Dansk
Gamereactor
nyheder
Call of Duty: Modern Warfare 3

Vrede fans review-bomber det forkerte Modern Warfare 3

Fans har meget ris tilovers for det nye Modern Warfare 3, men de kaster det den forkerte vej, viser tal fra Metacritic.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Call of Duty: Modern Warfare 3 er ikke just det hit, mange måske havde ventet. I hvert har singleplayer-delen fået for serien uhørt lave bedømmelser. Her på Gamereactor fik det 4/10, mens IGN ligeledes kvitterer med 4 ud af 10 mulige point (og de er ellers notorisk large over for Call of Duty-spil).

Fans er heller ikke glade og er selvfølgelig faret til tasterne for at få afløb for deres utilfredshed. Desværre viser tal fra Metacritic, at fans forveksler den nye 3'er med den gamle. Det originale Modern Warfare 3 fra 2011 har nemlig nu en alarmerende rød score.

Tilsynladende har fans altså enten forvekslet det nye med det gamle, eller også kan de simpelthen ikke vente med at give deres utilfredshed over det nyeste Call of Duty til kende. I hvert fald har Metacritic endnu ikke åbnet op for, at man som bruger kan anmelde det nye Modern Warfare 3. Det må vente til spillets officielle udgivelse d. 10. november.

Modern Warfare 3 står altså ikke til at komme godt fra start. Tiden må så vise, om en solid multiplayer-oplevelser kan opveje den lunke singleplayer.

Call of Duty: Modern Warfare 3

Relaterede teksterIndlæser mere indhold