Dansk
Gamereactor
previews
F-Zero Climax

GameBoy Advance Week

Selvom GameBoy Advance med sikkerhed nok skal få en masse nye spil, vil Nintendo også vække liv i de gamle klassikere. F-Zero er et af dem..

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt

Selvom GameBoy Advance med sikkerhed nok skal få en masse nye spil, vil Nintendo også vække liv i de gamle klassikere. F-Zero er et af dem, et racerspil i høj fart med svævende biler, som det fandtes på Super Nintendo tidligt i 90'erne.

HQ

Eksperimentet der blev et spil

F-Zero var fra starten kun tænkt som et eksperiment, en hardware-demonstration af Super Nintendo'ens (dengang) vilde kræfter. Men med producenten Shin Shimizu i spidsen, besluttede Nintendo sig for et fuldt ud spilbart produkt.

3D grafik

Det revolutionerende ved F-Zero var at spillet var i 3D. 3D!? OK, det er måske ikke hele sandheden, for F-Zero var i bund og grund et normalt vertikalt-scrollende racer - hvis det ikke lige var for Mode 7. Mode 7 var noget nyt for Super Nintendo. Det var en funktion i grafikken, der gjorde at den kunne vrides og spejlvendes undervejs i løbene, så det hele virkede mere 3-dimensionelt. Spillet blev berømt for sin fartfornemmelse, noget som ifølge Nintendo skulle blive endnu bedre på GameBoy Advance.

Dette er en annonce:

Det er også Shin Simizu der tog initiativet til GameBoy Advance-versionen af F-Zero. Efter han genså tech-demo'en på Super Nintendo, fik han idéen til at genoplive F-Zero igen. Arbejdet blev sat igang, og man lærte en hel del ved at studere Super Nintendo versionen, for det nye hold af udviklere på GBA-versionen var ikke længere det samme som dengang Super Nintendo var TV-spillenes konge.

Meget lig forgængeren

Den nye version af F-Zero vil på mange områder minde om originalen, derimod udspiller handlingen sig denne gang 25 år senere. Man vil dog stadig støde på karakterer fra gamle dage, og man følger deres indbyrdes stridigheder gennem små historier, som fortælles ved hver racerkører i spillet. Racerkørernes personlighed afspejles i kraft af deres navne og udseende. Du kan nok selv regne ud hvordan spilleren Fire Ball opfører sig på banen?

Dette er en annonce:

Relaterede tekster

F-Zero Falcon Densetsu annonceret

F-Zero Falcon Densetsu annonceret

NYHED. Skrevet af Rasmus Berg

Så er den god nok. Efter længere tid med svirrende rygter, kan Nintendo her til morgen offentliggøre, at der er et nyt F-Zero på vej til den lille håndholdte.

Europæiske fans uden F-Zero AX-GX muligheder

Europæiske fans uden F-Zero AX-GX muligheder

NYHED. Skrevet af Rasmus Berg

Ja, det er et sørgeligt faktum, men når Amusement Visions lynhurtige racer indtager de europæiske butikker, bliver uden mulighed for at udnytte en af spillets mest spændende muligheder. Nemlig overførelsen af data fra arcade maskine til din GameCube.

F-Zero - de seneste screens

F-Zero - de seneste screens

NYHED. Skrevet af Rasmus Berg

GameCube ejere trænger til en ordentlig omgang højhastighedsræs. Og hvad ser ud til at kunne leverer det andet end F-Zero. Amusement Vision har i hvert fald fanget både hastighed og stemning.

F-Zero får officiel undertitel

F-Zero får officiel undertitel

NYHED. Skrevet af Rasmus Berg

Så er der endelig lys for enden af tunnelen. Nintendo har her til morgen meddelt at deres kommende overlydsracer F-Zero får under titlen GX og at spillet er på vej til både USA og Europa. Vi har mere indenfor.

Ny F-Zero in-game film

Ny F-Zero in-game film

NYHED. Skrevet af Jakob Møller

Så har Nintendo været så flinke at poste en ny film af deres kommende overlydsracer F-Zero, på www.f-zero.jp. Vi har selvfølgelig et link!Indlæser mere indhold