Dansk
NYHED - SPONSORERET INDHOLD

Vind lækkert Logitech G923-rat ved at deltage i vores The Crew-turnering

Der er fede præmier på højkant, så skynd dig ind i spillet og sæt en tid.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt

The Crew 2 er, selv efter en del år efter lanceringen, fortsat en succes, og med The Crew Motorfest ude i horisonten, så er det tid til at fejre Ivory Towers solide efterfølger en sidste gang med en stor turnering.

HQ

Er du den hurtigste The Crew 2-spiller i Norden? Så har du mulighed for blandt andet at vinde et Logitech G923-rat ved at sætte den hurtigste tid. Det eneste du skal gøre at låse op for Popular-status i spillet så du kan låse op for eventet "Live Extreme Series Episode 2", og her skal du sætte den hurtigste tid du kan.

Det er vigtigt at du optager hele dit løb inklusiv tidstavle til sidst for at vi kan verificere din tid. Eventuelle vindere skal kunne fremvise både video og billede af tiderne efterfølgende, desuden kan du deltage fra lige den platform du vil.

Du kan tilmelde dig lige nu, dog tager det et par timer at nå til "Popular"-statussen i spillet. Du kan altid opdatere din tid hvis du formår at forbedre den helt op til en uge inden turneringen afsluttes d. 23 februar.

Førstepræmien er det førnævnte Logitech G923-rat, med der er også G435-headsets til anden- og tredjepræmierne. Hvis du er blandt de første 100 til at tilmelde, så er du desuden med i en lodtrækning om lækkert Crew 2-tøj.

Du kan deltage ved at kigge forbi vores turneringsside.

The Crew 2

Relaterede tekster

The Crew 2Score

The Crew 2

ANMELDELSE. Skrevet af Magnus Groth-Andersen

Ivory Tower leverer en længe ventet efterfølger, men formår The Crew 2 at stramme op der hvor originalen snublede? Magnus anmelder...Indlæser mere indhold