Dansk
Gamereactor
Videos
League of Legends
HQ

GRTV News - Riot Games aflyst League of Legends platform fighter

Kunne League of Legends og Super Smash Bros fungere?

Audio transcriptions

"Hej, velkommen til endnu en GRTV News, jeg er Alex, der som sædvanlig dækker eftermiddagene, det seneste og bedste, når det kommer til gaming, teknologi, udstyr, underholdning, hvad end du kan lide, hvad end du elsker, så har vi det altid her til dig på GRTV News og i det bredere Gamereactor-netværk."

"som helhed, så hvis du kan lide, hvad du ser, og du vil se mere, kan du være sikker på at tjekke Gamereactor ud, uanset hvor du får det fra, for spilanmeldelser, filmanmeldelser, spil eksklusivt indhold og selvfølgelig meget mere, men lad os uden videre komme i gang.
knæk og bræk."

"I dagens nyhed taler vi om en aflyst League of Legends-spin-off, der er specifikt er et platformskampspil, som Riot tilsyneladende arbejdede på. Nu har Riot Games er kendt for at lave en masse League of Legends-spin-offs, vi har set ting som Song of Nunu, Teamfight Tactics, Ruined King også, de har været igennem alle mulige slags forskellige genrer, og det ser ud til, at de er meget engagerede i at bringe League of Legends som koncept til et bredere publikum, uanset hvordan det kommer til udtryk, om det er i andre spil, eller som vi har set med ting som Arcane, også ting som film og tv, der er en masse ting, der går ind i League of Legends, fordi det er en massiv, massiv IP. Men det er det, noget, der ikke vil blive vist til League of Legends, er en platformfighter, der ligner i stil med noget som Super Smash Bros, var det meningen, at denne platformfighter skulle være det, men tænk med League of Legends-figurer, jeg er ikke så bekendt med League of Legends selv, men du kan sikkert forestille dig, at evnerne ville blive oversat ganske godt, jeg kender Dota, så jeg kunne forestille mig, at lignende evner ville oversættes til en platformskæmpers evner, a la Multi Versus, a la Super Smash Bros, men det er siden blevet aflyst ifølge insideren Mikhail Klimentov, som plejede at arbejde for Washington Post, og han rapporterer, at platform-fighter-spillet, som var kodenavn Pool Party, og som omkring 70 til 80 medarbejdere arbejdede på, er blevet aflyst."

"Det blev som sagt præsenteret som en Super Smash Bros-idé, men nu har folk, der har arbejdet på det, vil omkring halvdelen af dem være i stand til at gå videre til noget andet inden for Riot, mens andre bliver nødt til at gå tilbage til udgangspunktet og genansøge om interne jobs i Riot som helhed. Så de bliver ikke nødvendigvis afskediget, men der er potentiale, der er potentiale for, at nogle mennesker bliver vil miste deres job, primært fordi selve spillet bliver lukket ned. Joe Hickson, senior comms director hos Riot, havde en udtalelse om dette, den er meget kort, det er bare, at vi altid har en række projekter i forskellige positioner, i forskellige faser af R&D, og spinningprojekter op og ned sker flere gange om året. Der var også et element, som tilsyneladende dette var forårsaget af Multi Versus' opfattede flop, hvilket førte til, at Riot besluttede sig for at tage et skridt tilbage, da de så platformskampgenren som noget, der måske ikke ville sælge men jeg tror, at vi kunne se, især med en stærk IP som League of Legends, en vis interesse for det. Om det bliver en varig interesse, afhænger udelukkende af af, hvor stor en indsats Riot er villig til at lægge i det, men vi har set, vi har set spillerfrafald i spil som Multi Versus, selv om Player First Games har masser af IP'er at vælge imellem, og ret god mekanik, hvad angår folk. Ville du have lyst til at spille et League of Legends-platformkampspil? Lad mig det vide, så ses vi i morgen til mere."

"GRTV Nyheder."

GRTV News

Flere

Videos

Flere

Filmtrailere

Dune: Prophecy - Official Teaser 2

Dune: Prophecy - Official Teaser 2

Alien: Romulus - Final Trailer

Alien: Romulus - Final Trailer

Brassic: Season 6 - Official Trailer

Brassic: Season 6 - Official Trailer

Catnado - Official Trailer

Catnado - Official Trailer

The Deliverance - Official Trailer

The Deliverance - Official Trailer

Citadel: Diana - Official Teaser

Citadel: Diana - Official Teaser

A Different Man - Official Trailer

A Different Man - Official Trailer

Anora - Official Redband Trailer

Anora - Official Redband Trailer

Alien: Romulus - Behind the Scenes

Alien: Romulus - Behind the Scenes

Flere

Trailers

Flere

Events

Flere