Dansk
Gamereactor
anmeldelser
Assassin's Creed Odyssey

Assassin's Creed Odyssey - Legacy of the First Blade: Hunted

Persien bryder frem i dette helt nye eventyr i Assassin's Creed Odyssey

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Hvis du har gennemført Assassin's Creed Odyssey, og higer efter mere indhold at gennemføre, flere skurke at stikke ned og flere opgaver at løse med dine rent ud sagt overnaturlige evner, så har du heldet med dig, for den allerførste episode af Legacy of the First Blade-serien er ankommet, og denne bær navnet "Hunted". Vi har gennemført denne overture, og kan nu fortælle dig alt om hvad du kan forvente, så grib dit spyd og kom med.

Udvidelsens historie åbner med en landsby i flammer, og denne er fyldt til renden med maskerede krigere, der leder febrilsk efter "The Eagle Bearer" - ja den er god nok, du er eftersøgt. De ønsker dog ikke rigtig at diskutere omstændighederne, eller om hvorvidt du egentlig er skyldig eller ej, og før du kan nå at sige "Malakas" bliver du kastet foran Nakatas, og bliver blandet ind i en langt større konflikt. Uden videre omsvøb skal du op imod Order of the Ancients, og det er kun ved hjælp af Nakatas' hjælp at du kan stoppe dem i at skabe kaos.

Assassin's Creed Odyssey
Assassin's Creed OdysseyAssassin's Creed Odyssey
Dette er en annonce:

Vi vil ikke dykke dybere ned i historiens forskellige bestanddele med henblik på at undgå potentielle spoilers, men i løbet af de tre og en halv time vi brugte på at gennemføre denne første episode mødte vi nye allierede, samt fjender der benyttede sig af nye angreb, og derfor krævede særlige taktikker. Samlet set bliver du som spillet udfordret, og særligt den sidste boss var blandt de sværeste kampe spillet overhovedet kan tilbyde, og du bliver nødt til at bruge alt det du har lært igennem hovedspillet for overhovedet at have en chance.

Både interessant og overraskende var det dog, at ikke bare vores evner i kamp, men også vores morale blev sat på en alvorlig prøve i løbet af episoden. Ikke bare var valgene svære, de gav også vor karakterer yderligere dybde. Vi blev spurgt adskillige gange hvor meget blod vi har på hænderne, og for en spilserier der som regel handler om at forbinde klinge med hals, så er det rart at der endelig bliver fokuseret lidt mere på konsekvenserne af al den vold. Der er en række svære beslutninger at træffe, og du kan ende med at tage uskyldige med i faldet i forsøget på selv at gå fri.

Der er ikke noget nyt område at udforske i denne udvidelse, men du får lov til at se meget mere af Makedonien, den nordlige region som ikke indeholdte synderligt mange spændende bestanddele i det originale spil. Det er faktisk her at alle missionerne findes, og der er faktisk overraskende stor variation at finde, oh du skal alt lige fra at redde en landsby fra en mystisk sygdom til at overvære Order of the Ancients' hemmelige møder. Det var rart endelig at se denne landemasse blive brugt til noget spændende og meningsfuldt.

Vi fik desuden leveret mere kontekst, og her taler vi ikke bare om de persiske konger Xerxes og Artaxerxes, men også selve seriens tidslinje. Som du måske allerede har gættet indgår Assassin-karakterer du allerede kender.

Dette er en annonce:
Assassin's Creed Odyssey
Assassin's Creed Odyssey

Der er ikke nogen større mekaniske tilføjelser dog, og har du allerede gennemspillet hovedspillet, så vil du ikke finde nogen større forskelle her. Dog gør Legacy of the First Blade et effektivt stykke arbejde i at introducere andre nye dele til oplevelsen, såsom nyt grej og den persiske trussel, samtidig med at den bygger videre på et i forvejen solidt fundament. Så sandelig fangede det vores interesse, og vi ser frem til at finde ud af hvordan disse tråde bliver samlet op i fremtidige episoder.

Samlet set er Hunted et effektivt sted at starte, og er du sulten efter flere eventyr i denne verden får du serveret et solidt et af slagsen her - et der desuden, på overraskende vis, forbinder Odyssey med det bredere Assassin-univers ganske effektivt.

HQ
08 Gamereactor Danmark
8 / 10
+
Perserne er interessante, store moralske spørgsmål, ny Assassin-kontekst.
-
Rent mekanisk byder udvidelsen ikke på meget.
overall score
er vores samlede netværkskarakter. Hvad er din? Netværkskarakteren er et gennemsnit af alle redaktionernes individuelle karakterer

Brugeranmeldelser

  • Bboellehuus
    Assassin's Creed serien er efterhånden blev fast inventar på spilverdenens globale landkort. Serien har været utallige lande, tidsperioder, samt... 6/10

Relaterede teksterIndlæser mere indhold