Dansk
Gamereactor
guide
Uncharted 4: A Thief's End

En guide til Uncharted 4: A Thief's End - Multiplayer

Naughty Dog's nye spil har en storslået singleplayer-del, men når solen er gået ned over Drakes sidste eventyr, venter multiplayer-delen på dig.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ
HQ

Uncharted 4: A Thief's End er endelig over os, og selvom vi er sikre på, at du er ivrig efter at hoppe direkte ind i spillet og nyde dette endelige kapitel i Nathan Drakes saga, så bør du vide, at der efter solen går ned over singleplayer-delen, så venter en fantastisk multiplayer-del på dig. Det er her af de hundredevis af timers underholdning findes, og for at hjælpe dig igang har vi samlet en række små tips og tricks, så du kan knuse andre eventyrer fra start af.

Hold dig i bevægelse

Uncharted 4: A Thief's End handler om at forstå verdenen omkring dig på en dynamisk måde, og at konstant være opmærksom på fjendens placering i banen. Den letteste måde at gøre dette på, er at konstant være i bevægelse, og aldrig sidde fast bag dække i for lang tid ad gangen. Så vil du blive faldet i ryggen relativt hurtigt. Det garanterer vi,

Dette er en annonce:

Banerne er generelt designet sådan, at der er en cirkulær sti der løber rundt om banens centrum, og vi fandt det ekstremt effektivt at cirkulere rundt i denne ydrebane, for at undgå et konstant sigtekorn på ryggen. Du kan krydrer oplevelsen lidt ved at navigere ind igennem banens hjerte, men den ydreliggende cirkulære sti bør dit territorium.

Selvom det måske virker ligegyldigt til tider, kan det også betale sig at bevæge sig vertikalt, for at kunne fange dine fjender med bukserne nede. Næsten alle banerne indeholder masser af genveje, enten ved at glide ned til et lavere niveau, eller ved at klatre og bruge rebet til at nå et højere. At bevæge sig selv imellem disse niveauer kan let lede til et point eller to. Lær dine ruter at kende.

Uncharted 4: A Thief's End

Specialiser dit loadout som det første

Dette er en annonce:

Der er en række forskellige spillestile tilgængeligt for din i Uncharted 4's Multiplayer, og de kan alle specialiseres efter dine ønsker. Det er derfor utrolig vigtigt at skabe et personligt loadout hurtigt, så du kan vende dig til forholdet imellem dit ønskede våben, mystical og sidekick fra start af. At løbe hvileløst rundt med en AK-47 og håbe på et kill eller to virker måske i de første par uger, men lidt tid efter udgivelsen vil folk være bedre, og så vil du få klø.

Husk ikke kun at vælge de åbenlyse ting til dit loadout, såsom et solidt våben og en god mystical, men også fokusere på de små boosters, som kan ende med at være altafgørende for din og holdets præstation. Disse boosters giver nemlig flere penge, og kan også gør din Revival-evne hurtigere.

Gem dine penge

Den gode gamle dollar er den vigtigste valuta i Uncharted 4 Multiplayer, og ved hjælp af pengene får du adgang til en lang række forskellige værktøjer i løbet af hver kamp. Du kan købe ekstra granater, skud til din RPG eller Revive Packs med de penge du får fra at dræbe fjender, men hvor disse kan virke fristende at købe, er det ultimativt bedre at gemme dine penge i løbet af de første par minutter af en kamp, og i stedet fokusere på at have en aktiv sidekick, eller at bruge en mystical hver gang du har mulighed for det. Begge disse kan være ændre kampens udfald fuldstændig.

En RPG kan til gengæld kun affyres én gang, og giver dig kun et eneste kill, og det er altså hvis du kan få din modstander til at stå stille. Cintamani-stenen koster mere, men kan genoplive og beskytte dine holdkammerater når de har mest brug for det. Det er måske fristende at gå efter den hurtige, nemme løsning, men planlæg fremad og gem dine penge til senere i kampen.

Uncharted 4: A Thief's EndUncharted 4: A Thief's End

FALCON PUNCH!

Du ved måske allerede, at nærkamp kan være meget brugbart i Uncharted Multiplayer som en generel regel, men grundet implementeringen af kasterebet i Uncharted 4: A Thief's End, er der en ny evne som du bør være opmærksom på - Charged Punch. Ved at holde R1 nede lader din karakter et slag op, som kan leveres ved at trykke firkant. Dette slår øjeblikkeligt din modstander ihjel, så derfor bør du ved opmærksom på den animation hos dine fjender.

Endnu vigtigere er det dog at bruge evnen selv. Det kan være let at glemme at du besidder denne evne, men hvis du i forvejen er bag fjendens linjer, så kan du hurtigt skaffe dine fjender af vejen.

Gå efter Pistole

I de gamle Uncharted-spil skulle man konstant lede efter Pistole rundt omkring i banen, men nu kan du faktisk have denne fantastisk overpowered pistol med som ekstra våben hele tiden i Uncharted 4: A Thief's End. Det er faktisk snarere et oversavet jagtgevær, og er man tæt på fjenden findes der nærmest ikke et bedre værktøj. At låse op for den kræver at du har dræbt 80 fjender med en pistol, og det er måske lidt krævende at nå dertil, men er du bevidst om dette kriterie fra starten af, så kan det betale sig at gå efter dette kraftfulde våben.

Låser du op for Pistole og beslutter dig for at bruge den, så kan det ligeledes betale sig at vælge en mere alsidig riffel, så du også kan uddele skade når der er langt imellem dig og din fjende.

Der er tonsvis af forskellige kombinationer af våben, og vi opfordrer dig generelt til at eksperimentere med disse forskellige kombinationer, for at se hvad der passer dig.

Uncharted 4: A Thief's End ramte butikkerne i går, og ved at læse vores anmeldelse kan du finde ud af, hvorfor Magnus synes at det er det bedste spil han nogensinde har spillet.

HQ

Relaterede tekster

Uncharted 4 kommer til PC

Uncharted 4 kommer til PC

NYHED. Skrevet af Jakob Hansen

Sony er begyndt på en kraftig udvidelse af deres PlayStation-brand. Det inkluderer blandt andet filmatiseringer af nogle af deres mest populære spil, samt en øget...Indlæser mere indhold