Dansk
Gamereactor
Videos
Elden Ring
HQ

GRTV News - Shadow of the Erdtree sender Elden Ring salget skyhøje

I Storbritannien har spillere strømmet til titlen.

Audio transcriptions

"Hej alle sammen og velkommen tilbage til endnu en episode af GRTV News, i dag skal vi tale lidt om nogle salgstal, det lyder ikke som det mest spændende.
men der er en meget god grund til, at vi taler om det, for det har været en god form for måned nu, eller næsten tre uger vil jeg gætte på, siden Elden Ring Shadow of jorden 3 debuterede, og folk vendte tilbage til landene imellem og begyndte at hugge væk på denne massive udvidelse, som FromSoftware har leveret. Nu har vi set forskellige bidder informationer om spillerantal, hvordan tallene har klaret sig på Steam, generelt de er ikke, hvad Elden Ring var, da det oprindeligt blev lanceret, ikke at nogen var forventede det, men folk køber dette spil igen, en masse mennesker strømmer til Elden Ring og henter kopier af det for enten at tjekke grundspillet ud eller tjekke den fulde pakke ud, og i Storbritannien er salgstallene for Elden Ring gået gennem taget. Så ja, Shadow of the Earth 3 fik Elden Rings salgstal til at stige med næsten 500 % i Storbritannien, så rollespillet rykkede 19 pladser op på hitlisten i sidste måned. Så en massiv udvidelse satte skub i salget af det spil, du skal eje for at kunne spille det, hvem ville have troet det, Elden Ring Shadow of the Earth 3 DLC bliver hyldet som en af de bedste udvidelser nogensinde, så det er ingen overraskelse, at vi også har set et salgsboost i spillet. Ifølge GamesIndustry.biz steg salgstallene for Elden Ring med 19 pladser i Storbritannien, hvilket placerer det på nummer 4 i juni måned, hvilket svarer til en stigning på 467 %, hvilket er utroligt imponerende."

"Så selvfølgelig skal du eje mere end bare Elden Ring i dens DLC for at komme ind i Shadow Cursed Lands, men da mange flere spil nu gør sig klar til at møde deres lande imellem, kan det være en god idé at hoppe i en summoning pool for at give dem en hånd i ny og næ.
Så ja, salget af Elden Ring går strygende i øjeblikket, og de vil blive udsolgt."

"igen nu, men det viser, hvad udvidelser kan gøre, især ved at foregribe de hypede udvidelser som Shadow of the Earth 3. Du ved, vi har haft nogle andre udvidelser i fortiden, der kom ud, og jeg tror ikke, at de virkelig har gjort noget for spillene, som Avatar, Frontiers af Pandora, er der ikke meget omtale af den første udvidelse, der kommer ud relativt snart, tror jeg, så det vil øge salget en lille smule, men Shadow of the Earth 3 er noget, som folk har været helt ekstatiske over, lige siden det blev annonceret for 18 måneder siden eller sådan noget, du ved, kort efter at spillet blev lanceret og gjorde mega tal. Så det viser, at der er en enorm interesse for virkelig at foregribe udvidelser, og de kan også gøre meget for salgstallene. Shadow of the Earth 3 dog er lidt interessant for mig, fordi jeg synes, det opererer lidt i det samme vindue og sted som Assassin's Creed Mirage. Da Assassin's Creed Mirage var tidligt i udviklingen var det tænkt som endnu en udvidelse til Assassin's Creed Valhalla, men det blev så stort, at de besluttede sig for at gøre det til et helt nyt spil, det er i hvert fald, hvad historierne var. Shadow of the Earth 3 er en kæmpe udvidelse, men det er en udvidelse, så man må spørge sig selv, om FromSoftware nogensinde overvejede at gøre dette til en slags spin-off spil? Hvem ved, hvem ved. Men uanset hvad er det gjort rigtig godt. Jeg vil gætte på Det bekræfter stort set, at vi vender tilbage til rigerne imellem på et eller andet tidspunkt, landene imellem på et eller andet tidspunkt i fremtiden til en Elden Ring-efterfølger. Dette har været et af FromSoftwares mest populære spil nogensinde, så jeg vil sige, at det kommer til at være en fast bestanddel af deres portefølje fremover. Men ja, efterhånden som vi ved mere om Shadow of the Earth 3 og den slags salgstal og hvad ved jeg, så holder vi jer opdateret, Ellers er jeg tilbage i morgen med ugens sidste års nyheder, så hold øje."

"for det. Pas på jer selv, alle sammen.
Transskriberet af https://otter.ai"

GRTV News

Flere

Videos

Flere

Filmtrailere

Deadpool & Wolverine - Final Trailer

Deadpool & Wolverine - Final Trailer

Dune: Prophecy - Official Teaser 2

Dune: Prophecy - Official Teaser 2

Alien: Romulus - Final Trailer

Alien: Romulus - Final Trailer

Brassic: Season 6 - Official Trailer

Brassic: Season 6 - Official Trailer

Catnado - Official Trailer

Catnado - Official Trailer

The Deliverance - Official Trailer

The Deliverance - Official Trailer

Citadel: Diana - Official Teaser

Citadel: Diana - Official Teaser

A Different Man - Official Trailer

A Different Man - Official Trailer

Anora - Official Redband Trailer

Anora - Official Redband Trailer

Flere

Trailers

Flere

Events

Flere