Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
anmeldelser
EA Sports Active

EA Sports Active

Så er det med at få brændt kalorier af. EA er klar med deres træningsprogram, og har du mod på at træne foran fladskærmen, så bør du i det mindste overveje spillet.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Stik i mod hvad den sidste måneds historie fra det lokale træningscenter ville fortælle dig, kan jeg faktisk godt lide at træne. Det er rart at udsætte kroppen for situationer hvor den til sidst melder pas, og hvor det at cykle et par kilometer hjem efterfølgende, pludselig bliver en udfordring. Men hvor jeg godt kan lide træningen, når jeg først er kommet i gang, kan det være en nærmest uoverkommelig opgave rent faktisk, at komme ned til selve træningscenteret.

Jeg har sjældent nok timer i døgnet, og alt for mange af dagligdagens småtterier kan hurtig komme til at virke vigtigere i mit hoved end løbeturene og vægtløftningen, hvilket åbenbart også er en tendens andre kender til. Nintendo spottede for lang tid siden alle os "Vi-ville-gerne"-atleter og lokkede med Wii Fit, men som de fleste der har sat fod i et rigtig træningscenter, virkede det mere som afspænding end egentlig træning for mig.

Afspænding er også det første jeg tænker da jeg pakker EA Sports Active op, for i pakken befinder sig foruden selve spillet, også en Nunchuck-holder til at spænde om benet, samt to håndtag og den mest skrøbelig udseende, lyserøde elastik i mands minde. Ideen er at elastikken bindes sammen med de to håndtag, placeres under fødderne, og derved giver ekstra modstand når den bruges til træningen.

Det hele virker en tand for useriøst, og tankerne ledes hurtig i retning af Wii Fit da også farverne og intromusikken er præcis så afvæbnende, at ingen vil føle de ikke er velkommen. Det hele er dog et skalkeskjul, for inden længe har jeg indtastet højde, vægt, alder samt præferencer indenfor om min træner skal være kvinde eller mand, samt hvilke områder træningen skal fokusere på. Det hele bliver pludselig enorm detaljeret, men overskueligheden holdes i top, og jeg har derfor lyst til at forsætte.

Dette er en annonce:

Skulle jeg have lyst er der også mulighed for at starte et 30 dagens program, hvor der ikke kun vil blive sørget for at træningen med tiden bliver mere intensiv, men at den også fokuseres om mine ønsker.

Bedst er dog at EA har sørget for at hele pakken og dens mange forskellige øvelser, er pakket med variation, hvilket for mig er nøglen til at blive ved. Mange af øvelserne kan bruges sammen med Wii Balance Boardet som du måske har fra Wii Fit, men spillet fungerer lige så godt uden.

Øvelserne tager udgangspunkt i aerobics og fokuserer mere på fleksibilitet og udholdenhed, end de gør på deciderede styrkeøvelser, hvilket nok skal ses som effekt af den medfølgende elastisk, der ikke yder megen modstand. Frygt ej dog, for EA Sports Active skal nok få dig til at svede, specielt hvis du som jeg, har befundet dig mere foran computeren end i træningscenteret den sidste måneds tid.

Alene det letteste træningsprogram for uøvede vil derfor bede dig om at jogge, lave squats, bokse, gå fra bukket tilstand til hop og meget mere, i et program der strækker sig over 20 minutter og løbende tæller forbrændte kalorier. Forvent derfor ikke at dette er en mirakelkur i spilform bestående af tomme løfter, men snarere en digital træner som har forventninger til dig.

Dette er en annonce:

Der er gjort et prisværdigt stykke arbejde ud af at introducere hver øvelse i videoform, og jeg var derfor sjældent i tvivl om hvordan øvelserne skulle laves. Problemerne opstod i stedet for med Wii'ens unikke controllere, der ved bestemte øvelser igen viser deres begrænsninger. Således kan der naturligvis snydes med nogle af øvelserne, mens konsollen ikke vil opdaget en dyt og sender opmuntrende beskeder om hvor godt du gør det. Som altid vil det dog kun være dig selv du snyder, og hvorfor man skulle gide punge ud for et spil af denne slags, for derefter at snyde rager over min forstand.

Hvis det er decideret træning du er efter, er jeg ikke i tvivl om at anbefale EA Sports Active som det bedste træningsspil på markedet. Som med andre spil af dets slags, føles det stadig ikke som et direkte alternativ til en hård omgang træning i motionscenteret, men snarere en sund måde hver dag at forbrænde et overraskende stort antal kalorier. Det er også sjovt, godt skruet sammen og gør lige hvad et spil af dets slags skal.

EA Sports Active
EA Sports Active
EA Sports Active
EA Sports Active
EA Sports Active
EA Sports Active
EA Sports Active
EA Sports Active
08 Gamereactor Danmark
8 / 10
+
Varieret træning. Mulighed for at sammensætte eget program. God træning.
-
Den medfølgende elastisk yder ikke nok modstand. Manglende præcision i kontrollen.
overall score
er vores samlede netværkskarakter. Hvad er din? Netværkskarakteren er et gennemsnit af alle redaktionernes individuelle karakterer

Relaterede tekster

2
EA Sports ActiveScore

EA Sports Active

ANMELDELSE. Skrevet af Thomas Blichfeldt

Så er det med at få brændt kalorier af. EA er klar med deres træningsprogram, og har du mod på at træne foran fladskærmen, så bør du i det mindste overveje spillet.Indlæser mere indhold