Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Super Mario Bros. Wonder

Alt du behøver at vide om Super Mario Bros. Wonder i én trailer

Har du ubesvarede spørgsmål om Nintendos nærtstående 2D-platformer? Der er en god chance for, at du får dem besvaret her.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Efter vores preview af Marios kommende 2D-eventyr og Nintendos egen Direct-udsendelse dedikeret til spillet, har du måske indset, at spiller virker så lovende, at det snildt kan konkurrere med Marvel's Spider-Man 2 den 20. oktober.

Men er du stadig ikke solgt på spillet, så har Nintendo nu udgivet en overblikstrailer til Super Mario Bros. Wonder, der viser og forklarer dig alt, du behøver at vide om Marios syrede eventyr. Traileren går i dybden med spillets historie, de syv forskellige verdener du kommer til at udforske, nogle af de skøre power-ups du kommer til at benytte, hvem de forskellige spilbare karakterer er, og hvordan du kan gøre spillet nemmere for dig selv. Se traileren på lidt under syv minutter nedenfor.

HQ
Super Mario Bros. Wonder

Relaterede teksterIndlæser mere indhold