Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
anmeldelser
Borderlands 2

Borderlands 2: Captain Scarlett and Her Pirate's Booty

Gearbox Software er klar med den første udvidelse til Borderlands 2. Men er pirater vejen frem for serien, og kan udvikleren holde den høje kvalitet intakt? Læs med her og få svaret...

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Nogle gange skal der ikke andet til end et frisk perspektiv på en stagneret opgave, for at få det hele til at falde i hak. Det beviste Gearbox Software om nogen med deres DLC-pakker til det originale Borderlands, der ondulerede enhver tanke om at sådanne pakker kun skulle indeholde en ekstra bane og lidt kosmetisk ekstra, og erstattede den med fyldigt indhold der udvidede historien og universet.

Med dette i tankerne kommer det ikke som nogen stor overraskelse, at Captain Scarlett and Her Pirate's Booty gør det samme for Borderlands 2, og man kommer hurtigt til at ønske at andre studier i højere grad ville lade sig inspirere af den texanske udvikler.

Temaet er denne gang pirater, og du kan derfor forvente at opleve missioner som udforsker stort set enhver krydsning af genren. Her er altså historier om umulige kærlighedsforhold, mytteri, fortabte sjæle og naturligvis godt gemte skatte med uvurderligt indhold.

Borderlands 2
Dette er en annonce:

Udvidelsen starter dog et helt andet sted, nærmere bestemt i den forladte ferieby Oasis. Det der engang synes at have været Pandoras mekka for vandrutsjebaner, turister og badebolde er siden blevet forvandlet til en glemt flække, fuld af faldefærdige bygninger. Manglen på vand har tydeligvis været dødsstødet for Oasis, hvilket da også forklarer hvorfor den skumle Shade er den eneste tilbageværende person i byen.

Der er ikke nogen tvivl om at Shades udseende er blevet "lånt" fra Johnny Depps spidsfindige karakter Raoul Duke, fra filmen Fear and Loathing in Las Vegas, men desperationen og vandviddet i hans personlighed er helt Gearbox egen kreation. Shade cementerer sig således hurtigt som en af de mest mystiske og tragiske personligheder i spillet, der dog stadig rummer nok humor til at man har svært ved ikke at grine af hans ulykke.

Borderlands 2

Mere ligetil er Captain Scarlett, der ganske ligesom Handsome Jack ikke lægger skjul på, at hun er den slags person der vil gøre alt for at nå sit mål, uanset som det kræver afpresning, drab eller at stikke nogen i ryggen. Hun virker som en naturlig tilføjelse til Borderlands 2, og hendes opgaver er mindst lige så sjove og forskellige som i resten af eventyret.

Dette er en annonce:

Fjenderne består i udvidelsen af pirat-ninjaer (naturligvis), fodsoldater med pirathat og store kolosser som går under navnet Anchorman, der gerne kaster en anker eller to efter dig. Sidstnævnte brillerer yderligere ved at minde mistænksomt meget om Bioshocks Big Daddys, dog med et markant bedre humør, hvilket kan bevidnes ved adskillige lystige udråb fra indersiden af den tonstunge rustning.

Omgivelserne skuffer i første omgang en smule i den nye udvidelse. Oasis er et løjerligt sted med fine detaljer, men farverne er holdt i de samme sand-toner som man har set så mange gange før, og det virker lidt tamt når mulighederne nu er så mange. Det bliver dog bedre, og særligt pakkens sidste missioner skruer både op for farvevalget og kreativiteten - en bestemt undergrundshule er særlig smuk.

Borderlands 2

Desværre har der sneget sig et par småfejl med af den slags, som man ellers ikke oplevede i hovedspillet. Fjender falder engang i mellem gennem omgivelserne, ligesom at mange PC-spillere vil opleve at billedhastigheden pludseligt tager voldsomme dyk. Intet af det er dog kritisk, og vil formodentlig blive rettet i fremtiden.

For de cirka 60kr som udvidelsen koster, kan man forvente i omegnen af otte timers spilletid, som på imponerende vis lever op til det meste af hvad der tilbydes i hovedspillet. Den sidste udfordring virker umiddelbart lidt flad, men det er før man indser at der efterfølgende bliver låst op for to nye raid-bosser. Både Hyperious the Invincible og Master Gee kræver at man er level 50 for at have en chance for at besejre dem, men efterlader til gengæld en ny valuta i form af de såkaldte Seraph Crystals, som kan bruges til at købe særlig eksklusivt udstyr. Man skal bare lige huske at de kun kan udfordres en gang i døgnet.

Borderlands 2

Gearbox Software har sagt, at de vil udgive fire udvidelser til Borderlands 2 indenfor det første år, og med Captain Scarlett and Her Pirate's Booty er de startet godt ud. Lidt mere forskellighed i omgivelser ville være kærkommen i den næste udvidelse, men mængden af indholdet og dets kvalitet sidder allerede lige i skabet.

Borderlands 2
Borderlands 2
Borderlands 2
Borderlands 2
Borderlands 2
08 Gamereactor Danmark
8 / 10
+
Masser af indhold, sjove missioner, Seraph Crystals, billig pris, unikke personligheder
-
Ensformige småopgaver
overall score
er vores samlede netværkskarakter. Hvad er din? Netværkskarakteren er et gennemsnit af alle redaktionernes individuelle karakterer

Brugeranmeldelser

  • Nike
    Disse dage er det svært at få succes, hvis man vil starte en helt ny serie. Det skal helst være et spil med et design, der kopier det bedste, og... 10/10
  • andr8020
    Borderlands 2 2K Games har gjort det igen. Borderlands 2 er lige udkommet og har haft store forventninger. Spillet er en blanding af rollespil og... 9/10
  • N9coleg
    Welcome to Pandora.... Again! Jeg havde egentligt ikke planlagt at skulle investere i Borderlands 2, men noget fik mig overtalt, måske er det at der... 9/10

Relaterede tekster

7
Borderlands 2Score

Borderlands 2

ANMELDELSE. Skrevet af Lee West

Loot-afhængige lommesoldater kan nu fortsætte på farten. Så bliver det ikke bedre... eller gør det?Indlæser mere indhold