Dansk
Gamereactor
anmeldelser
Dead Rising 2: Case West

Dead Rising 2: Case West

Der står zombiegrød på menuen, når Chuck slår sig sammen med krigsfotografen Frank West, og mens ordsproget lyder, at alt for mange kokke fordærver maden, så er sandheden i Case West en helt anden.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Case West fortsætter hvor Dead Rising 2 endte, og viser en Chuck i problemer. Han overrumples af en gruppe zombier, og reddes i sidste øjeblik af Frank West, som de fleste vil genkende fra det første Dead Rising.

Der gryntes, skydes, kastes med one-liners, og før vi ved af det har de to slået sig sammen, og er med hastige skridt på vej til Phenotrans, for at bevise Chucks uskyld og fælde Zombrex-producenten som de virkelige skurke, når anlægget infiltreres.

Franks comeback er den perfekte undskyldning for at inkludere en mere personlig co-op oplevelse, og det er heldigvis lige præcis det, der sker i Case West, hvor en gæst til hver en tid kan tilslutte sig spillet over Xbox Live, og påtage sig rollen som Frank.

Dead Rising 2: Case West
Dette er en annonce:

Lad det ikke være glemt, at den kampklare hr. West dækkede op til flere krige før han blev kendt som zombieudrydder, og han kan således stadig udføre sine kampteknikker fra det originale Dead Rising. Franks kamera gør også sit comeback, men kan desværre kun bruges i forbindelse med hemmelige PP-stickers, der udelukkende bruges til en achievement. Det er en skam, for hvis der er noget Dead Rising savnes for, så er det at kunne tage erotica-, horror, drama- og brutality-billeder.

I modsætning til Case Zero, hvor man kvit og frit kunne tage sit gemte spil og sin toptrænede Chuck med videre i det fulde spil, så har Case West desværre intet, der kan bevidne om, at spilleren har været Dead Rising 2 igennem. Man starter på level 40, og har en god håndfuld combo cards og skill moves at gøre godt med. Til gengæld er der ti levels at nå igennem, flere skill moves at mestre og naturligvis et nyt sæt våben at kreere. Mmh, våben, og de er mere brutale end nogensinde før.

Chuck og Franks evner indenfor morderisk håndværk bærer for alvor frugt, når de blandt andet sammensætter en gulvsliber med en elstav, der svitser alt den kommer i nærheden af. Genistreger opstår når en le og et katana-sværd tapes sammen i føret, eller når en trykhammer møder en shotgun, og pludselig kan udradere zombier i en kæmpe radius.

Dead Rising 2: Case West
Dette er en annonce:

Case West er mere eller mindre bygget op omkring co-op spil, og det kan derfor til hver en tid også anbefales, at man hiver en ven med i spillet. Om ikke andet, så for i det mindste at opleve et enkelt Segway-ræs eller to.

Til gengæld falder spillet stort set til jorden, når først Frank West styres af computeren. Lad det være sagt, at Frank bestemt ikke er nogen dårlig partner, for computeren gør ham i den grad brugbar og kampdygtig. Måske lidt for kampdygtig. Sandheden er, at Robo-Frank er lidt af et bæst, og hvor andre computerstyrede partnere i andre spil alt for ofte føles nyttesløse (*host* Left 4 Dead), så kæmper Frank så godt, at jeg alt for ofte selv følte mig ubrugelig. Bevares, Frank har samme akilleshæl når det kommer til våben som resten af os, nemlig at de kun holder i et vist stykke tid, men det faktum, at han er udødelig spiller en alt for stor rolle i single-player eventyret.

Sidemissionerne er i denne omgang blevet så meget bedre, at de fortjener et helt afsnit for sig selv. Man skal ikke længere tvinges til at eskortere lettere retarderede civile tilbage til et sikkerhedsrum, og man er ikke længere plaget af at skulle samle Zombrex efter hvad der føles som fem minutters spil. De to skavanker er glemt i Fortune City og Dead Rising 2, og i stedet vil de civile hellere have at man bringer dem et bestemt våben eller et testobjekt, for så selv at kunne finde sikkerhed.

Fans af serien, og folk der er blevet fanget af historien får hvad de søger i Case West, for mens et par løse ender vikles sammen, så åbnes der op for nye. Vi kommer ikke uden om et Dead Rising 3, det tillader slutningen på Case West ikke, men det er svært ikke at se frem til, når det er så underholdende at kværne zombier.

Dead Rising 2: Case West
Dead Rising 2: Case West
Dead Rising 2: Case West
Dead Rising 2: Case West
Dead Rising 2: Case West
Dead Rising 2: Case West
Dead Rising 2: Case West
Dead Rising 2: Case West
Dead Rising 2: Case West
Dead Rising 2: Case West
Dead Rising 2: Case West
Dead Rising 2: Case West
Dead Rising 2: Case West
Dead Rising 2: Case West
07 Gamereactor Danmark
7 / 10
+
Fantastisk co-op, lækre våben og gøremål og masser af Frank West.
-
Loadingtiderne, overgearet Robo Frank.
overall score
er vores samlede netværkskarakter. Hvad er din? Netværkskarakteren er et gennemsnit af alle redaktionernes individuelle karakterer

Relaterede tekster

7
Dead Rising 2: Case WestScore

Dead Rising 2: Case West

ANMELDELSE. Skrevet af Michael Kamp Jensen

Ordsproget lyder, at alt for mange kokke fordærver maden, men sandheden i Case West er en helt anden. Velkommen til endnu et eventyr med udøde... og Frank West!Indlæser mere indhold