Dansk
Gamereactor
Videos
HQ

Apple Pencil Pro (Quick Look) - Præcision som aldrig før

Denne opgraderede version af Apple 's Pencil har et forbedret gyroskop for at levere højere præcisionsniveauer samt inkluderer en brugerdefineret haptisk motor og en ny sensor i cylinderen for at åbne op for ny brugsmekanik.

Audio transcriptions

"Hej alle sammen og velkommen til endnu et Gamereactor Quick Look, det er iPad-tid, og jeg er meget, meget begejstret.
Vi laver et par forskellige videoer om hele denne opsætning her, som er mærket nye M4-drevne iPad Pro 13-tommer, fordi vi laver en på Magic Keyboard, som jeg har lige dernede, en på selve iPad'en og så selvfølgelig den her."

"Du kan måske genkende den her fra briefingen, den ligner en almindelig Apple Pencil som efterhånden findes i et par forskellige varianter afhængigt af, hvilken slags iPad du bruger og hvilken slags stik selve iPad'en bruger, og hvordan den docker blyanten.
Så med den ene har du den lille spids, der har en USB type C-port skjult derinde, og du kan også få den almindelige, som også oplades magnetisk på siden af iPad'en."

"Igen et par forskellige muligheder, men dette er en helt ny, og du kan se det på denne lille side her, hvor der står Apple Pencil Pro.
Det betyder, at den er lidt dyrere, omkring $150-ish, og den tilbyder nogle funktioner som er eksklusive for denne blyant."

"Det er meget spændende for et, ja jeg vil sige et nichepublikum, for mens en masse mennesker, jeg kender i det kreative felt, bruger iPads, er der ikke mange, der bruger iPads til de kreative arbejde, som ville kræve et virkelig stærkt blyant-workflow.
Nu forekommer det, og vi må respektere, at den slags kreative findes ude i verden."

"derude, og de har skreget efter nogle af de funktioner, som Pencil Pro tilbyder.
Så det første, jeg nok bør sige, er, at jeg ikke vil være i stand til at demonstrere meget af disse funktioner, fordi jeg ikke er en illustrator, jeg er ikke en kunstner, men hvad jeg kan fortælle dig er, hvordan det så ud under præsentationen, og de få ting, jeg har direkte erfaring med."

"med.
Så for det første synes jeg, at det er dumt, at det er hvidt.
Sagen med Apples professionelle, virkelig professionelle udstyr er, at det bliver sort.
Opladningskablet til denne iPad, 13-tommer, er sort, fordi det tydeligt indikerer, at der er et tonalt skift i, hvad du vil bruge den til."

"Så jeg synes, det burde have været der, og min anden anke er, at en ting, som folk virkelig har bedt om, er, at den anden spids skal være et viskelæder eller dybest set bare et værktøj så hvis man vil viske ud, skal man bare gøre som med en almindelig blyant og vende den rundt.
og så ville man kunne slette det, man har lavet, eller en anden funktion, afhængigt af hvad den pågældende illustrator vil have ud af oplevelsen."

"Det er ikke her.
Det, der er her, er en helt ny squeeze-funktion.
Når du klemmer, og det er her, vi kommer til et punkt, hvor jeg ikke vil kunne illustrere dette perfekt på iPad'en, er der en haptisk feedback, der kører gennem en haptisk motor der løber i hele pennens længde."

"Når du har gjort det, får du adgang til kontekstuelle funktioner som f.eks. at skifte værktøj, den tykkelsen på værktøjet og farven på værktøjet.
Det giver virkelig nem adgang til en masse indstillinger, som en illustrator virkelig har brug for på farten og normalt ville være nødt til at indstille ved at trykke rundt på en brugergrænseflade for at gøre, men nu er det hele her."

"Der er også indbygget et gyroskop nu, hvilket betyder, at der kan ske nogle ting, når du drejer den.
Det betyder grundlæggende, at hvis du drejer, kan du f.eks. dreje gennem undermenuer, og så vælge, hvis det er det, du vil.
Der findes endda apps nu, hvor man kan rotere for at vælge et værktøj, som tilfældigvis findes omkring pennespidsen på Apple Pencil Pro og derefter vælge ved at klemme."

"Det er virkelig sejt.
Og som jeg sagde, er der nu haptisk feedback, som fungerer rigtig, rigtig godt.
Den understøtter også alle de andre funktioner, som vi har fået fra tidligere Apple Pencils.
Jeg ved ikke, om man kan se det, men den har en hover-funktion, hvilket betyder, at når jeg trækker den hen over iPad-linjen her, kan jeg dybest set fremhæve forskellige apps, hvis det er det, du vil."

"Og det bliver meget mere kontekstuelt nyttigt inden for illustrationsapps, som tager fuld fordel af pennen.
Som sagt kan jeg rigtig godt lide Apple Pencil.
Det har jeg altid gjort."

"Jeg har haft svært ved at finde use cases til det, men det virker som om, at for de mennesker, der har brug for gode Apple Pencils, er det gået rigtig godt.
Så hvis du vil vide meget mere om iPads og denne iPad i særdeleshed, så hold øje med Game Rancher."

Hardware

Flere

Videos

Flere

Filmtrailere

Flere

Trailers

Flere

Events

Flere