Dansk
Gamereactor
Videos
HQ

Streamplify Cam Pro (Quick Look) - For indholdsskaberne

Dette kamera er bygget til streaming og optagelse af indhold, alt sammen ved hjælp af en 4K/30fps 8.5M pixelsensor, der kan optage i en 105-graders vidvinkel.

Audio transcriptions

"Hej alle sammen og velkommen til endnu et Gamereactor Quick Look. Det er tid til at se på en anden Streamplify-produkt. Vi lavede Mic Pro for ikke så længe siden og fandt ud af, at hvis du tager det for hvad det er, hvilket dybest set betyder, at specifikationer er konge, i det mindste i nogle henseender, det var en rigtig god handel, for for mange færre penge, end man måske ville købe, købe på et Elgato-produkt eller et Razer-produkt, ville du få meget mere for pengene der."

"Det største forbehold var, at Mic Pro bare ikke føltes som om, den var særlig godt bygget, eller det ser ud til, at byggekvaliteten og produktfølelsen var det vigtigste, der var ofret for at få den til det lavere prispunkt. Nu kan jeg stort set sige, at det samme om denne, som hedder Cam Pro. Den tilbyder en masse funktionalitet til en meget basal pris. Den er ikke specielt billig, vel at mærke. Det er den virkelig ikke. Men for omkring 100 dollars burde du kunne få den, hvilket gør den billigere end en moderne Logitech Brio eller Elgatos ansigtskameraer eller nogle af de konkurrerende produkter på dette område."

"prisklasse og -segment. Så Streamplify har den fordel lige der, og det har også også ret gode specifikationer. For det første et virkelig bredt objektiv. Dette er en Sony CMOS-sensor og Det har en FOV på 105 grader, hvilket betyder, at det er på grænsen til ultra wide. Det ville normalt starte ved omkring 110, 120 grader. Men 105 betyder dybest set, at du bare kan optage meget mere, og det, Streamplify lover, er, at det sker uden forvrængninger ved kanten af billedet, hvilket betyder, at det skal være både skarpt og bredt. Så det er også betyder, at du bare har flere data at arbejde med i rammen, hvis du streamer til eller hvis du bare holder møder. Igen burde der være masser af fordele ved det."

"Den tilbyder også 5X digital zoom og et par retningsbestemte mikrofoner, hvilket betyder, at du kan bare bruge mikrofonerne om bord. Det ville du nok ikke gøre, men du kan gøre det i en snæver vending.
mindst. Der er også denne lille krog her, dette lille spænde, som vi normalt ser, at dybest set betyder, at dette er kanten af skærmen, hvor du ville holde fast i den og så skaber det et tryk på siden, hvilket betyder, at den ligesom klikker på plads på den skærm, du bruger. Det er magnetisk, hvilket betyder, at du kan have den på siden af en magnetisk overflade som en metaloverflade, hvilket betyder, at der er bare flere monteringsmuligheder, som jeg synes fungerer rigtig, rigtig godt. Den anden ting, som jeg tror, mange mennesker er meget interesserede i, er, at den har en fysisk lukker, der dybest set betyder, at man bare kan skrue ned for den. Næsten alle webkameraer har en eller anden måde at deaktivere optagelsen, men nogle af dem gør det faktisk digitalt. De gør det dybest set kun fortælle dig, at den er slukket. Det her er en meget mere taktil, umiddelbart synlig fysisk måde for dig at vide, at den ikke optager dig, at linsen ikke peger på dig. Jeg kan godt lide det cylindriske design, og det er en god måde at supplere det på."

"stort set. Den klarer 4K 30fps, hvilket er en smule lavt i betragtning af, at vi er ser flere selv budgetvenlige streamingkameraer, der nu laver 4K 60, men du kan også lave 1080p 60, hvis det er det, du vil. Og CMOS-sensoren var dybest set, CMOS-sensorerne var Jeg er ret sikker på, at de blev designet sammen med en slags Starvis-objektiver til overvågningskameraer, hvilket betyder at de er gode. De klarer sig godt i svagt lys. Så vi får se. Jeg vil gennemgå dette fuldt ud og vender tilbage til dig meget snart. Mange tak, fordi I så med. Vi ses på et senere tidspunkt."

Hardware

Flere

Videos

Flere

Filmtrailere

Deadpool & Wolverine - Final Trailer

Deadpool & Wolverine - Final Trailer

Dune: Prophecy - Official Teaser 2

Dune: Prophecy - Official Teaser 2

Alien: Romulus - Final Trailer

Alien: Romulus - Final Trailer

Brassic: Season 6 - Official Trailer

Brassic: Season 6 - Official Trailer

Catnado - Official Trailer

Catnado - Official Trailer

The Deliverance - Official Trailer

The Deliverance - Official Trailer

Citadel: Diana - Official Teaser

Citadel: Diana - Official Teaser

A Different Man - Official Trailer

A Different Man - Official Trailer

Anora - Official Redband Trailer

Anora - Official Redband Trailer

Flere

Trailers

Flere

Events

Flere