Dansk
Gamereactor
Videos
Furiosa: A Mad Max Saga
HQ

GRTV News - Furiosa: A Mad Max Saga flyder på billetkontoret

Actionfilmen er tilsyneladende indstillet til at kæmpe for at få dækket sine produktionsomkostninger.

Audio transcriptions

"Hej alle sammen og velkommen tilbage til endnu en episode af GRTV News. I dag er jeg vil jeg tale lidt om noget, som jeg synes, det er på tide at tale om, og det er Furiosas billetsalg. Nu har der været en meget håb om, at denne film ville klare sig rigtig godt."

"Der er en masse, du ved, massivt budget, store stjerner, den store slags action blockbuster, den ting, som man ville forvente ville drive billetsalget og få folk til at vende tilbage til biograferne. Og der var håb om, at den ville klare sig ret godt. Men jeg tror ikke, at nogen forventede, at den ville blive en milliardindtægt eller noget i den stil, for de er meget sjældne i dag."

"dage, og desuden har Mad Max-franchisen aldrig været en massiv indtjener. Men der var stadig håb om, at denne film ville tjene nogle penge, og det ser ud til, at den har det rigtig, rigtig svært. Så det er det, vi skal se på i dag, box-office-statistikkerne for Furiosa og Mad Max Saga."

"Så ja, Furiosa mister momentum i biograferne og klarer sig dårligere end forventet. Filmen koster os stadig et tocifret millionbeløb i dollars fra at tjene sig selv ind igen.
produktionsomkostninger. Det skal også siges, at grunden til, at jeg ville tale om dette i dag, er fordi Furiosa nu har været i biograferne i en uges tid, over ti, omkring ti dage, noget i den stil. Så det er ikke, vi forventer ikke at det kommer tilbage på sporet nu. De store dage med Furiosa i kassen kontor ligger bag den nu. Så vi kommer nok ikke til at se mange flere penge rulle ind på på dette tidspunkt, hvilket er chokerende. Men under alle omstændigheder er brændstoftanken til George Millers seneste kapitel i Mad Max-sagaen ser ud til at være næsten tom. Billetter til billetsalget salg er skuffende, og i alt har den postapokalyptiske film kun opnået at tjene hundrede og fyrre millioner dollars i billetindtægter. Tak til Box Office Mojo. Noget, der på papiret lyder ret godt, men som ligger langt under hvad der var forventet af den. Det er værd at overveje filmens betydelige budget på 168 millioner dollars, som ikke engang inkluderer omkostningerne til markedsføring og tegner til gengæld et ret dystert billede for Furiosa lige nu som det ser ikke ud til, at den kommer i nærheden af at tjene produktionsomkostningerne ind igen."

"Har du set Furiosa eller Mad Max-sagaen, og hvorfor tror du, at publikum ikke er strømmer til for at se den? Nu vil jeg hurtigt gå ind på Box Office Mojo.
Så først og fremmest er her fordelingen af filmens indtægter. Lige knap 50 millioner til hjemmemarkedet, som grundlæggende er USA, og så 65 millioner på det internationale marked, hvilket betyder, at det er mindre end end 150 millioner. Det er allerede ikke særlig godt, men lad os bare hurtigt gå videre til, hvis jeg kan finde den, Box Office-kalenderen for 2024. Dette er den del, der er ret bekymrende, hvis du spørger mig, for her er årets største film. Hvor er Furiosa? Lige over Aquaman. Åh undskyld Det er den nationale kalender. Jeg ville have den verdensomspændende kalender. Den er stadig ikke meget bedre, fordi Furiosa ligger på 11. pladsen. 114 millioner. Grunden til, at jeg synes, at det er særligt bekymrende, er, at Furiosa kæmper med for at holde trit med If, som er en film, der ligesom er blæst ind i radaren en lille smule. Den har kun lige akkurat slået Civil War, som er A24's lidt dyrere premiumfilm, hvis man kan sige det sådan. Det er på en måde usædvanligt for A24 at producere en film som Civil War, og Furiosa kæmper bare for at slå den. Men det, som jeg synes er virkelig chokerende, er denne her. Nu er jeg siger ikke, at Garfield-filmen er en dårlig film eller noget i den stil, men Garfield-filmen og Furiosa har premiere samme dag, og Garfield-filmen har indtjent 40 millioner mere. Jeg tror bare, det viser, hvordan det står til i biograferne."

"i disse dage. Jeg kiggede på tallene for Fall Guys.
og tænkte, at det ikke er godt for en film. Du ved, Fall Guys virker som alt, hvad man kan ønske sig af en biograffilm, og den har kun lavet 157 millioner, og så kommer Furiosa ud, og den kæmper for at nå op på det. Så det er meget bekymrende, vil jeg sige om billetsalget i disse dage. Men ja, jeg ved ikke tror, at vi kommer til at se denne film tjene mange flere penge nu. Jeg tror, at dette er tror, at Furiosas bedste dage ved billetlugerne nu ligger bag den, hvilket for mig er virkelig bekymrende, for jeg tror ikke, vi kommer til at se den få en snert af produktionsbudgettet, hvilket betyder, at den ikke vil komme i nærheden af det samlede budget, når du inkluderer markedsføring, hvilket betyder, at vi sandsynligvis ikke kommer til at se en anden Mad Max-film i lang tid, hvis nogensinde, for Fury Road er lige så god som den var, kom Fury Road ud på et tidspunkt, hvor film, der tjente en milliard dollars, næsten var hverdagskost. Man fik otte eller ni af dem om året, og nu pludselig og så kommer Fury Road ud og tjener omkring fire hundrede og halvfjerds millioner eller noget i den stil, hvilket er mange penge, og det er økonomisk for filmens skyld klarede den sig godt, men pointen er, at Mad Max aldrig har været en pengeko, og de lagde en masse æg i Furiosas kurv, og det har ikke særligt godt ud i økonomisk forstand. Nu ved vi jo ikke, hvordan filmen selskaber bedømmer streamerne og den slags on-demand-tjenester i disse dage, og hvordan de kunne have indarbejdet i den overordnede finansielle model, fordi film er i biograferne i kortere tid, end de nogensinde har været i øjeblikket, så måske de er mindre bekymrede for billetindtægter i dag og mere bekymrede for om det, men samtidig ved jeg ikke, om jeg synes, det er en bekymrende situation."

"for Furiosa, især når man tænker på, hvor mange penge filmen har kostet at lave. Men ja lad os vide, hvad du synes om den, du ved, har du set Furiosa, synes du at den fortjener at gøre det bedre synes du den fortjener det er gjort præcis som godt som den fortjener at gøre fortæl os alt om det i kommentarerne nedenfor ellers Jeg er tilbage i morgen til 9x til ugens tv-nyheder indtil da, men håber du nyder din mandag, jeg ser dig på den næste, pas på jer alle sammen"

GRTV News

Flere

Videos

Flere

Filmtrailere

Flere

Trailers

Flere

Events

Flere