LIVE
HQ
logo hd live | Dungeons of Hinterberg
See in hd icon

Chat

X
   😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
   Dansk
   Gamereactor
   Videos
   HQ

   Bandwerk Sportsband (Quick Look) - Gør læder sporty

   Bandwerk har gjort det igen med et andet iOS-tilbehør, der formår at kombinere sine sædvanlige designvalg med en sporty æstetik.

   Audio transcriptions

   "Hej alle sammen og velkommen til endnu et Gamereactor Quick Look. Jeg hedder Maunus, og i dag er vi igen et kig på et produkt fra en af mine yndlingsproducenter af iOS-tilbehør, Bandwork.
   De har før vist os deres iPhone-covers med titaniumindramning omkring."

   "hvor man skal bruge en lille skruetrækker for at sætte det fast. Virkelig seje ting.
   Se det hurtige kig lige nu. Stadig et af mine foretrukne iPhone-covers nogensinde.
   Og de laver også disse virkelig fantastiske læderremme, som virkelig er dandy, lavet til til et jakkesæt. Og de laver også disse limited edition læderremme fra vintage biler, hvor de kun laver for 125 dollars eller 200 dollars eller sådan noget, som er meget, meget eftertragtede."

   "genstande i almindelighed. Men hvis du vil prøve Bandwork-oplevelsen, skal du betale lidt mindre og så få noget, som i sidste ende nok er lidt mere alsidigt og brugbart, så ville du nok få et af deres sportsbånd, som jeg har her i en slags orange pop-version lige her. Så sagen med disse sportsbånd er, at Bandwork i deres visdom tænkte, at vi gerne vil lave noget mere sporty, som helt sikkert er mere behageligt omkring håndleddet og kan bruges i mange forskellige situationer uden at føles ubehageligt."

   "eller noget i den stil, som læder kan gøre i nogle tilfælde. Men vi vil stadig gerne bruge læder. Så det gjorde de. Og de har gjort det på en ret smart måde, fordi der er læder her, men der er også gummi. Og du kan se, at læderet er indlagt i gummirammerne her. Så Bandwork har teknisk set lavet et læderarmbånd, hvilket er meget anvendeligt, hvor læder normalt ikke er det. Og det er der et par grunde til."

   "For det første vil det sandsynligvis være mere behageligt over længere tid, især hvis du træner eller tager en svømmetur eller noget i den stil, fordi hvad faktisk er i kontakt med din hud, er gummi. Læderet her er også ret specielt.
   Det er fremstillet af tysk Heine-læder, som er kendt for sine vandtætte egenskaber, hvilket betyder, at den er vandtæt. Og jeg mener, selvfølgelig er læder normalt ikke..."

   "bruges til at holde vand ude eller noget i den stil. Men egenskaberne ved læder, såsom farven eller størrelsen eller teksturen, ændrer sig ikke, hvis du tager en svømmer med det, enten i en pool eller i en sø eller i havet, hvor vandet er salt. Det er virkelig sejt og betyder, at dette nok er et af de bånd, der holder både ved et middagsselskab og bagefter, hvis du vil løbe en tur, hvilket er fantastisk, for normalt er de meget opdelte i disse to meget specifikke kategorier. De er meget træningsorienterede, fordi det er tydeligvis det, et Apple Watch også kan være, en træningsmakker. Men på samme tid mange mennesker bare have dem på til enhver lejlighed. Så at have noget, der er også er lidt prangende, godt lavet og ser luksuriøst ud, i det mindste på nogle måder, er meget prisværdigt og meget cool. Og igen, som jeg sagde, kan den nedsænkes helt uden, du ved, at tage nogen form for påvirkning, hverken i tekstur eller farve eller noget i den stil, hvilket er virkelig fedt."

   "Sammenlignet med andre Bandwork-bånd fås det også i en række forskellige farver. Dette er en meget poppet orange, men findes også i en mere afdæmpet, men stadig ret cool grøn.
   Så der er helt sikkert flere farvemuligheder, end hvis du går efter det mere klassiske læder.
   løsninger, som Bandwork tilbyder. Det er også lidt billigere. Så hvis du går til Bandworks hjemmeside, ja, så burde du kunne finde det ret nemt og vælge en farve, der du kan lide. Jeg tror bestemt, at dette også bare beviser, at Bandwork har fat i den lange ende, uanset produktets primære mission. Og det er bare det faktum, at de har gode designere, der vælger de rigtige materialer til de rigtige opgaver. Så hold øje med Game Rack for meget mere om Bandwork."

   Hardware

   Flere

   Videos

   Flere

   Filmtrailere

   Dune: Prophecy - Official Teaser 2

   Dune: Prophecy - Official Teaser 2

   Alien: Romulus - Final Trailer

   Alien: Romulus - Final Trailer

   Brassic: Season 6 - Official Trailer

   Brassic: Season 6 - Official Trailer

   Catnado - Official Trailer

   Catnado - Official Trailer

   The Deliverance - Official Trailer

   The Deliverance - Official Trailer

   Citadel: Diana - Official Teaser

   Citadel: Diana - Official Teaser

   A Different Man - Official Trailer

   A Different Man - Official Trailer

   Anora - Official Redband Trailer

   Anora - Official Redband Trailer

   Alien: Romulus - Behind the Scenes

   Alien: Romulus - Behind the Scenes

   Flere

   Trailers

   Flere

   Events

   Flere