Dansk
Gamereactor
lifestyle
Incredibles 2

Edna Modes palæ er blevet slået op på Airbnb

Book et fantastisk ophold denne sommer.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt

Airbnb er kommet ind i spillet med at tilbyde temaopslag på det seneste, hvor X-Men '97 Mansion og Shrek's Swamp er fysiske steder, hvor du kan overnatte en nat eller to gennem platformen. Disse opslag udgør Airbnb's Icons sortiment, og dette er blevet udvidet yderligere med endnu en Disney og Pixar for en utrolig ny mulighed.

HQ

Dem i Los Angeles i juni kan bo på The Incredibles ' Edna Mode 's palæ, hvor de kan modtage en faktisk 1: 1 konsultation for at få designet en superdragt. Beskrivelsen af den fantastisk klingende fortegnelse tilføjer yderligere detaljer om, hvad den giver, med angivelse af:

"Modeentusiaster kan tage sig sammen med hjernen bag nogle af dine yndlingsheltelooks og klæde dig ud med stil, à la Edna Mode. Gemt væk bag lukkede porte i Los Angeles, Californien, vil gæsterne blive inviteret til at træde ind i Ednas verden af mode og flair og opleve, hvad der kræves for at være dristig, dramatisk og heroisk ved at designe en enestående Supersuit, 20 år efter at hendes arbejde først kom til live i The Incredibles. Få en 1:1-konsultation med hjælp fra Ednas team af ekspertdesignere, opdag din unikke superkraft, og vælg indviklede detaljer og stofprøver for at skabe dit personlige jakkesæt, alt sammen med Edna Mode-godkendelsesstemplet - ingen kapper, selvfølgelig!"

Palæet Edna Mode vil være tilgængeligt for ophold mellem 6. og 29. juni og tilbyder 15 samlede oplevelser for fire personer i løbet af den nævnte tid.

Dette kommer også, da Airbnb, Disney og Pixar også gik sammen om at lave Icons opslag for Up og Inside Out 2.

Dette er en annonce:
Incredibles 2
Airbnb

Relaterede teksterIndlæser mere indhold