Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
previews
Excite Truck

Excite Trucks

Store, hurtige biler underholder på Wii. Asmus fik set nærmere på Nintendos opfølger til Excitebike og han er ret imponeret.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt

Excite Truck handler om noget helt andet end de små fikse biler, der normalt optræder i bilspil. Du ved, biler der er så lave, at de skraber mod asfalten. Malet i alle regnbuens nuancer og musikanlæg, der pumper techno og rapmusik ud i luften. I stedet handler Excite Truck om store biler med enorme dæk. Biler, der mest af alt ligner et kærlighedsbarn mellem en monstertruck og en ørkenbuggy. Slet og ret, den slags biler der fnyser hånligt af toptunede sportsvogne med neon underneden.

HQ

Med Wii-moten solidt plantet i hænderne som et cykelstyr, skifter lyset fra rødt til gult til grønt. Med små bevægelser, ganske som man holdt på et rat, styres bilen rundt på forskellige eksotiske baner. Disse er en herlig afveksling fra de bymiljøer, der præger mange bilspil. Excite Truck vinker farvel til grå boulevarder og afspærrede pladser, og byder i stedet på ture rundt om ægyptiske ruiner velkommen. Ganske vist er temaerne ikke originale, men detaljerne og stemningen gør det spændende, igen at drøne rundt i islandskaber, ørkener, jungler og så videre.

Efter at have set forskellige spiljournalister, der kæmpede med at holde bilen på ret køl, var det med våde håndflader, jeg tog imod controlleren. Var det virkelig så svært, som folk fik det til at se ud? Heldigvis var svaret nej. Selvom man aldrig har været i berøring med en Wii-mote før, tager det ikke mange minutter, før de grove træk af kontrollen har slået sig ned på den forlængede rygrad. I stedet kan man koncentrere sig om spillets fokus, nemlig at køre hurtigere end modstanderne og lave tricks undervejs. Hastighed og tricks er tæt forbundet, i og med at Excite Truck benytter sig af den formel, SSX i sin tid gjorde til folkeeje; nemlig tricks er synonymt med fart. Foruden en dynge points, belønner tricks også med boost, der kan bruges, når det passer.

Tricks er nærmest fornærmende simple at udføre. Når bilen er i luften skal Wii-moten bare vippes kraftigt til den ene side, nærmest som ville man smide den sidelæns gennem luften. Alt efter hvor meget den vippes, og i hvor lang tid, udfører bilen alt fra et simpelt siderul til akrobatik, der ville være østeuropæiske gymnaster værdig. Som om det ikke var nok, er der inkluderet powerups af forskellig slags. De er ikke voldsomt avancerede og begrænser sig til missiler, der aktivt søger modstandere, boost samt skjold. Sidstnævnte er meget praktiske på baner med fare. Eksempelvis byder den ægyptiske bane på stikflammer, der hæmmer bilens fart. Med skjoldet kan man bare skøjte gennem ilden så let som ingenting.

Excite Truck tegner til at blive et spændende lamceringsspil. Ikke nok med at spillet viser, hvad Wiimoten kan bruges til, det byder også på en glimrende fornemmelse af fart, tempo og underholdning.

Dette er en annonce:
Excite Truck
Excite Truck
Excite Truck
Excite Truck
Dette er en annonce:
Excite Truck
Excite Truck
Excite Truck
Excite Truck

Relaterede tekster

Excite TrucksScore

Excite Trucks

ANMELDELSE. Skrevet af Asmus Neergaard

Hulens store lastbiler tonser ind på Wii med 180 i timen og uden nogen kontrol. Asmus har viftet løs med Wii-moten...

Excite Trucks

Excite Trucks

PREVIEW. Skrevet af Asmus Neergaard

Store, hurtige biler underholder på Wii. Asmus fik set nærmere på Nintendos opfølger til Excitebike og han er ret imponeret.Indlæser mere indhold