Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Disney Speedstorm

Disney Speedstorm går allerede free-to-play i september

Måneden er tætpakket med Starfield, The Crew Motorfest , Lies of P og Party Animals!

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Disney Speedstorm udkom tidligere på året i en slags beta-version, hvor det kostede penge at komme med. Dengang anmeldte vi spillet, og lad os bare sige at vi ikke holdte noget tilbage.

Nu er det blevet tid til den endelige lancering, og det sker d. 28 september, og spillet er sågar gratis. Det er en lidt formildende omstændighed, når nu vi blandt andet kritiserede det for at være så pumpet med mikrotransaktioner og forskellige valutaer, at det lige så godt kunne være gratis.

Udviklerne siger desuden at de har "received invaluable feedback and support from players", så måske er der signifikante ændringer?

Disney Speedstorm

Relaterede tekster

0
Disney SpeedstormScore

Disney Speedstorm

ANMELDELSE. Skrevet af Petter Hegevall

Asphalt-udviklerne Gameloft har skabt en livløs, upersonlig og direkte grådig udgave af Mario Kart, og vi er ikke synderligt imponerede.Indlæser mere indhold