Dansk
Gamereactor
Videos
Inside Out 2
HQ

GRTV News - Inside Out 2 fortsætter dominans på billetkontoret

Den animerede efterfølger fortsætter med at fungere bemærkelsesværdigt godt på trods af kun tre uger i biograferne.

Audio transcriptions

"Hej alle sammen og velkommen tilbage til endnu en episode af GRTV News, i dag skal vi tale om den største film i 2024 i øjeblikket, skal vi sige, Inside Out 2.
Vi har talt om denne film et par forskellige gange på GRTV News på det seneste og med god grund."

"grund, for det er ikke bare en stor film i forhold til 2024, som ganske vist er ikke et godt år for billetsalget generelt, men det er en massiv film i den store sammenhæng af billetsalget som helhed. Denne film er vokset støt og genererer mere og flere indtægter på ugentlig og daglig basis, og nu efter endnu en weekend er den deroppe, den er i top 25 over de mest indtjenende film nogensinde, og det bemærkelsesværdige er er, at den har gjort det i et næsten rekordhurtigt tempo. Så lad os kaste os ud i det og se på det."

"Så ja, som du kan se, fortsætter Inside Out 2 et bemærkelsesværdigt billetsalg ved at runde 1,2 milliarder dollars, og den er nu den fjerde mest indtjenende animationsfilm nogensinde.
Så Inside Out 2 har været en succeshistorie på en måde, som kun få nogensinde ville have forudset.
Den animerede efterfølger har været ude i omkring tre uger, og i den tid har den indspillet over 1,2 milliarder dollars, hvilket gør den til en af de hurtigst voksende film nogensinde. Som står den efter endnu en weekend, der tilføjede omkring 100 millioner dollars til det samlede regnskab, filmen er den 25. mest indtjenende film nogensinde og den fjerde mest indtjenende animerede film nogensinde med 1,216 milliarder dollars på kontoen. Den ligger i øjeblikket bag The Fate of the Furious, som indbragte 1,236 milliarder dollars, hvilket betyder, at Inside Out 2 kun behøver at generere 20 millioner dollars for at overgå action-eposet. Hvad angår den animerede sektor, er De utrolige 2 være det næste mål, som nåede op på 1,243 milliarder dollars i løbet af sit billetsalg."

"Det er overflødigt at sige, at mange af disse tætte mål virker absolut mulige for Pixars enorme succesfulde efterfølger. Inside Out 2 vokser også støt og roligt til at blive en af de største film i 2024 med en enorm margin. Den skal tjene yderligere omkring 200 millioner dollars, og det vil have fordoblet Doom Part 2's 711 millioner dollars. Har du set Inside Out 2?
Og endnu en gang vil jeg gå over til en af mine yndlingshjemmesider, den fantastiske box office mojo. Så hvis vi lige kigger hurtigt her, så er Inside Out 2 hernede. Nu ser det langt ned, men nogle af filmene over dette er dem, som vi ser på som de bedste."

"som komplette rekordbrydere i mange henseender. Så ja, her er den næste The Fate of the Furious, der ligger 20 millioner foran. Derefter kommer Incredibles, som ikke er så langt foran.
sig selv. Skønheden og udyret, Frozen, er den næstmest indtjenende animationsfilm af alle.
tid. Så har vi Jurassic World og Star Wars. Hvis Indefra og ud 2 genererer yderligere 100 millioner dollars. Lad os sige, at det tager en uge at gøre det på dette tidspunkt, fordi det er støt eller lad os sige, at den måske kan gøre det i slutningen af denne uge. Du ved, 20 millioner dollars pr."

"dag i løbet af hverdagene. Det lyder af meget, men denne film tjener enormt mange penge. Så lad os sige, at den kan tjene 100 millioner dollars, når vi går ind i weekenden. Det vil være den 20. mest indtjenende film nogensinde, og den vil være 50 millioner dollars eller deromkring bag Super Mario Brothers-film, som er den næstmest indtjenende animationsfilm nogensinde. Så ja, vi vil må se, om den kan fortsætte sin massive og succesfulde stime. Den har været absolut bemærkelsesværdig måde, som Inside Out 2 har fungeret på, så jeg er spændt på at se, hvad dens højdepunkt kan blive. Men ja, det er stort set de sædvanlige nyheder i dag. Vi følger op på dette, når det fortsætter med at bryde milepæle og fortsætter med at generere endnu flere indtægter. Det vil du vide."

"absolut fortsætte med at generere flere indtægter. Det er massivt, du ved, at en film som denne ikke ikke bare stoppe med at generere penge. Den vil blive ved med at være populær. Den vil blive ved med at se folk købe billetter og gå ind og se den i biografen, og jeg ville ikke blive overrasket, hvis over den resterende tid i biograferne genererer yderligere 200 millioner dollars eller noget i den stil, fordi når en film tjener så mange penge i et klima som dette, vil Disney grundlæggende ikke være trække den ud af biograferne lige foreløbig. Selv om der kommer nogle store film ud i juli, som kommer til at konkurrere med den. Især Deadpool og Wolverine i slutningen."

"af måneden. Men ja, når vi ved mere om alle disse film, skal du sørge for at holde dig opdateret.
Ellers er jeg tilbage i morgen med den næste GRTV News of the Week, så hold øje med den.
Hav det godt."

GRTV News

Flere

Videos

Flere

Filmtrailere

Deadpool & Wolverine - Final Trailer

Deadpool & Wolverine - Final Trailer

Dune: Prophecy - Official Teaser 2

Dune: Prophecy - Official Teaser 2

Alien: Romulus - Final Trailer

Alien: Romulus - Final Trailer

Brassic: Season 6 - Official Trailer

Brassic: Season 6 - Official Trailer

Catnado - Official Trailer

Catnado - Official Trailer

The Deliverance - Official Trailer

The Deliverance - Official Trailer

Citadel: Diana - Official Teaser

Citadel: Diana - Official Teaser

A Different Man - Official Trailer

A Different Man - Official Trailer

Anora - Official Redband Trailer

Anora - Official Redband Trailer

Flere

Trailers

Flere

Events

Flere