Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Final Fantasy VII: Rebirth

Final Fantasy VII: Rebirths filstørrelse er blevet afsløret

Det ambitiøse spil kommer til at æde en stor bid af din PlayStations 5's lagerplads, men det havde vi godt forventet med tanke på den fysiske versions to diske.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Filstørrelsen på Final Fantasy VII: Rebirth er blevet afsløret, og den andel del af Square Enix' ambitiøse genskabelse af klassikeren Final Fantasy VII kræver 150 GB af din PS5's lagerplads. Uden tvivl et enormt spil, men det bør ikke komme bag på nogen, eftersom vi allerede vidste, at spillets fysiske version fordeler sig over to diske.

I et interview med Game Informer bekræfter spillets instruktør, Naoki Hamaguchi, at den første disk kræver 100 GB lagerplads, mens den anden kræver 50 GB. Du behøver kun en disk for at spille spillet, men begge for at installere det.

Beslutningen om at inkludere to diske blev taget på baggrund af, at det ikke ville begrænse udviklerne i forhold til at fylde spillet med alt det indhold, de ønskede. Det lader også til at være et spil, der er propfyldt med indhold, eftersom det angiveligt vil tilbyde over 100 timers spilletid. Gamereactor fik for nyligt den heldige mulighed for at prøve spillet, og vi er meget begejstrede over det, vi så. Du kan læse vores store preview her.

Final Fantasy VII: Rebirth udkommer den 29. februar 2024.

Final Fantasy VII: Rebirth

Relaterede teksterIndlæser mere indhold