Dansk
NYHED - SPONSORERET INDHOLD

Vores tredje Assassin's Creed Origins-video er landet

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt

Spørgsmål 3: Hvis du kunne designe din egen udvidelse til Assassin's Creed Origins, hvad skulle den hedde, og hvor skulle den foregå?

HQ

Spørgsmål 2: Bayek støder på mange overnaturlige fjender i Curse of the Pharaohs - hvis du skulle designe din egen fjende, hvordan skulle den så se ud, og hvad ville du kalde den?

HQ

Spørgsmål 1: I Assassin's Creed Origins handler det om at få fingrene i fede våben. Hvis du skulle lave dit eget våben i spillet, hvad skulle det så hedde, og hvordan skulle det fungere?

HQ

Ubisoft lovede allerede før Assassin's Creed Origins udkom sidste år, at de havde i sinde at støtte op om spillet med masser af ekstra indhold, og her mente de ikke tyndbende småtterier, men reelle udvidelser der tilføjer nye historier, nye opgaver og nye landskaber til spillet.

Nu står vi overfor udgivelsen af den anden udvidelse, The Curse of the Pharaohs, og det ønsker vi at fejre med en stor konkurrence, hvor du har mulighed for at vinde fede præmier.

Vi sætter nemlig et sæt figurer på højkant som præmie, og ikke hvilke som helst figurer, specifikt Ubicollectibles' Bayek- og Aye-statuer, og disse kan du vinde ved at svare på de i alt tre spørgsmål konkurrencen består af. De tre spørgsmål, samt alle videoerne der fortæller lidt om Curse of the Pharaohs, finder du i toppen af denne nyhed.

Vi glæder os til at læse jeres besvarelser, for vinderen trækkes ikke tilfældigt, men er baseret på hvordan I svarer på spørgsmålene.

Herunder kan du se de gennemgange vi har lavet af blandt andet The Hidden Ones og Curse of the Pharaohs, og vores skrevne preview kan du læse lige her.

Du kan læse meget mere om Assassin's Creed Origins - The Hidden Ones lige her.

HQ
Assassin's Creed Origins

Denne tekst er sponsoreret. Du kan læse mere om hvordan sponsoreret indhold på Gamereactor fungerer lige her.

Relaterede tekster

2
Assassin's Creed Origins - The Hidden OnesScore

Assassin's Creed Origins - The Hidden Ones

ANMELDELSE. Skrevet af Bengt Lemne

The Hidden Ones tager den sikre vej, og fortsætter Origins som vi kender det. Og selv om det klæder historien, så kunne noget forandring i den åbne verden have pyntet.Indlæser mere indhold