Dansk
Gamereactor
anmeldelser
Batman: Arkham City

Batman: Arkham City - Harley Quinn's Revenge

Harley Quinn har en plan om hævn, og derfor må du atter trække i maske og kappe for at stoppe hende - denne gang også som Robin.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Som du måske ved, udkommer der en særlig GOTY-udgave af Batman: Arkham City senere i år - en udgave, der samler op på alt den DLC, der er kommet til spillet i form af nye challenge-baner, figurer at spille dem med og nye kostumer. Men det har åbenbart ikke været helt nok for udviklerne hos Rocksteady, og derfor har de lavet Harley Quinn's Revenge, en slags lille PS til grundspillets udførlige kampagne.

Vi, der allerede har Arkham City stående hjemme på hylden, kan heldigvis glæde os over at Harley Quinn's Revenge også får en selvstændig udgivelse, så vi ikke behøver samle GOTY-udgaven op for at få det sidste af eventyret med.

Batman: Arkham City

Historien er ganske simpel - to uger er gået siden begivenhederne i Arkham City, og såvel Batman som Harley Quinn, der er den eneste tilbageværende superskurk i byen, er oprørte over hvordan hele den fadæse sluttede. Men Bats har været forsvundet i to døgn, siden han vendte tilbage til Arkham City for at sætte en stopper for Quinn. Derfor skal man i skikkelse af Robin finde ud af hvor Batman er blevet af, og eventuelt redde ham ud af balladen.

Dette er en annonce:

På papiret lyder det rigtig godt, og udsigten til at uddele tæsk som endnu en figur i Batman-universet gjorde mig virkelig kåd. Men efter at have spillet den lille mini-kampagne igennem, er jeg nu en smule skuffet.

Batman: Arkham City

Det starter ellers godt. Robin har sit eget lille arsenal af gadgets, der giver lejlighed til et par nye puzzles, og da dele af Harley Quinn's Revenge spilles som Batman, kunne man have håbet på den samme dynamik som skiftet mellem Bats og Catwoman i kampagnen også bød på.

Men DLC-pakken er sin egen lille kampagne, der primært foregår indendørs og kun i et lille udsnit af Arkham Citys ellers enorme udendørsareal. Der hænger balloner rundt omkring som man kan springe, men ellers er her ikke skyggen af den gigantiske mængde sideindhold, som grundspillet bød på.

Dette er en annonce:

Og selvom Robin har sine egne gadgets og tilhørende puzzles, så tilføjer de ikke væsentligt til spillets gameplay, og det meste af det, man foretager sig i løbet af Harley Quinn's Revenge er genbrug af koncepter, vi allerede kender til hudløshed.

Batman: Arkham City

Bevares, det er en fornøjelse at uddele tæsk som Robin, og jeg tog gentagne gange mig selv i at grine højlydt over de lækre og opfindsomme animationer, der kommer i brug når man laver takedowns og slutter kampe af.

Sværhedsgraden i kampene er også relativt høj, med store grupper af håndlangere, der skal tæskes, som altid har mindst et par gutter med enten kropspanser, skjolde og kvægstave, og hvis man som mig er lidt rusten i sin Batman-kung fu, må man nok ned og bide i asfalten et par gange.

Batman: Arkham City

Her er to til tre timers gameplay, afhængigt af førnævnte rust, men langt det meste af det er ting, vi allerede har prøvet før. Dertil er Robins kampstil, trods fede animationer, ikke stort forskellig fra Batmans. Og så kunne man måske fristes til at tro, at Harley Quinn's Revenge lod en spille som Robin i challenge-banerne, men sådan skulle det ikke være, og det føles mildest talt nærrigt.

Mest af alt føles Harley Quinn's Revenge lidt overflødigt. Det koster 800 Microsoft point, for lidt ekstra underholdning. Vi lærer ikke rigtig noget nyt eller får nogen nye perspektiver på historien, andet end at Harley Quinn er mere tvær end sædvanligt efter slutningen på Arkham City.

Indholdsmængden er derfor kun lige nøjagtigt godkendt i forhold til prisen, men jeg havde ærlig talt håbet på mere. Du går ikke glip af det store, hvis du springer denne pakke over.

Batman: Arkham City
Batman: Arkham CityBatman: Arkham City
06 Gamereactor Danmark
6 / 10
+
Fedt at spille som Robin i kampagne-sammenhæng, nye områder vi ikke har set før
-
Kort, føles overflødig, ingen Robin i challenge-baner
overall score
er vores samlede netværkskarakter. Hvad er din? Netværkskarakteren er et gennemsnit af alle redaktionernes individuelle karakterer

Brugeranmeldelser

  • MLFA
    Batman Arkham City er blevet et af mine ynglings spil! Må ærlig talt indrømme, at jeg bare måtte prøve det, da jeg fandt ud af, at man kunne... 9/10
  • wampire800
    Nok 2009's bedste spil får nu en efterfølger, men kan det leve op til det helt fantastiske "Batman Arkam Asylum", og ja det kan... 10/10

Relaterede tekster

Batman: Arkham CityScore

Batman: Arkham City

ANMELDELSE. Skrevet af Rasmus Lund-Hansen

Efterfølgeren til Årets Spil 2009 er endelig landet. Rasmus har iført sig kappe og maske for at fortælle alt om den kappeklædte hævners nye eventyr i Batman: Arkham City.

Stort påskeudsalg på Xbox Live Marketplace

Stort påskeudsalg på Xbox Live Marketplace

NYHED. Skrevet af Lee West

Major Nelson fortæller nu, at der er masser af påsketilbud til Xbox 360-ejere på Xbox Live Marketplace. Der bydes både på spil og DLC under udsalget, og rabatterne...Indlæser mere indhold