Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Wo Long: Fallen Dynasty

Wo Long: Fallen Dynasty har endelig fået en udgivelsesdato

Team Ninjas kommende actionbrag udkommer i marts 2023.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Selvom der er masser af Souls-lignende actionrollespil på markedet stikker Wo Long: Fallen Dynasty alligevel en smule ud. Først og fremmest er spillet udviklet af actionspecialisterne fra Team Ninja (Ninja Gaiden og Nioh), og samtidig trækker spillet på kinesisk kampsport, ligesom det foregår i en overnaturlig udgave af de tre kongedømmers periode i det antikke Kina.

Der er altså en del at se frem til, og nu ved vi også, præcist hvor længe vi skal vente på spillet. Team Ninja har nemlig netop afsløret, at Wo Long: Fallen Dynasty udkommer den 3. marts 2023 til PC, PS4, PS5, Xbox One og Xbox Series X.

Spillet bliver også tilgængeligt på Xbox Game Pass, og udvikleren har tidligere estimeret det vil tage omtrent 40 timer at gennemføre spillets kampagne.

Du kan læse vores indtryk fra spillets demo her.

Wo Long: Fallen Dynasty

Relaterede tekster

5
Wo Long: Fallen DynastyScore

Wo Long: Fallen Dynasty

ANMELDELSE. Skrevet af Joakim Sjögren

Team Ninja har forsøgt at skabe endnu en Dark Souls-udfordrer, men ulig den elskede Nioh-serie falder Wo Long lige ned på sit eget sværd.Indlæser mere indhold