Gamereactor Internationalt Dansk / Svenska / Norsk / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands
Gamereactor
Log ind medlem


Glemt kodeordet?
Jeg er ikke medlem, men det vil jeg gerne være

Eller log ind med en Facebook-konto
Gamereactor Danmark
anmeldelser
Tekken Tag Tournament 2

Tekken Tag Tournament 2 Wii U

Tekken Tag Tournament 2 er landet på Wii U med en speciel Wii U Edition. Lee anmelder den nye udgave.

  • Tekst: Lee West

Wii U er landet og med den en række tredjepartsspil, der i bedste fald er identiske med deres oprindelige udgaver på Xbox 360 og PlayStation 3 og i værste fald er meget værre (Ja, EA vi kigger i retning af jeres FIFA 12 13 der ligesom Wii-udgaven ikke fortjener mærkatet 13).

Tekken Tag Tournament 2 Wii U Edition hører til i en helt tredje kategori. Det er den definitive udgave af Tekken uden tvivl. Så simpelt kan det siges. Der er ingen aber dabeis og ingen problemer, bare ren spilleglæde fyldt med tåbeligt morsomme tilføjelser.

Tekken Tag Tournament 2Tekken Tag Tournament 2

Er du et af de sidste eksemplarer af spillere, der ikke aner, hvad Tekken er, så får du her et ultrakort resume. Tekken er Namcos fortræffelige kampspilsserie, der siden arcade-hallerne og PS One i halvfemserne har nydt stor anerkendelse verden over som et af de bedste kampspil der findes. Tekken Tag Tournament 2 er Namcos spin-off på Tekken, og lader dig derfor benytte stort set de karakterer (50+) der passer dig. Tekken er også kampteknik, taekwondo og karate blandet sammen med kænguruer, kæmpe øglelignende væsner og historier med groteske plottwists, der ville få selv David Lynch til at undres.

Tekken Tag Tournament 2 tager, som navnet antyder, Tekken ind i Tag Team-kampenes verden. Her gælder det om (hvis du vælger at spille med to figurer) at udnytte dine figurers styrker og veksle mellem dem undervejs i kampene for at "lade op", når din energibar ryger faretruende lavt i bund.

Vores svenske kollega har tidligere anmeldt spillet til Xbox 360 og PlayStation 3, hvor den fik et respektabelt syvtal. Vil du vide mere om de udgaver, er det bare at klikke på det fremhævede link. Nu skal det nemlig handle om, hvorfor Tekken er så brillant på Wii U.

Måske kunne jeg opsummere det så simpelt: Bob er den perfekte Mario.

Hvis du undrer dig over den udtalelse, så er det ganske enkelt fordi der er så meget sjov og ballade gemt i denne udgave af Tekken Tag Tournament 2, at man kun kan juble. Når det så samtidig er understøttet af en solid framerate, alt det grafiklir som vi har set på de andre udgaver (ja, du skal ikke blive overrasket, hvis du hyler af grin, første gang du ser et æsel i baggrunden komme spadserende med tre dyr på ryggen) og nogle ekstra tiltag, der gør dette til den definitive udgave.

Tekken Tag Tournament 2

Du kan naturligvis vælge at spille Tekken Tag Tournament 2 udelukkende på dit Gamepad, og det vil glæde dine øjne, for hvor ser det godt ud på den lille skærm. Men det er ikke kun skærmen der glæder, det lille krydspad på Gamepad er efter min mening lysår foran konkurrenternes. Det har den rigtige følelse og er ganske enkelt en fornøjelse at bruge, hvis man vælger det. Spiller du på den store skærm kan du naturligvis vælge at lægge special-moves og lignende over på din Gamepads skærm. Det føles dog stadig som en smule snyd, hvis du spørger denne signatur.

Det vil dog ganske sikkert hjælpe nye spillere i Tekken-verdenen. Det samme gælder den velfungerende tutorial, der denne gang endelig forklarer de forskellige funktioner, så nybegyndere kan være med. Godt gået.

Tekken Tag Tournament 2
Tekken Tag Tournament 2Tekken Tag Tournament 2Tekken Tag Tournament 2
Tekken Tag Tournament 2
Tekken Tag Tournament 2Tekken Tag Tournament 2
Tekken Tag Tournament 2
Tekken Tag Tournament 2
Tekken Tag Tournament 2