Dansk
Gamereactor
Videos
HQ

GRTV News - Rygte: 2K Games udvikler en "uannonceret genindspilning"

Hvad arbejder 2K-spil på?

Audio transcriptions

"Hejsa, velkommen til endnu en GRTV News, jeg hedder Alex, og som sædvanlig vil jeg dække eftermiddagens nyeste og bedste, når det gælder gaming-udstyr, teknologi og underholdning, hvad du end kan lide, hvad du end elsker, så har vi det altid her til dig, GRTV News og i bredere Gamereactor-netværk som helhed, så hvis du kan lide, hvad du ser, og du vil se mere, kan du tjekke Gamereactor ud, uanset hvor du får det fra, fra filmanmeldelser, gaming anmeldelser, forhåndsvisninger af spil, eksklusivt indhold og meget mere. Undskyld for min stemme i dag, Jeg har fået lidt influenza, ja, jeg er ikke sikker på, at det er influenza, det er ikke så alvorligt, slet ikke noget at bekymre sig om, jeg pløjer videre, som vi alle bør gøre, men alligevel, jeg bevæger mig videre til dagens nyhed, vi ser på en uanmeldt genindspilning fra 2K Games, jeg troede dette var en af de mere interessante nyheder i dag, det er sommer, så nyheder er bare meget få, når det kommer til gaming, men vi får små godbidder her og der."

"før den store begivenhed, som det bliver Gamescom. Under alle omstændigheder, som spottet på en LinkedIn-profil, af MP1st, Brett Shoup fra 2K Games, som er en slags motion capture-kunstner og animator, har en liste over spil, som han arbejder på eller har arbejdet på, et af dem er et kommende uanmeldt remake, som hurtigt blev fjernet fra hans LinkedIn-profil. Det er svært at sige hvad det kunne være, fordi 2K har mange franchises, men mange mennesker peger på på et potentielt Bioshock-remake, nogle har endda peget på noget i retning af Spec Ops The Line, hvilket ville være meget interessant i betragtning af, at Spec Ops The Line er noget der ikke klarede sig så godt ved udgivelsen, og alligevel er der stadig stor efterspørgsel efter det, et kultfølge, der er bygget op siden udgivelsen i 2013, tror jeg, på grund af det fantastiske historie, der på en måde fik folk til at spille det, selv om tredjepersonsskydning mekanik var ret standard for den tid. Men ja, det er virkelig interessant at se, hvad dette kunne være, som Jonas har skrevet her, der er måske et tidligt Grand Theft Auto remake der kunne komme ud, der er også Borderlands, der stadig viser sig at være utroligt populært, især Borderlands 2, folk vil måske elske at spille det igen i stedet for at se, hvad 2K ellers har."

"har i vente. Vi havde også tidligere på året 2K, som påpeget af Jonas her, 2K gjorde en slags at sige, hey, vi vil afsløre noget fra en af vores store franchises, og det var Civ 7, så jeg tror ikke, at vi får en Civ-remake eller noget i den stil, men du man ved aldrig. Men ja, jeg synes, det er virkelig interessant at se på disse ting, fordi mange mennesker vil selvfølgelig pege på Bioshock som det helt store, ikke?
Men så igen, Shoop pegede på det faktum, at han har arbejdet på det kommende Bioshock spil allerede, og vi ved, at der er et kommende Bioshock-spil på vej, så måske er en slags 2K, der skyder sig selv i foden, eller måske vil de udgive et Bioshock genindspilning før det nye Bioshock-spil kommer ud, så det på en måde vil generere hype på hype-toget til udgivelsen. Jeg er ikke helt sikker, jeg ved ikke, om nogen af disse franchises for mig virkelig skiller sig ud som noget, der desperat har brug for en genindspilning, for bortset fra Spec Ops The Line får de alle deres egen opmærksomhed. GTA får GTA 6 næste år, Borderlands får et nyt Borderlands på et eller andet tidspunkt, hvis ikke som et lille teenage wonderland eller en anden form for Borderlands spin-off. Og vi har filmen, og så selvfølgelig Bioshock, der som sagt har fået et nyt spil. Men lad mig vide en af disse, hvilken en af disse du vil se få en genindspilning, hvis det er noget andet Lad mig vide alt det, og så ses vi i morgen til flere GRTV-nyheder."

"På gensyn."

GRTV News

Flere

Videos

Flere

Filmtrailere

Dune: Prophecy - Official Teaser 2

Dune: Prophecy - Official Teaser 2

Alien: Romulus - Final Trailer

Alien: Romulus - Final Trailer

Brassic: Season 6 - Official Trailer

Brassic: Season 6 - Official Trailer

Catnado - Official Trailer

Catnado - Official Trailer

The Deliverance - Official Trailer

The Deliverance - Official Trailer

Citadel: Diana - Official Teaser

Citadel: Diana - Official Teaser

A Different Man - Official Trailer

A Different Man - Official Trailer

Anora - Official Redband Trailer

Anora - Official Redband Trailer

Alien: Romulus - Behind the Scenes

Alien: Romulus - Behind the Scenes

Flere

Trailers

Flere

Events

Flere