Dansk
Gamereactor
previews
Flintlock: The Siege of Dawn

Her er et sidste Flintlock: The Siege of Dawn preview inden lanceringen

Ja, det er bare "endnu" soulslike, men netop det her spil har lidt mere at byde på.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Flintlock: The Siege of Dawn er endelig (næsten) her. Det udkommer den 18. juli efter et par forsinkelser, og det lander på PC, Xbox Series og PS5 og efterlader Xbox One og PS4's old-gen bag sig for altid, i modsætning til hvad der først blev annonceret. Dette sidste aspekt er vigtigt, da spillet er tempofyldt og meget detaljeret, og jeg glæder mig til at se slutresultatet på current-gen-konsoller, når man tænker på, hvor krævende det virkede på PC, f.eks. med hensyn til teksturer.

Selv om det blev opført som et "TBA-spil" i vores Xbox Games Showcase-aftaler, er det et projekt, vi har kendt til i et stykke tid. Måske har du endda spillet den demo, som A44 Games udgav for en uge siden som et indledende glimt af spillet. Men det, jeg spillede, som vist i gameplay-klippet nedenfor, sammen med det, jeg diskuterede med den kreative direktør Simon Dasan, som vist i interviewet nedenfor, går meget dybere ind i alle aspekter. Så bortset fra de supplerende ord, jeg skriver her, vil jeg stærkt anbefale dig at se begge dele.

HQ
HQ
Dette er en annonce:

For det første er det et Soulslite, hvilket betyder, at det ikke er så uforsonligt og uigennemskueligt som de sædvanlige mistænkte, der nok flyver ind på lystavlen. For det andet, og meget vigtigere efter min mening, konstruerer det sin egen personlighed op omkring smarte bevægelser, hurtige og varierede kampe og en meget mere interessant historie.

Hovedpersonen Nor skal selvfølgelig redde menneskeheden, da guderne er blevet sluppet løs, og twistet er, at hendes vigtigste allierede er Enki, en... gud, der fungerer som en udvidelse af hendes allerede eksisterende evner. Så jeg er allerede nysgerrig efter at vide, hvad der vil ske, når din hovedmission er at "dræbe alle guder", men du er afhængig af dette væsen.

Men dette er ikke God of War, på trods af nogle dovne sammenligninger på nettet. Apropos væsenet, så føltes det også tilfældigt, men på en god måde, at den måde, man sender Enki ud for at genere og angribe andre fjender på, mindede om Star Wars Outlaws. Måske endnu en trend, vi snart vil se eksplodere?

Ved at kombinere begge figurer får du et imponerende varieret sæt bevægelser. Du kan bruge afstandsangreb, dobbeltspring, dobbelt dodge eller svæve gennem omgivelserne takket være Enkis Triangle Portals, som du sikkert har set i tidligere trailere. Du kan skyde, ramme og parere med forskellige våben (inklusive sprængstoffer), og ud fra hvad jeg spillede, vil specifikke grupper af fjender få dig til at studere omgivelserne og finde frem til den bedste taktiske tilgang. Når du har vænnet dig til alt dette, presser du fjenderne til deres Prime for derefter at udløse et Glory Kill, en scripted finisher, der er en af de allerbedste ting ved dette spil, da det føles ret tilfredsstillende.

Dette er en annonce:
Flintlock: The Siege of DawnFlintlock: The Siege of Dawn
Flintlock: The Siege of Dawn

Som du kan se i gameplay-klippet, er der noget andet, der adskiller dette spil fra andre Soul-lignende spil. Farven. Lyset. Kontrasten mellem de væmmelige, Silent Hill-lignende monstre og den livlige verden. Dette er mørk fantasy, men i skinnende omgivelser. Det er en uhyggelig historie inspireret af Mesopotamiens og det gamle Egyptens kulturer, men sat i en relaterbar verden inspireret af Mellemøsten og New Zealand, hvor studiet er baseret. Og jeg elsker alt dette til en forandring, da det gør det endnu mere interessant for mig i forhold til det 135. dystre Soulslike, de bliver ved med at smide efter os.

Og det føles også rigtig godt at spille, helt glat og responsivt, hvilket er et must med så kort til lanceringen. Jeg nød virkelig at sætte ild til nogle af de modbydelige fjender, nedlægge dem med mit haglgevær og frem for alt gøre det af med dem med min økse. Og jeg fik kun set en lille smule af spillets omfattende skill trees for både Nor og selvfølgelig Enki, bortset fra de forskellige rustninger og våben, du kan udstyre førstnævnte med.

Så ja, i en verden fuld af mørkebrune Soulslikes glæder jeg mig til at spille et farverigt, kunstnerisk unikt og tempofyldt Soulslite om en måneds tid. Det er præcis den type action-RPG-oplevelse, der måske kan opdatere både genren ... og det, der ser ud til at blive en meget varm sommer.

Flintlock: The Siege of Dawn

Relaterede teksterIndlæser mere indhold