunne følge med strømmen på det område."

"Der er selvfølgelig nogle af de vigtigste ting, som man ville forvente fra en kondensatormikrofon med USB-kapsel.
Så der er et tryk for at slå lyden fra her i toppen.
Der er et lille indstillingspanel her i bunden, som er meget fint."

"Og der er RGB.
Vi vil ikke tænde den på denne video, men som du kan se lige her, er der en indikator her i toppen, som også er den, der indikerer, om du er muted.
Og så er der selvfølgelig denne volumenknap til forstærkning eller en valgknap, afhængigt af hvilken slags indstilling du er i gang med, vil også lyse op."

"Og alt dette kan sættes op gennem quantum engine, fordi det er kompatibelt med den, selvfølgelig.
Der er også en dynamikområdekompressor herinde, hvilket betyder, at du sandsynligvis vil få en renere lyd afhængigt af forskellige situationer."

"Og naturligvis stemmeovervågning gennem et hovedtelefonstik, hvilket betyder, at du kan høre dig selv en lille smule, så du kan indstille den korrekt for at sikre, at der ikke er nogen spidser eller knæk.
Så ikke så dårligt, men heller ikke noget, der er usædvanligt på nogen måde."

"Så vi bliver nødt til at prøve den af for at se, om den er noget værd.
Mange tak, fordi I så med.
Vi ses på den næste."

Hardware

Flere

Videos

Flere

Filmtrailere

Flere

Trailers

Flere

Events

Flere