Dansk
Gamereactor
Videos
HQ

Cosori Turbo Blaze (Quick Look) - Catering til dine madlavningsbehov

Vi tjekker Cosoris nye airfryer for at se, om den kan ændre spillet.

Audio transcriptions

"Airfryer Velkommen alle sammen til endnu et Gamereactor Quick Look, jeg er Maunus, og i dag kigger vi på en airfryer. Det er måske ikke ligefrem det mest avancerede, teknologien kan præstere."

"tilbyde, især i det intelligente hjems tidsalder, men man skal huske, at airfryeren, især her i Danmark og Skandinavien og i Europa generelt, har været en slags revolution på mange forskellige måder, for selvom teknologien i sig selv ikke er særlig ny, tog den en slags tigerspring for et par år siden, hvor den almindelige borger dybest set indså, at de kunne skabe noget, som i det mindste kunne ligne stege noget direkte i olie, eller også blive en erstatning for en almindelig ovn, alt sammen til en brøkdel af den effekt, som en almindelig ovn har, eller dybest set meget renere, end det ville være at stege noget i olie. Så det er en virkelig praktisk måde at spare strøm på og samtidig skåne miljøet."

"Der er gevinster over hele linjen. Så nu er der en lang række forskellige producenter, der serverer til denne almindelige person, denne almindelige borger, for at de kan investere i deres særlige airfryer, og en af dem, der betragtes som en af forretningsgiganterne grundlæggende på markedet er Kosori, og de har lavet denne. Den hedder Turbo Blaze, og den har én central ting som den gør anderledes end andre airfryers. Det, den gør, er, at Kosori dybest set hævder at de kan tilbyde en 46, ja op til 46 procent højere tilberedningshastighed takket være brugen af jævnstrøm."

"i stedet for vekselstrøm, og det er der faktisk videnskabeligt belæg for. Det hele afhænger af om motoren indeni kan håndtere den strøm, der kommer ind i den fra væggen, men 46 procent er, det er virkelig vigtigt, for det betyder dybest set, at den koger ting hurtigere, og det betyder også, at den tilbereder ting hurtigere, hvilket betyder, at du skal bruge mindre strøm, igen, mindre elektricitet på det, du sparer på din regning. Og derudover tilbyder de bare noget, som er et meget pænt, stramt konstrueret stykke køkkenudstyr, vil jeg sige. Denne matsorte finish fungerer rigtig godt og får den til at skille sig ud. Det vinklede frontdisplay her betyder dybest set at den er lettere at se, når man står op, og at den tilbyder en lang række forskellige indstillinger."

"som man kan bruge. Normalt er der næsten en tænd/sluk-knap på lufttørrere, og så en timer, hvor længe du vil have dem til at koge indeni. Men her får du tilbuddet om fem forskellige blæserhastigheder, som du kan tilberede ting i med dens kurv med en kapacitet på seks liter lige her, hvilket er ret stort, vil jeg sige. Nogle airfryers, som dem, der tilbydes af Ninja, er dybest set lagdelte."

"ovenpå, hvilket betyder, at du kan have mere i den. Om det rent faktisk er nødvendigt, er en helt anden sag.
ting, men der er en lille rist hernede, som i øvrigt kan tages ud.
helt ud og sættes i en opvaskemaskine, hvis man skulle have lyst til det, hvilket i øvrigt er rigtig fint.
Det er ikke alle airfryers, der tilbyder dette, men der er også ni forskellige tilberedningstilstande. Det betyder grundlæggende at du har dine turbotilstande, og så har du dine almindelige indstillinger lige her. Nu er det meget svært at se, uden at den er tændt, men tro mig, der er genopvarmning, tørring, bagning, korrektur, eller varm, og turbotilstandene er airfryer, stege, grill eller frossen. Og den er meget nem at sætte sammen en rigtig god kombination af indstillinger til at tilberede noget specifikt, som du ønsker at tilberede."

"Det er virkelig fedt. Den er ikke særlig dyr, hvis du spørger mig. Det ville være noget i retning af af 200 plus-ish dollars, hvis man oversætter direkte, men lad os ikke komme ind på det, fordi disse priser kan variere ret meget fra land til land og fra tilbud til tilbud. Men vi vil gennemgå dette i sin helhed og lægger anmeldelsen ud på alle vores 22 sider, så hold øje med det."

"Men indtil videre er det en af de køligere airfryers, jeg har set, så jeg kan ikke vente med at se om den bakker det op med faktisk ydeevne. Mange tak, fordi I så med. Vi ses til næste gang."

Hardware

Flere

Videos

Flere

Filmtrailere

Flere

Trailers

Flere

Events

Flere