Dansk
Gamereactor
previews
Doom 3: Resurrection of Evil

Doom 3: Resurrection of Evil

Vi blev trods foromtalen ikke rigtig skræmt af Doom 3. Nu håber vi så på, at udvidelsespakken Resurrection of Evil retter op på de manglende strømme af isvand ned ad ryggen.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt

Da Activision sendte det længe ventede Doom 3 på gaden, var vi på GameReactor en smule skuffede. Der var ikke helt tale om den banebrydende og skrækindjagende titel, som foromtalen lod os håbe - og som minderne om de 2 tidligere titler forledte os til at drømme om. Et godt og flot spil mellem mange andre var det dog stadig.

HQ

Det var derfor med en vis skepsis at vi drog til London for at få et kig på den kommende udvidelsespakke til PC-udgaven af spillet: Resurrection of Evil.

Handlingsmæssigt befinder vi os to år efter de dramatiske begivenheder på Mars i Doom 3. På jorden modtager UAC - Union Aerospace Corporation - signaler fra en fjern udpost, som man ellers regnede med var fuldstændigt udslettet. Der bliver sendt en ekspedition af sted - med en kvindelig soldat i spidsen - for at undersøge signalerne nærmere. Herefter må spilleren bevæge sig ind i det skumle hjerte af UAC på Mars for at bemægtige sig nye hemmeligheder og teknologier, for at gøre det muligt at gøre kål på de dæmoniske modstandere, der er mere end almindeligt opsatte på at gøre det - nå ja - helvedes hedt for dig.

Efter nogle dramatiske slag kommer ekspeditionen i besiddelse af en oldgammel genstand, som rummer enorme dæmoniske kræfter. Du, og ekspeditionen, er nu tvunget til at udnytte denne mulighed for én gang for alle at slå helvedeskræfternes angreb på menneskeheden tilbage. For én ting er helt sikker: Dæmonerne fra Hades er mildt sagt skidesure over, at du og Mars-ekspeditionen sådan render og tager deres ting.

På denne passende dramatiske baggrund serveres nu en cocktail af nye lokationer, nye våben og introduktionen af en gammel kending fra Doom 2: det dobbeltløbede jagtgevær. Vi var især begejstrede over mulighederne i en såkaldt levitation grabber - som kort fortalt kan anvende tønder, stålbjælker og andet godt som kasteskyts, alene ved hjælp af mentale kræfter. Desuden kan dette nye våben returnere den irriterende sværm af ildkugler til de dæmoniske afsendere.

Dette er en annonce:

Associated Press har kaldt Doom 3 for ’ ... et af de mest skrækindjagende spil nogensinde’. Todd Hollenshead, CEO hos id Software, er stolt af denne bedømmelse og håber, at den kommende udvidelsespakke vil give spillerne nye og skrækindjagende oplevelser. Her på redaktionen kniber vi dog stadig en lille tåre over, at den klassiske motorsav stadig er med til at hjælpe spilleren med at gøre kål på sine djævelske modstandere. Desværre var det trods trusler om al landsens ulykker ikke muligt at lokke ud af id-folkene hvilke nyheder, der ville være at finde i multiplayer-delen af udvidelsespakken. Men vi ville ikke blive skuffede, blev det sagt.

Resurrection of Evil kræver at den fulde udgave af Doom 3 er installeret, og den vil med al sandsynlighed være aldersmærket M - for Mature - eller 18+, som der stod på pakkerne af det oprindelige spil.

Doom 3: Resurrection of Evil
Doom 3: Resurrection of Evil
Dette er en annonce:
Doom 3: Resurrection of Evil
Doom 3: Resurrection of Evil
Doom 3: Resurrection of Evil
Doom 3: Resurrection of Evil
Doom 3: Resurrection of Evil
Doom 3: Resurrection of Evil

Relaterede tekster

0
Doom 3: Resurrection of Evil

Doom 3: Resurrection of Evil

PREVIEW. Skrevet af Carsten Skov Teisen

Vi blev trods foromtalen ikke rigtig skræmt af Doom 3. Nu håber vi så på, at udvidelsespakken Resurrection of Evil retter op på de manglende strømme af isvand ned ad ryggen.Indlæser mere indhold