Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
anmeldelser
Borderlands 2

Borderlands 2: Sir Hammerlocks Big Game Hunt

Jonas har været på storvildtsjagt, og sammen med Sir Hammerlock har han udryddet dyr, dræbt indfødte og hærget på det helt nye kontinent Aegrus.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Jeg har lige fra starten været stor fan af Sir Hammerlock fra Borderlands 2. En overvintret, let victoriansk storvildtsjæger af den slags, der engang erobrede Afrika uden den mindste forståelse eller hensyn til lokale skikke. Egentlig et forfærdeligt menneske, men uden selv at være bevidst om det, hvilket per automatik gør ham ufrivillig komisk.

Efterfølgende har jeg udført utallige opgaver for denne herre, hvoraf samtlige mere eller mindre går ud på at udrydde alt dyreliv, tage rigeligt med skalpe og håne naturens skabelser. Noget som både har givet rigeligt med grin og manet lidt til eftertanke. Her i den tredje udvidelse til Borderlands 2 er det netop Sir Hammerlock, der er hovedperson, når vi følger ham til uudforsket - men beboet - land.

Borderlands 2

Det betyder i praksis, at vi flytter ind i en ekstremt luksuriøs villa, med vildmænd i hytter lige rundt om hjørnet, så vi, som Hammerlock selv siger det, kan have en "... carefree weekend filled with nothing but hunting, companionship and bawdy jokes about social taboos."

Dette er en annonce:

Kort sagt står det politisk korrekte ikke i høj kurs, og det er som om Gearbox forsøger at skabe en karikatur af Afrika, omtrent som gamle kolonister må have opfattet verden. Det betyder samme slags ikke helt smagfuld æstetik, som vi blandt andet finder i den der junglerestauraunt i Heron City. Små totempæle blandes med junglemasker, kraniesmykkede vildmænd i lændeklæder, træhytter og tilbeden af obskure naturguder.

Alt dette udgør en herlig sandkasse, som desuden kombineres et strøg af Louisianas sumpland. En stor forskel mellem Sir Hammerlocks Big Game Hunt og tidligere udvidelser, og grundspillet også, for den sags skyld, er en forudsætning om at man har klaret spillet, inden man går i gang med den. Handsome Jack er altså blot et minde, og det er i det lys at vi får en betydeligt hårdere historie med den meget mærkelige professor Nakayama.

Han vil så gerne være en ny superskurk, men mangler det der lille ekstra, der skal til. Og Sir Hammerlock bryder sig egentlig slet ikke om ham, da han jo vil fordrive stammer og udrydde dyr. Hvilket får professoren til nærmest at trygle en om at jage ham, også selvom man gerne skal tage det lidt roligt, så man ikke går for hurtigt frem. Ja, han skal jo lige nå at forberede sig.

Borderlands 2
Dette er en annonce:

Humoren fejler kort sagt intet. Gearbox læsser på med den ene dumhed efter den anden. Bare vent til du ser hvad Claptrap har gang i. Jeg har flere gange grinet højlydt af Sir Hammerlocks Big Game Hunt, hvor både manus og stemmeskuespillere som sædvanligt gør et fremragende arbejde.

Det skal siges at selve hovedhistorien er lidt kortere end sædvanligt denne gang. Det meste af indholdet ligger i stedet begravet i sidemissioner. Man er jo på jagt med Hammerlock, og derfor føles strukturen helt naturlig, selvom det havde været rart med en længere kampagne. Blandt andet skal man tørre Skag-pis væk i opgaven Urine, You're Out (jeg sagde jo at det var fyldt med dumheder), samle æg for en tvivlsom tysker og tæske utallige og usædvanligt kreative bosser.

Af de tidligere Borderlands 2-udvidelser foretrækker jeg Captain Scarlett and her Pirates Booty, men faktum er at Sir Hammerlocks Big Game Hunt kommer tæt på. Det er fyldigt, udfordrende, byder på mere relevant loot og opfordrer til udforskning, ikke mindst med de nye Florida-inspirerede sumpbåde, man har adgang til.

Jeg har dog to forbehold, der trækker helhedsindtrykket nlidt ned. Dels at Gearbox stadig ikke har fundet på noget, man kan bruge sine penge til. I Mr. Torgue's Campaign of Carnage fik man i det mindste en ny valuta at jage eftertragtet udrustning med, men jeg svømmer i de almindelige penge på nuværende tidspunkt, og der er aldrig noget at købe. Dels synes jeg at man i tredje udvidelse burde have øget level-loftet. Der er alt for mange level 50-figurer, der sendes på pension, fordi de ganske enkelt ikke har flere levels at klatre blandt.

Jeg kan lide hvordan Gearbox fortsat viser hvordan varierede og indholdsrige udvidelser skal se ud, for at holde os gamere i godt humør. Sir Hammerlocks Big Game Hunt lever ikke helt op til sit fulde potentiale, men det er stadig et must for alle Borderlands 2-fans.

HQ
Borderlands 2
Borderlands 2
Borderlands 2
Borderlands 2
Borderlands 2
Borderlands 2
Borderlands 2
Borderlands 2
Borderlands 2
Borderlands 2
Borderlands 2
Borderlands 2
Borderlands 2
Borderlands 2
Borderlands 2
Borderlands 2
Borderlands 2
Borderlands 2
Borderlands 2
Borderlands 2
Borderlands 2
Borderlands 2
Borderlands 2
Borderlands 2
07 Gamereactor Danmark
7 / 10
+
Relevant loot, herlig udfordring, skøn humor, mindeværdige mbosser, herligt designet verden
-
Kort kampagne, magert nyt persongalleri, level-loftet er ikke forhøjet
overall score
er vores samlede netværkskarakter. Hvad er din? Netværkskarakteren er et gennemsnit af alle redaktionernes individuelle karakterer

Brugeranmeldelser

  • Nike
    Disse dage er det svært at få succes, hvis man vil starte en helt ny serie. Det skal helst være et spil med et design, der kopier det bedste, og... 10/10
  • andr8020
    Borderlands 2 2K Games har gjort det igen. Borderlands 2 er lige udkommet og har haft store forventninger. Spillet er en blanding af rollespil og... 9/10
  • N9coleg
    Welcome to Pandora.... Again! Jeg havde egentligt ikke planlagt at skulle investere i Borderlands 2, men noget fik mig overtalt, måske er det at der... 9/10

Relaterede tekster

7
Borderlands 2Score

Borderlands 2

ANMELDELSE. Skrevet af Lee West

Loot-afhængige lommesoldater kan nu fortsætte på farten. Så bliver det ikke bedre... eller gør det?Indlæser mere indhold