Dansk
Gamereactor
Videos
Elden Ring
HQ

GRTV News - Er der potentiale for en Elden Ring film?

FromSoftware har en interesse i at gøre sit største spil til en film.

Audio transcriptions

"Hejsa, velkommen til endnu en GRTV News, jeg er Alex, der som sædvanlig dækker eftermiddagene nyeste og bedste inden for gaming, udstyr, teknologi, underholdning, hvad end du kan lide, hvad end du elsker, vi har det altid her til dig GRTV News og i det bredere Gamereactor-netværk som helhed, så hvis du kan lide, hvad du ser, og du vil se mere, kan du tjekke Gamereactor uanset hvor du får det fra for filmanmeldelser, spilanmeldelser, spilforhåndsvisninger, eksklusive indhold og meget mere, men i dag ser vi uden videre på noget, der kombinerer to interesser, film og spil, og det er noget, der er ved at blive mere og mere almindeligt i dag, da virksomheder indser, at der er mange penge at tjene."

"i at tilpasse videospil til noget andet, hvad enten det er en film eller et tv-show.
eller noget lignende. Under alle omstændigheder er Hidetaka Miyazaki, instruktøren og præsidenten, instruktøren af Elden Ring, præsidenten for From Software har interviewet en masse medier for nylig om den kommende Shadow of the Erdtree DLC, og han talte med The Guardian, som siden er blevet transskriberet af VGC om muligheden for en Elden Ring-film, og han havde følgende at sige, Jeg kan ikke se nogen grund til at afvise en anden fortolkning eller bearbejdning af Elden Ring, f.eks. en film, men jeg tror ikke, at jeg selv eller From Software har viden eller evne til at producere noget i et andet medie, så det er her, en meget stærk partner ville komme ind i billedet. Vi ville nødt til at opbygge en masse tillid og enighed om, hvad det er, vi prøver at opnå."

"men interessen er der helt sikkert. Så den interesse er et ret vigtigt aspekt af denne historie.
da vi ikke er sikre på, om Miyazaki taler om interesse i From Softwares kapacitet eller om der er andre studier, der har henvendt sig til ham. Den meget stærke partner vil sandsynligvis være en instruktør eller en showrunner eller en, der på en måde vil skubbe til From Softwares vision for Elden Ring ind i et filmrum. Personligt tror jeg, at dette er det ene tilfælde, uden tvivl det ene tilfælde, hvor noget, der er meget, meget populært som videospil, ikke betyder, at man ikke bør lave en film eller en tv-serie om det. Elden Ring har nogle fascinerende historier, nogle meget, meget gode historier, hjulpet på vej af George RR Martin og han har tydeligvis erfaring med at omsætte sit arbejde til film og tv, men problemet med Elden Ring er, at Elden Ring og Dark Souls og alle andre From Software-spil i den Soulsborne-serien udover Sekiro er afhængige af, at du skaber den spillerkarakter, der fuldfører historien. Du er en tarnished i Elden Ring, du er en undead i Dark Souls, du er en jæger i Bloodborne, du er ikke Sekiro, ulven, som du er i Sekiro, hvilket er grunden til, at Sekiro har den bedste fortælling, fordi den er klar, den er fokuseret og den er stram, og den giver mening. Fortællingen i Elden Ring er sekundær i forhold til verdensopbygningen, hvilket er fint."

"men jeg tror, at det ville betyde, at det ville være rigtig, rigtig svært at bygge en historie op omkring det, medmindre man lavede noget, der ikke var hele spillet, og man bare lavede en historie, der er baseret på verdenen som historien om Radam eller noget i den stil. Men lad mig vide, om du synes, at Elden Ring ville være en god film, hvilken film ville du gerne se fra Elden Ring?
Ring, hvilken type film, hvem ville du gerne se instruere den, hvem ville du gerne se medvirke i den, fortæl mig alt det og meget mere, så ses vi snart til flere GRTV-nyheder."

"Hej, hej, hej."

GRTV News

Flere

Videos

Flere

Filmtrailere

Flere

Trailers

Flere

Events

Flere