Dansk
Gamereactor
nyheder
Suicide Squad: Kill the Justice League

Warner Bros. lover at Rocksteady gennemfører Suicide Squads lovede roadmap

Men de insinuerer derigennem også at efter det er det slut.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Suicide Squad: Kill the Justice League både var og er en katastrofe, og lige nu er der så få spillere at det er svært at forestille sig at det kan betale sig for Rocksteady overhovedet at levere det lovede content roadmap. Det blev ikke bedre af at Jason Schreier undersøgte sagen, og slog fast at spillet lige nu kun modtager "some barebones support, definitely not as much as they'd originally planned."

Men nu slår Warner Bros. så endegyldigt fast overfor IGN, at det nuværende roadmap vil blive gennemført af Rocksteady, så støtten trækkes ikke lige foreløbig:

"Addressing this community concern, Warner Bros. told IGN that Rocksteady will see out Suicide Squad: Kill the Justice League's first year of support, but declined to comment on what happens afterwards. "We are not yet discussing anything that is not announced," a spokesperson added."

Som det også fremgår af talspersonens udtalelse, så ønsker de ikke at kommentere på støtten udover det roadmap, som naturligvis får en til at tænke på hvor sandsynligt det reelt set er at spillet kører videre efter de har leveret det lovede indhold.

Suicide Squad: Kill the Justice League

Relaterede teksterIndlæser mere indhold