Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
previews
Crash Team Rumble

Crash Team Rumble

Vi har spillet den åbne beta.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

'Crash Team Rumble' er det kommende Crash Bandicoot-spil fra Toys for Bob. Udviklerne har taget sig af den behårede ballademager, siden de overtog reboot-spillet 'Crash Banndicoot N. Sane Trilogy' i 2018.

Nu er Toys for Bob klar med en ny tilgang til Crash-serien, der ellers primært har været platformspil, med undtagelse af 'Crash Team Racing'-spinoffserien. 'Crash Team Rumble' er et multiplayer arena-spil, hvor man i hold skal kæmpe om at vinde tvekampe. Det gør du, ved at indsamle ressourser til din base, og erobre stationer placeret på banen. Det hold, der har indsamlet flest ressourser vinder. Det er spillerens opgave at navigere rundt i arenaen, og gribe terrænet an på taktisk vis - en tilgang, der kræver koordinering blandt holdspillerne, for at kunne sejre.

Der er en række forskellige måder, man kan gribe det an på via forskellige opgraderinger, der er placeret rundt på øen. Spillere kæmper om at få disse opgraderinger til sit hold, og samtidig forsøger at eliminere fjenden, ved enten at slå dem ihjel eller skubbe dem udover banens kant.

Crash Team Rumble
Dette er en annonce:

Gameplayet er sådan set ret kompetent. Jo flere kampe du vinder, jo højere stiger du i rang, og på den måde får du flere opgraderinger til din karakter. Problemet er dog, at spillet har svært ved at vedligeholde spillerens interesse efter fjerde eller femte kamp i streg. Gameplay-loopet er ikke helt dragende nok til at man kan fortsætte, som f.eks. i spil som Counter-Strike eller League of Legends, der også benytter en meget cyklisk gameplaymodel.

Det kan være, at Toys for Bob modificerer gameplayloopet med tiden, sådan så spillere føler sig mere motiveret til at fortsætte op ad rangstigen.

Spillet udkommer den 20. juni til Playstation 4, Playstation 5, Xbox One og Xbox Series X/S.

Crash Team Rumble
Dette er en annonce:

Relaterede teksterIndlæser mere indhold