Dansk
Gamereactor
previews
Dark Void

Dark Void

Blichfeldt har spændt en raket på ryggen, rejst til en anden dimension og taget kampen op med en invaderende race fra rummet...

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Jeg er sikkert ikke helt forkert på den, hvis jeg påstår at du, ligesom jeg, også har drømt om at kunne flyve på et eller andet tidspunkt i dit liv. Derfor virker ideen bag Dark Void også så oplagt, for med et sæt raketter på ryggen er det din pligt at tilbagekæmpe en igangværende invasion fra det ydre rum.

Det starter dog sløvt ud, og for at sætte spillets historie i gang har udvikleren følt sig nødsaget til at starte spillet som ethvert andet tredjepersonsskydespil med lidt skyderi, løben efter dække og helt uden raketfart. Det fungerer mildest talt ikke særlig godt, for våbnene er visne og animationen stiv og unaturlige, så længe man er til bens.

Grundet at spillet finder sted i Bamuda Trekanten, har udvikleren dog haft mulighed for lidt kreativ historiefortælling, og derfor betyder et møde med opfinderen Nikola Tesla, at man får adgang til nye værktøjer, den vigtigste værende de transportable jetmotorer som spændes på ryggen.

I første omgang bliver der kun givet adgang til længere, raket-assisterede hop, men herfra tager spillet fart og begynder at vise adskillige snedige tiltag, som gør god brug af heltens unikke evner. Således bød beta-koden på en intens skudduel, hvor jeg under kraftig beskydning måtte kæmpe mig hele vejen op af et vertikalt hængende skib, som på mystisk vis var kollideret med det frodige junglelandskab.

Dette er en annonce:

Dark Void mangler stadig en ekstra omgang finpudsning, og hverken skudepisoderne eller de forskellige våben har endnu den tyngde der skal til at for at holde det spændene i længere tid. At flyve er dog allerede sjovt, og meget sigende for udviklerens fokus, er denne del allerede markant mere velfungerende end resten af pakken.

Dark Void
Dark Void
Dark Void
Dette er en annonce:
Dark Void
Dark Void
Dark Void
Dark Void
HQ

Relaterede tekster

Dark VoidScore

Dark Void

ANMELDELSE. Skrevet af Richard Imenes (Gamereactor NO)

Richard og Carsten har grebet jetpacks samt skydevåben, og er taget turen til Bermuda-trekanten for at bekæmpe rumvæsner. Læs deres meninger her...

Dark Void

Dark Void

PREVIEW. Skrevet af Thomas Blichfeldt

Blichfeldt har spændt en raket på ryggen, rejst til en anden dimension og taget kampen op med en invaderende race fra rummet...Indlæser mere indhold