Dansk
Gamereactor
Videos
HQ

SteelSeries Arctis Nova 5 Wireless (Quick Look) - Lyd betyder noget

SteelSeries har afsløret et nyt headset, som har et 60+ timers batteri, detaljerede neodymdrivere, understøttelse af den nye Nova 5 Companion App, der åbner døren over 100 spilspecifikke lydforudindstillinger, og et design på tværs af platforme, der gør det nemt at oprette forbindelse til de fleste pc'er, konsoller og telefoner.

Audio transcriptions

"Hej alle sammen og velkommen til endnu et Gamereactor Quick Look.
Mens SteelSeries laver alt for mange headsets, alt for mange til at vi kan vælge et tilfældigt som vi kan anbefale til dig, tror jeg, at de fleste mennesker vil være enige, og i hvert fald folk her, at den generelle designfilosofi med hensyn til den måde, de laver headsets på er meget flot."

"Det betyder, at de producerer dejlig lyd, men det er også bare det faktum, at de har en god filosofi og en god form for designtradition omkring deres hardware, og det er i høj grad opretholdt og leveret igen her i den billigere Nova 5 Wireless.
Det vigtigste er, at Nova, Arctis Nova-serien, hovedsageligt er der som en slags budgetvenlig."

"Nu kan du få dem i Nova Pro-serien, som også er meget dyrere end denne.
Jeg tror, det ville svare til omkring 150 dollars, hvis det blev oversat direkte til USA, men vi kender ikke den præcise pris.
Vi optager dette forud for den egentlige lancering, så bær over med os lidt."

"Men igen, pointen er, at de vigtigste aspekter af Nova-lytteoplevelsen har meget meget blevet opretholdt her.
Så det betyder, at disse dejlige åndbare skumpuder her på kopperne, denne dejlige strækbare pandebånd, som er under den egentlige bøjle, hvilket betyder, at det, dit hoved kommer i kontakt med med, er dette snarere end dette."

"Og uanset hvor meget memory foam du lægger på undersiden af denne bøjle, vil det stadig være mere ubehageligt, end hvis du bare har et elastisk pandebånd.
Og det har denne, og det er meget godt.
Derudover har du også en rigtig god udtrækkelig mikrofon, hvilket betyder, at for alle disse tilfælde, hvor du ikke bruger den, går den tilbage og opbevares inde i koppen."

"Jeg ved ikke, hvorfor andre headsetproducenter ikke gør det samme.
De gør det enten aftageligt, hvilket betyder, at du kan miste det.
De laver den også, så den på en måde opbevares rundt om selve koppen, hvilket heller ikke er særlig pænt."

"Det her er bare meget pænt.
Her bagpå er der også et væld af knapper rundt om på siden af kopperne der umiddelbart kan se forvirrende ud, fordi du ikke ser på dem, når du bruger det."

"Men jeg vil sige, at headsets, der har en eller to knapper, skal være multifunktionelle, hvilket betyder, at der er en funktion til et langt tryk og en til to og en til tre og en for et let tryk, og det bliver alt sammen meget svært at lære, selv over lange strækninger af tid."

"Når du først har fået fornemmelsen, er det meget hurtigt at se, hvor der er dæmpet, hvor er den lille volumenknap, hvor er funktionsomskifteren og tænd/sluk-knappen.
Det er bare meget, meget pænt at bruge, og jeg synes, det er perfekt til denne slags ting."

"Nu er den trådløs, så det betyder, at du er afhængig af denne lille dongle her.
Den er formet på en lidt underlig måde.
Den er helt sikkert formet, så den kan rumme en Nintendo Switch, hvilket den også gør.
Hvorvidt den umiddelbart vil passe, hvis du har brugerdefinerede controllere eller lignende."

"det er noget, jeg ikke kan diskutere på nuværende tidspunkt.
Men det understøtter pc, PlayStation 5, MetaQuest 2, Switch, de fleste mobiltelefoner, nu også iPhones på grund af USB Type-C-porten, så den er utrolig universel.
Det var da dejligt."

"Og den har også Bluetooth-tilstandsskift, hvilket betyder, at du kan have denne indsats, lad os sige sige din Switch, og hvis du har en Bluetooth-forbindelse til din telefon, hvis nogen ringer dig, skifter den til Bluetooth og tager imod opkaldet.
Meget, meget flot."

"Den er lavet med en ramme af ABS-plast, og hvis jeg skal komme med en kritik, så er det at noget af ABS-plasten ikke føles nær så høj kvalitet, som den nok burde, selv til denne pris.
Men jeg vil også sige, at der, hvor det betyder noget, er puderne og det strækbare pandebånd, føles den meget behagelig at bruge."

"Det eneste, jeg lagde mærke til, var, at der er meget, at der virkelig ikke er meget dreje den anden vej, så du kan dreje den hele vejen i denne retning, men her stopper den der, hvilket betyder, at den er underligt stiv på nogle måder.
Men igen, 60 timers batterilevetid for omkring $150 med dette niveau af pasform og finish er meget flot."

"Så mange tak, fordi I så med, vi ses til næste gang."

Hardware

Flere

Videos

Flere

Filmtrailere

Flere

Trailers

Flere

Events

Flere