Dansk
Gamereactor
Videos
Redfall
HQ

GRTV News - Redfall får en sidste opdatering

Det vil bringe offline mode, Nest og kvarter forbedringer, og tweaks til singleplayer.

Audio transcriptions

"Hej alle sammen og velkommen tilbage til endnu en episode af GRTV News. I dag skal vi tale om noget, vi faktisk har talt meget om på det seneste, og det er Redfall.
Nu er Redfall et virkelig underligt sted, et sted, som vi nok ikke havde forudset."

"for et år siden, da spillet udkom. Men Arkane Austin, dets udvikler, er blevet lukket eller er i færd med at blive lukket af Microsoft og Xbox. Og mens det blev bekræftet, at spillet ikke vil blive videreudviklet, der vil ikke komme noget nyt indhold, der vil ikke komme udvidelser, der vil ikke komme en slags af år med ændringer, der forhåbentlig får Redfall til den position, hvor Arkane Austin oprindeligt havde til hensigt at være. Hvad vi ved er, at der kommer en sidste opdatering før Arkane Austin lukker ned, før Redfall i bund og grund er, du ved, i bund og grund stikket er sat på Redfall, og spillet er færdigt og vil ikke se yderligere ændringer. Så det er hvad vi skal tale om i dag. Så ja, Redfall får en sidste opdatering med offline mode og store ændringer. Arkane Austin vil leve op til sit ord, selv om studiet er blevet lukket ned."

"Kort efter at Microsoft havde bekræftet, at Arkane Austin og tre andre Xbox-studier var blevet lukket ned, fandt vi ud af, at der var planlagt en massiv opdatering til Redfall. Lukningerne er naturligvis os til at tro, at vi aldrig ville se resultatet af dette arbejde, men det er heldigvis ikke tilfældet.
Arkane Austin afslører, at Redfalls sidste opdatering stadig er på vej. Vi får ikke at vide hvornår, men opdateringen vil indeholde meget efterspurgte funktioner som at kunne spille offline, pause når man spiller alene, store ændringer i nabolags- og redesystemerne og meget mere. Et dejligt farvel fra Arkane Austin, så tak, og jeg håber at se jeres navne i credits for fantastiske spil i fremtiden."

"Så ja, der er en sidste opdatering på vej. Vi kender faktisk ikke detaljerne i den, vi har bare fået at vide at der snart vil komme flere detaljer. Oplysningerne blev delt i et tweet hvor specifikt, undskyld, et indlæg i disse dage, vi bruger ikke ordet tweet, men informationen blev delt i et tidligere indlæg, der specifikt sagde, at dette er de ting, der vil komme i denne opdatering. Men igen, vi ved ikke, hvornår det kommer, vi ved ikke, hvor længe det er vil være væk fra, vi kender ikke detaljerne i det, og om der vil være som en massiv liste over patch-noter og, du ved, mindre ændringer og fejlrettelser og alt det gode."

"ting også. Men det, vi ved, er, at det er på vej. Så ja, Arkane Austin-holdet, de vil gøre en sidste ting for Redfall, før spillet, før det udkommer.
studiet lukker helt ned, og før spillet er helt færdigt, om man så må sige.
Man må dog undre sig lidt over, hvorfor det har taget så lang tid for denne opdatering at finde sted, du ved, Redfall har ikke, Redfall har ikke rigtig følt, at det har fået en stor mængde støtte lige siden det udkom for et år siden. Jeg siger, at der har været en slags opdateringer og ændringer til spillet, men Redfall var i en tilstand, hvor der var brug for en stor, seriøs, massiv gennemgribende ændringer, og det er, du ved, det ser ud til at være den, der gør det, og det går også være den sidste opdatering, der kommer til spillet, så det er lidt mærkeligt med hensyn til det. Men ja, lad os vide, hvad du synes om det, vil du tjekke Redfall one final ud?
gang med denne opdatering i tankerne, eller er du færdig med spillet og glad for at komme videre fra det? Lad os det i kommentarerne nedenfor, ellers er jeg tilbage i morgen med ugens næste GOTV-nyhed, så hold øje med det, og ja, vi ses på den anden side. Pas på jer selv, alle sammen."

GRTV News

Flere

Videos

Flere

Filmtrailere

Flere

Trailers

Flere

Events

Flere