Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Dead Island 2

Dead Island 2 sælger en million eksemplarer på tre dage

Spillet er kommet rigtig, rigtig godt fra start.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Selvom at Dead Island 2 har været undervejs i noget der ligner et årti, og har været forbi adskillige studier i løbet af udviklingen, så er det nu udkommet, og er tilsyneladende allerede en relativt stor succes.

Præcis hvor meget der skal til før at spillet rammer de interne forventninger vides naturligvis ikke, men via en pressemeddelelse sendt til Gamereactor fejrer THQ Nordic og udvikler Dambusters, at spillet solgte over en million eksemplarer i løbet af den første weekend på markedet. Det udkom fredag, så det er altså på tre dage.

"Following the global launch of Dead Island 2 on Friday 21st April, Deep Silver and Dambuster Studios have announced it has sold over 1 million copies after just three days on sale. Dead Island 2 has won fans from around the world with countless players snapping up a copy of the drop dead gore-geous game in the first 72 hours."

Om hvorvidt det momentum kan bibeholdes vides ikke, og Star Wars Jedi: Survivor er rundt om hjørnet.

Dead Island 2

Relaterede tekster

Dead Island 2Score

Dead Island 2

ANMELDELSE. Skrevet af Palle Havshøi-Jensen

Efter noget der ligner et årti er Dead Island 2 endelig landet, og det er faktisk ventetiden værd.Indlæser mere indhold