Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
previews
Dead Rising 2: Off the Record

Dead Rising 2: Off the Record

Capcom har løftet sløret for en ny og alternativ udgave af deres zombiehit Dead Rising 2, hvor Frank West indtager hovedrollen.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Capcoms anden store annoncering på Captivate var Frank Wests tilbagevenden til et Dead Rising-spil i fuld størrelse. Dog er det ikke tid til Dead Rising 3 endnu. I stedet vil Capcom Vancouver lade spillerne opleve hvad der kunne ske, hvis ikke Chuck Greene havde stjålet Frank Wests rampelys i DR2.

I Dead Rising 2: Off the Record vil spillerne se zombieudbruddet i Fortune City fra et helt nyt perspektiv. Dead Rising-producer Jason Leigh understreger at Off the Record ikke er en del af seriens kanon, men nærmere et skift til en alternativ dimension. "Oprindeligt var planen at spillet skulle være en slags director's cut. Men fansenes respons på Franks fravær i Dead Rising 2 var så stærk, at vi blev nødt til at bringe ham tilbage på en stor måde".

Dead Rising 2: Off the Record
Dead Rising 2: Off the RecordDead Rising 2: Off the Record
Dette er en annonce:

Mange velkendte elementer fra det oprindelige Dead Rising vil vende tilbage i Off the Record. Fotografering vil atter spille en stor rolle, og Frank har selvfølgelig sine unikke moves til at smadre zombier. Jason Leigh lover også masser af forbedringer til kerne-gameplay'et. "Der vil være en ny spiltype, et stort nyt område der hverken er indkøbscenter eller casino, og mange nye psykopater. Den nye spiltype er helt klart min yndlingsting ved spillet. Det er noget som fans har efterspurgt siden det første Dead Rising. Der vil også være forbedrede checkpoints og kortere loading-tider for de mange fans, der har udtrykt frustration over disse aspekter ved begge Dead Rising-spil".

Chuck Greene er stadig med i spillet, men i en mindre rolle. Han vil også dukke op som den anden co-op-figur, mens den første spiller selvfølgelig er Frank West. Der vil ikke være andre former for multiplayer i spillet.

Dead Rising 2: Off the Record vil udkomme på PC, PS3 og Xbox 360 i efteråret 2011. Det er ikke en download-titel, og vil ifølge Leigh få en passende pris som en slags director's cut. Vi må vente til årets E3 for flere oplysninger, men her lover Leigh at fortælle meget mere om de nye features.

Dead Rising 2: Off the Record
Dette er en annonce:
Dead Rising 2: Off the Record
Dead Rising 2: Off the Record
Dead Rising 2: Off the Record
Dead Rising 2: Off the Record
Dead Rising 2: Off the Record
Dead Rising 2: Off the Record
HQ

Relaterede tekster

9
Dead Rising 2: Off the RecordScore

Dead Rising 2: Off the Record

ANMELDELSE. Skrevet af Rasmus Lund-Hansen

Remix, Director's Cut, mashup - kald det hvad du vil. Capcom har genudgivet Dead Rising 2 med nogle få justeringer, og vi har endnu engang taget turen til zombie-helvedet i Fortune City.Indlæser mere indhold