Dansk
Gamereactor
Videos
HQ

Clicks Keyboard (Quick Look) – Tryk eller skriv

Denne smarte lille gadget tilføjer et fysisk tastatur til din iPhone, så du problemfrit kan skifte mellem at bruge berøringsskærmen og et manuelt tastatur.

Audio transcriptions

"Hej alle sammen og velkommen til endnu et Gamereactor Quick Look.
Dette bliver en rigtig hurtig en, for vi har først lige modtaget den, og der er ingen grundlæggende specifikationer, det har jeg ikke endnu, men jeg ville meget kort vise dig noget som er meget spændende, og som i alle henseender er definitionen på innovativ."

"Men innovativt på en virkelig underlig, forsigtig måde, fordi dette er innovation ved at tage os tilbage til noget fra fortiden, men det er noget, som mange mennesker har efterspurgt.
efter. Så dette er en iPhone 15 Pro, det er min egen personlige telefon, og den er som alle smartphones generelt, eller stort set alle, bruger et digitalt touch-baseret tastatur. Nu er der mange mennesker har vænnet sig til dette, især dem, der er vokset op med det, så de er virkelig hurtige, og de laver virkelig få fejl på touch-baserede tastaturer."

"Nu har jeg selvfølgelig haft smartphones, og mange af dem bare på grund af mit arbejde i årevis, men jeg synes stadig, at jeg er ret langsom på et touch-baseret tastatur. Måske er det, fordi jeg ikke er vokset op med det, jeg voksede op med en Nokia 3310 og så videre derfra. Jeg er præcis i den alder, jeg er 32, så jeg voksede stort set op med telefonrevolutionen."

"Jeg fik min første mobiltelefon, igen en Nokia 3310, hele vejen nu til en iPhone 15 Pro.
Det er et fantastisk tidspunkt at være i live på for at kunne se den forandring på første hånd og være en del af den.
Men nu er vi nået til et punkt, hvor folk som mig, og måske endda især de der er lidt ældre end mig, vil have den fysiske karakter af fysiske nøgler, fordi de føler, at det er mere behageligt, de føler, at de laver færre fejl, og de føler at de er hurtigere til at skrive. Nu kommer klik ind i billedet. Det her kaldes klik. Det er det, Jeg blev gjort opmærksom på dette af en af mine yndlings-YouTubere og tech-anmeldere i branchen lige nu, Michael Fisher, også kendt som Mr. Mobile. Råb ud til ham, han har lært mig så meget om, hvad det vil sige at gennemgå teknologi generelt og opbygge en ordentlig, lad os sige sige, ordentligt strukturerede anmeldelser. Så igen, en fantastisk fyr, se hans ting. Han er faktisk en af grundlæggerne af clicks, fordi han fandt ud af at lave videoer på smartphones med fysiske tastaturer, som noget i retning af BlackBerry Key2, da de stadig lavede den slags, og han fandt ud af, at de var virkelig populære, så der var tydeligvis et stort publikum for fysiske tastaturer, når han lavede videoer om dem, og der er nogle marginale eksempler på moderne smartphones med fysiske tastaturer. De klarede sig rigtig godt, så han endte med at lave dette. Klikkene er stort set, hvad du kan, det burde være ret tydeligt, når bare ser på det, hvad det er. Det er et cover til din telefon, som når den sættes i, når iPhone sættes i, betyder det grundlæggende, at din iPhone nu har et fysisk tastatur."

"Det er selvfølgelig ikke et nordisk layout, så jeg ville nok ikke kunne bruge det i det daglige.
Nu siger clicks selv, at de vil ende med at understøtte andre sprog end bare den almindelige engelske skabelon til tastaturer, men jeg synes stadig, det er en fantastisk fed idé. For det første, ja, det gør din iPhone virkelig høj, højere end måske en Sony Xperia, men lad os sige, at du har en iPhone 15 Pro, og når du skriver, er du vant til til, at det berøringsbaserede tastatur fylder mindst en tredjedel, og sandsynligvis tæt på halvdelen."

"af skærmen, når man gør det. Når du bruger klik, kan du stort set skrive, trykke her, og så gør den det ikke automatisk. Den aktiverer en kommando inde i iOS, der dybest set fortæller iOS, at den ikke skal bede om det berøringsbaserede tastatur, når du bruger det. Lige nu gjorde den det, fordi jeg bad den om det, men pointen er, at når du bruger det, får du så meget mere skærmplads tilbage, fordi dit tastatur nu er hernede."

"Så det fungerer, synes jeg, rigtig godt, og det er også rigtig god kvalitet. Nu er er, og det er måske det vigtigste, om disse taster føles godt eller ej, og det er et af de spørgsmål, som jeg ikke kan svare på endnu. Jeg ved det ikke.
endnu, om dette vil være et behageligt alternativ til berøringsbaseret skrivning. Hvad jeg kan sige er, at det kommer til at kræve en masse indlæring og opbygning af muskelhukommelse, før det føles naturligt. Men indtil videre kan jeg sagtens se, at det appellerer til mange mennesker."

"Selvfølgelig kan den ikke glide ned i en brystlomme på en skjorte længere, fordi den er så høj, men samtidig synes jeg ikke, at den bliver uhåndterlig stor, især fordi den telefon, du har sat ind, ikke er så stor til at begynde med. Hvordan fungerer det med større telefoner, som f.eks.
iPhone 15 Pro Max eller en Samsung Galaxy S24 Ultra, det bliver det store spørgsmål, men igen, jeg kan helt sikkert se appellen her, og den er også utroligt godt lavet."

"Nej, du ville nok ikke tage den med ud at svømme eller i nærheden af vand eller sand, og jeg tror, at Klix er ret ærlige omkring det, men denne læderbagplade lige her, som også viser Founders Edition, meget flot. Denne virkelig slående gule farve, kvaliteten af logoet, dette dejlige soft-touch materiale, det er alt sammen virkelig høj kvalitet, og jeg synes at der er en pointe i dette produkt, som vil appellere til nogle kunder. Uanset om ikke er nok til, at Klix virkelig bliver en succes, det vil vise sig, men indtil videre er det virkelig seje ting. Jeg vil skrive en fuld anmeldelse, så snart jeg har fået lidt træning, men indtil videre, hold øje med mere. Vi ses på den næste."

Hardware

Flere

Videos

Flere

Filmtrailere

Dune: Prophecy - Official Teaser 2

Dune: Prophecy - Official Teaser 2

Alien: Romulus - Final Trailer

Alien: Romulus - Final Trailer

Brassic: Season 6 - Official Trailer

Brassic: Season 6 - Official Trailer

Catnado - Official Trailer

Catnado - Official Trailer

The Deliverance - Official Trailer

The Deliverance - Official Trailer

Citadel: Diana - Official Teaser

Citadel: Diana - Official Teaser

A Different Man - Official Trailer

A Different Man - Official Trailer

Anora - Official Redband Trailer

Anora - Official Redband Trailer

Alien: Romulus - Behind the Scenes

Alien: Romulus - Behind the Scenes

Flere

Trailers

Flere

Events

Flere