Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
previews
Forza Horizon 3

Forza Horizon 3

Forza Horizon-spillene bytter racerbanen ud med den skønne natur, og i dette tredje kapitel rejser vi til Australien.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

I det nyeste Forza Horizon, tager det ikke lang tid før du kører rundt i junglen og de endeløse hvide australske strande i superbiler til flere millioner kroner. Fokusset er ikke på, at få den bedste tid eller køre den perfekte omgang på Bathurst. Alt den seriøse køresport med Nürnburgrings og Silverstones overlader Playsground Games til deres seriøse storebror, Forza Motorsport. Forza Horizon 3 handler om at have det sjovt bag rettet, hvilket udviklerne elsker at understrege.

HQ

Da vi besøgte Playground Games, fik vi lov til at køre rundt i Australien i nogle timer, og var underholdt hele køreturen. I et af de første løb jeg prøvede, skulle jeg køre fra en Jeep, der hang fra en helikopter, ude i junglen. Det er niveauet af underholdning vi taler om. Ja, der er ordinære løb gennem byer, landeveje og dybt ude i den Mad Max-lignende ørken, men den sande underholdning findes i de absurde momenter.

Spillet starter med dig. Du er manageren for Horizon-festivalen, der ankommer til Australien for at holde bil-fest. Allerede da du skaber din karakter i begyndelsen, mærker du hvor mange muligheder spillet byder på. Du kan vælge mellem mand/dame og udseendet har utallige varianter. Du får også lov til at vælge et 'calldesign', som spillets GPS og karakterne i spillet vil bruge, når de taler til dig. Det er en relativ lang liste af navne, inklusiv normale navne og filmreferencer som Goose og Maverick og alt derimellem. Når du er færdig med at vælge navn og udseende, gælder det om at samle fans op. Så mange som muligt.

Dette er en annonce:

Du får fans, enten ved at deltage i løb, foretage faretruende stunds eller ved at ansætte andre kørere til at repræsentere dig i festivalen. I takt du skaffer nye fans, vil festivalen åbne op nye steder. Vi blev præsenteret med valget om at flytte festen til bymidten eller ud til de et øde åbent landskab kaldet Outback. Vi valgte selvfølgelig Outback.

Forza Horizon 3Forza Horizon 3
Forza Horizon 3Forza Horizon 3

Det nye terræn forlangte en ny type bil - at køre rundt i sandet med en Lamborghini eller en Mustang bliver hurtigt en smule vanskeligt - og det er her de nye buggies kommer til undsætning. Disse små og adrætte offroad-køretøjer er lavet til det kaotiske og varierede landskab. Især variationen af diverse miljøer er forbløffende, da du et øjeblik kører på asfalt omgivet af skyskrabere i Surfers Paradise og i næste øjeblik hopper rundt i ørkenen og afslutter dagen med en smuk tur i regnskoven. Playground Games kunne ikke have valgt en bedre legeplads.

Dette er en annonce:

Og det ser godt ud samtidig. Australien, bilerne, skyerne på himlen, alt er et flot syn. Vander der slår mod ruderne og skærmen, sandet der spreder sig under hjulene. Vi prøvede Xbox One-versionen, men Playground kunne ikke dy sig fra at vise spillet frem i 4K på PC. Uanset hvordan du spiller det, kan du forvente en smuk oplevelse. Men igen, smukke bilspil er ikke ligefrem sjældne.

HQ

Vi fik kun lov til at skrabe i spillets overflade med hensyn til udvalget af biler. Der kommer til at være over 350 køretøjer i det endelige spil, hvilket grundlæggende betyder, at der vil være en bil for alle og enhver. Alt fra en klassisk muskelbil til gigantiske offroaders og biler fra Australien vi aldrig har hørt om. Desværre så vi aldrig Master Chief's favorit køretøj, The Warthog, der vil blive udgivet senere.

Det er selvfølgelig muligt for dig at komme ind i bilerne og se dem grundigt an. Man savner dog flere muligheder, når bilerne skal tilpasse bilernes ydeevner. Dine muligheder strækker sig kun til at købe bedre dele til din bil. Du kan ikke fintune ydeevnen som du kan i det seneste Need for Speed. Heldigvis kan du tilpasse udseendet af dine biler, hvilket tilbyder lige så mange muligheder, som da du skulle lave din karakter. Hvis du ikke orker at male og pynte dine biler, kan du altid downloade færdiglavede designs som andre spillere har uploaded.

Noget der virkelig skinner for folk der elsker at tage billeder, er den nye Drone Mode. Så husk for guds skyld at have en bil, du er stolt af at vise frem, for nu har du virkeligheden muligheden for det. Denne mode lader dig flyve frit rundt omkring din parkerede bil, så du kan tage det perfekte billede fra den perfekte vinkel.

Forza Horizon 3Forza Horizon 3
Forza Horizon 3Forza Horizon 3

Selv om Australien er stort, er det stadig let at finde rundt. ANNA, GPS-stemmen i din bil, er god til hurtigt og let at guide dig til næste løb, stunt eller alt andet du skulle ønske at finde. Hun kan også hjælpe dig til at skaffe flere fans og ekspandere Horizon-festivalen. Et af de mest interessante elementer af ANNA, som vi desværre ikke fik prøvet i praksis, var hendes mulighed for at fortælle dig, hvad du gjorde sidst du spillede. Dermed er du altid klar til at samle spillet op, uanset hvor lang en pause du har taget.

Som manageren er det selvfølgelig også dit job at vælge musikken til festivalen. Gennem spillet vil du ikke kun åbne op for nye biler. Nye radiostationer vil også blive tilgængelige, som festivalen vokser. Dette er nok et af Forza Horizon 3's svagere punkter, da meget af den gode musik er låst bag en væg af fans. Så du er tvunget til et lille udvalg i starten og må nøjes med det, indtil du har fået nok følgere bag dig. Men igen, musik er en smagssag, så du skal nok finde gode sange der ikke faldt i min smag og omvendt. Jeg fandt enkelte sange jeg kunne lide, og savnede derefter muligheden for at kunne spille dem igen og igen.
Med mindre anden del af spillet er et regulært flystyrt og online-delen ikke lider store problemer, så er Forza Horizon 3 et virkelig underholdende spil, som alle burde give et forsøg når det ankommer senere på måneden - både bilspilentusiaster og folk der aldrig har rørt at kørespil.

HQ

Relaterede tekster

Forza Horizon 3Score

Forza Horizon 3

ANMELDELSE. Skrevet af Magnus Groth-Andersen

Forza Horizon-serien er tilbage, og Magnus har kørt Australien tynd. Kan Forza Horizon 3 toppe sin forgænger?

3
Forza Horizon 3 får Hot Wheels-udvidelse

Forza Horizon 3 får Hot Wheels-udvidelse

NYHED. Skrevet af Mikael Jensen

Det er snart tid til at finde det inde barn løs, for Forza Horizon 3 ser nemlig ud til at få en yderst interessant udvidelse. Den kommende udvidelse byder på nye baner...Indlæser mere indhold