Dansk
Gamereactor
nyheder
Rytmos

Danske Rytmos vinder stor hæderspris fra Apple

Floppy Club hiver endnu en sejr hjem.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt

iOS er fortsat en ret stor portal for ikke bare applikationer af enhver art, men også spil, og de bedste af de bedste hyldes hvert ved Apple Design Awards. Det kan være ret skelsættende for udviklere at vinde netop denne hæder, da iOS' AppStore er så universel og populær blandt så stort et globalt publikum.

HQ

Danmark har faktisk været nomineret med en række bud ved årets Design Awards, og nu er det blevet bekræftet at et spil fra vores lille land har vundet. Mere specifikt er der tale om det musikbaserede puzzle-spil Rytmos fra københavnske Floppy Club.

De vinder specifikt under "Interaction", der byder på spil der leverer "intuitive interfaces and effortless controls that are perfectly tailored to their platform" over titler som Little Nightmares og finity.

Vi har tidligere talt med netop Floppy Club i et stort interview, der blandt andet berør Rytmos, som du kan læse her, og vi har også tidligere rapporteret om deres nylige sejr ved Nordic Game. Til sidst men ikke mindst er det værd at nævne, at vi for nylig optog en specialepisode af Gamereactor Spilstrøm med Floppy Club som gæst. Det kan du høre i næste måned.

Rytmos

Relaterede tekster

0
Stor hæder til et lille spil

Stor hæder til et lille spil

NYHED. Skrevet af Jakob Hansen

Rytmos fra Danske Floppy Club vandt i torsdags Nordic Game of the Year - Small Screen. Nu bliver det nok lidt nemmere at pitche vores næste spil, fortæller udviklerne til Gamereactor.Indlæser mere indhold