Dansk
Gamereactor
Videos
Star Wars Outlaws
HQ

GRTV News - Star Wars Outlaws er blevet guld

Det forventede action-eventyr er klar til udgivelse i slutningen af august.

Audio transcriptions

"Hej alle sammen og velkommen tilbage til endnu en episode af GRTV News, i dag har vi en virkelig spændende, jeg elsker faktisk den slags meddelelser, fordi det giver dig en god idé om om, hvor spillet står lige nu, og vi taler om et spil, der går guld."

"Nu havde vi det vist i sidste uge med Flintlock the Siege of Dorne, som udkommer i omkring to uger, men nu har vi endnu en guldannoncering for et spil, der er udkommer om 5-6 uger, overraskende nok. Nu er det Star Wars Outlaws, og det betyder Når et spil får guld, betyder det generelt, at det er klar til lancering, der er, der har været tilfælde i fortiden, hvor noget er gået guld og så det er blevet forsinket, men normalt set, når noget går guld, betyder det, at det er klar til at blive printet på diske og hvad ved jeg, og det er klar til at blive sendt rundt i verden."

"Så hvis du har været på udkig efter Star Wars Outlaws, er dette næsten en 100 % bekræftelse.
at spillet er sat til, eller bekræftet til sin lanceringsdato den 30. august, så lad os dykke ned ind og tale lidt mere om det. Star Wars Outlaws er færdigt og klar til lancering i august, og Division-skabernes kommende spil har fået guld, så det bliver ikke forsinket."

"Ubisoft og Massive virkede meget selvsikre, da de annoncerede, at Star Wars Outlaws ville blive lanceret på PC, PS5 og Xbox den 30. august, og med god grund. Den svenske udviklerstudie og de mere end 10 andre studier, der arbejder på Ubisofts første meget forventede spil i anden halvdel af 2024 afslører, at Star Wars Outlaws er gået guld, hvilket dybest set betyder, at det er færdigudviklet, selvom vi sandsynligvis skal downloade en opdatering på den første dag alligevel. At have et spil færdigt 8 uger før lanceringen er normalt en meget god tegn, så jeg håber, at det betyder, at vi kan forvente en virkelig sjov, poleret oplevelse, der vil gøre David smider sin frygt ned i en reaktorskakt. Har du en dårlig eller god fornemmelse af Star Wars Outlaws? Det, Eric henviser til, er selvfølgelig Davids preview, der var udgivet efter at have brugt lidt tid på at spille spillet på Summer Game Fest. Vi fik lov til at have en chance for at tale med udviklerne og lære lidt mere om spillet, så hvis du ikke har set alt det, så tjek det ud. Og ja, Eric sagde også, at der var et spil, der er færdigt 8 uger i forvejen, det synes jeg egentlig er lidt for mildt. Vi ved, at det kommer ud den 30. august, så der er vel 7 uger til, men det er stadig det samme."

"slags idé. Den er på vej, den er her næsten, og ja, den er blevet til guld. Så godt der formentlig en dag 1-opdatering, som der altid er. Hvis du har tænkt dig at købe en fysisk disk, hvis du skal have et fysisk medie, skal du sætte det i, downloade det til din konsol, downloade det til din konsol, og så skal du downloade en opdatering på den første dag, sandsynligvis med yderligere performance og fejlrettelser og alt det gode. Men ellers ja, Star Wars Outlaws er gået guld, det er klar til lancering, hvilket forhåbentlig betyder at vi får spillet i hænderne relativt snart, så vi har god tid til at forberede os."

"alle de gode ting til lanceringen for jer, anmeldelser, alt det gode. Så hold øje med alt det, og ja, når vi ved mere om Star Wars Outlaws, skal du sørge for at holde din posting opdateret, og ligeledes hvis der er andre store spil, der kommer ud i den nærmeste fremtid går guld, skal jeg nok være den første til at fortælle dig om det, fordi jeg elsker disse slags meddelelser, det er altid et positivt tegn på kommende ting, modmeddelelsen til et forsinkelsesrum. Men ja, det var min episode af GRTV News i dag, jeg er tilbage nu."

"i morgen med det næste afsnit, så hold øje med det, og ellers tak, fordi I så med.
og vi ses til næste gang. Pas på jer selv, alle sammen."

GRTV News

Flere

Videos

Flere

Filmtrailere

Dune: Prophecy - Official Teaser 2

Dune: Prophecy - Official Teaser 2

Alien: Romulus - Final Trailer

Alien: Romulus - Final Trailer

Brassic: Season 6 - Official Trailer

Brassic: Season 6 - Official Trailer

Catnado - Official Trailer

Catnado - Official Trailer

The Deliverance - Official Trailer

The Deliverance - Official Trailer

Citadel: Diana - Official Teaser

Citadel: Diana - Official Teaser

A Different Man - Official Trailer

A Different Man - Official Trailer

Anora - Official Redband Trailer

Anora - Official Redband Trailer

Alien: Romulus - Behind the Scenes

Alien: Romulus - Behind the Scenes

Flere

Trailers

Flere

Events

Flere