Dansk
Gamereactor
Videos
Inside Out 2
HQ

GRTV News - Inside Out 2 er blevet 2024's største film

Den animerede efterfølger har overvundet Dune: Part Two i de globale box office diagrammer.

Audio transcriptions

"Godmorgen alle sammen og velkommen tilbage til endnu en episode af GRTV News. Det er en ny uge, og vi er vil starte med at tale om noget, som jeg virkelig ikke havde forventet skulle være tale om i år, hvis overhovedet, og det er en film, der kunne gå hen og blive en milliard dollar i 2024. En film, der allerede er blevet den mest indtjenende film i år, og en film, som jeg tror, at mange mennesker ikke havde forventet ville blive så succesfuld, som den er."

"den er. Ikke for at sige, at de ikke forventede, at den ville blive en succes, men bare ikke så succesfuld, som den er nu.
og det er Inside Out 2. Denne animerede efterfølger fra Pixar gør absolutte vidundere i biograferne.
kontoret lige nu. Den har været ude i to uger, og den har allerede overskygget June del to og er blevet den årets største film. Så lad os dykke ned i nyhederne og se på dette, og hvad der er sker. Inderst inde 2 er årets største film. Pixars efterfølger har været enormt populær og har allerede overgået Dune part two efter kun to uger i biograferne. Så ja, følelserne er i kog højt i Pixar i Pixars efterfølger, noget der sandsynligvis også afspejles internt blandt de ansatte."

"virksomhedens ledere lige nu i betragtning af den enorme succes, som Inside Out 2 høster på biograferne. Billetsalget har smadret forventningerne. Filmen har nu overhalet den tidligere rekordholder Dune part two som årets mest succesfulde med over 724 millioner dollars i indtægter og jeg vil nævne box office mojo's um leaderboard-agtige ting om et øjeblik. Chancerne er derfor gode for, at Inside Out 2 kan blive en af eller med lidt held den største succeshistorie i verden."

"nogensinde for Pixar, hvilket sandsynligvis føles betryggende efter en lang række skuffelser, som Disney har præsteret i de seneste år. Med kun to ugers indtægter under bæltet er det også meget sandsynligt at Inside Out 2 vil blive den første film, der tjener en milliard dollars i 2024. Har du set Inside Out 2, og hvad er dine tanker om filmen? Og hurtigt vil vi gå over her til uh til box office mojo uh 2024 um leaderboard-tingen. Så ja, du kan se, at på trods af at den kun er ude i et par uger, er Inside Out 2 allerede årets største film. Nu er det interessante er også, at jeg tror, at den indenlandske indtjening er en del af dette her, for mens vi har set, at de mest succesfulde film i år har været dem, der har haft størst indtjening på hjemmemarkedet."

"klaret sig godt på det internationale marked, som stort set er alle steder uden for USA.
Du ved i Doom del 2 60% 60% split Godzilla 65% Kung Fu Panda 64% jeg mener selv Kung Fu uh Kung Fu selv Kingdom of the Planet of the Apes har en fordeling på 57%. Så kommer vi ned til Bad Boys, som er faktisk klarer sig rigtig godt, du ved, den sjette største film i år, men den har en ganske lige fordeling. Inside Out 2 er på den anden side en jævn fordeling igen. Den har tjent et stort beløb på penge på hjemmemarkedet, som er det amerikanske marked, og en stor nok, du ved, en betydelig beløb på det globale marked eller det internationale marked. Og alt i alt er tallet 724 millioner dollars, hvilket allerede er større end Doom del 2."

"på trods af at Doom del 2 har været i biograferne i seks måneder, seks uger til to måneder.
eller noget i den stil. Inside Out 2 ser ud til, at vi kommer til at se Inside Out 2 i biograferne i lang tid, og jeg tror, at hvis du venter på, at denne film skal komme til Disney Plus for at se den, kommer du til at vente længe, fordi Disney højst sandsynligt vil fortsætte med at promovere denne film, når man tænker på, hvor stor en succes den allerede er. Nu vil jeg hurtigt tage os som til den verdensomspændende hitliste over de mest indtjenende film, bare for at se, hvordan og sammenligne, hvordan Indefra og ud 2 klarer sig i forhold til andre Pixar- og Disney-værker. Så som vi ved fra dette diagram, som vi har set på flere forskellige gange, er størstedelen af disse Disney. Disney, Disney, Disney, Disney, Disney, Disney, du kender Disney. Nu kommer vi ikke ned til en animeret Disney-film før Frozen 2. Løvernes Konge er vel på en måde animeret, men det er en slags live action."

"crossover-ting, men Løvernes Konge er også en genindspilning, så vi kommer ikke rigtig til at tælle det med. Men Frozen 2 var en stor succes med 1,45 milliarder dollars, hvilket er cirka dobbelt så meget som meget som Inside Out 2 har tjent lige nu, så vi må se, om den kan komme i nærheden af det. Men hvad angår Pixar selv, tror jeg, at De Utrolige 2 er deres mest succesfulde produktion lige nu."

"Det er 1,24 millioner, så vi må se, om den kan komme i nærheden af det. Jeg tror ikke, jeg mener Så kommer vi ned til Toy Story igen. Hvis Inside Out 2 kan nå op på en milliard dollars hvilket den har været ude i to måneder og to uger, og den har allerede gjort det over to tredjedele af det antal, så vil den allerede være en af Pixars mest succesfulde film nogensinde. Og den bliver også en af de 50, ja fire, tror jeg, øh film, der nogensinde har rundet en milliard dollar. Så vi må se, om den kan gøre det."

"Men uanset hvad, så er det sikkert at sige, at Inside Out 2 i mange sammenhænge måder er en slags redning af billetsalget, fordi det er nemt at sige ja, Dune Part 2 har klaret sig rigtig godt, og det har den. Dune Part 2 var fantastisk og havde et enormt salg. Jeg tror, du ved, at mange havde håbet, at den ville have rundet en milliard dollars, og hvor stor interesse der var for den."

"for den film, men den klarede sig godt. Men vi har ikke rigtig set andre film komme i nærheden af Dune.
Der har vist kun været tre andre film, der har rundet de 500 millioner.
eller måske to, og det er Kingdom, Kung Fu Panda og Godzilla. Så tre, ja tre andre film, der har sprængt markedet for en halv milliard dollars, og intet andet er nogensinde kommet tæt på de tre. Så ja, i år har billetsalget generelt været ret dystert, men Inside Out 2 er her, og det ser ud til, at den bliver den samme som sidste år, hvor Super Mario Brothers-filmen kom ud, og alle tænkte: Wow, folk elsker virkelig animationsfilm. Det ser ud til, at Inside Out 2 er også bliver den film. Så vi må se, om noget andet kommer i nærheden af det i år, måske Deadpool og Wolverine, måske nogle af de ting, der kommer ud senere i år."

"som Joker Part 2 og den slags ting. Vi bliver nødt til at se, om nogen af dem kommer lige så stor succes som Inside Out 2, og vi må også se, om denne film kan gøre det samme milliard dollar-milepælen. Jeg vil antage, at med den hastighed, det går med, kan vi potentielt se på en milliard dollar øh milliard dollar afkrydsning ved udgangen af den kommende uge af boksen men vi holder os opdateret. Men ja, det er al den tid, jeg har til rådighed i dagens afsnit af GRTV."

"nyheder. Jeg er tilbage i morgen med ugens næste, så hold øje med det og ellers Jeg håber, I nyder jeres mandag, og ja, vi ses til den næste. Pas på jer selv, alle sammen."

GRTV News

Flere

Videos

Flere

Filmtrailere

Flere

Trailers

Flere

Events

Flere