Dansk
Gamereactor
previews
Call of Duty: Modern Warfare III

Her er korte indtryk fra Call of Duty: Modern Warfare III's beta

Fortiden bliver fremtiden i et skydespil der satser lige så meget på nostalgi som cutting-edge features.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ
HQ

Jeg kan ikke lade være med at føle mig lidt splittet, når jeg taler om Call of Duty: Modern Warfare III. Jeg er frustreret over, at det findes, fordi Activision fik det til at se ud, som om vi havde to år med Call of Duty: Modern Warfare II at se frem til, før de gik tilbage og tilsyneladende bestemte sig for at fastholde den årlige udgivelsesplan for enhver pris. På samme måde er det faktum, at denne titel ligner Call of Duty: Modern Warfare 2 fra 2009, både noget der skuffer mig, og noget, der begejstrer mig meget. På den ene side bliver jeg gal af at se så meget genbrugt indhold (hvoraf meget også er blevet brugt i tidligere CoD'er) blive tilbudt til en fuld og dyr pris, men det faktum, at det indhold, der bliver genbrugt, måske bare er de bedste dele af Call of Duty nogensinde, letter frustrationen betydeligt. Så da jeg gik ind i beta-versionen af Modern Warfare III, kunne man sige, at jeg havde meget på hjerte.

Men dette spil har vist sig til tider at overraske mig. Hvor jeg syntes, at Modern Warfare II var lidt af en udfordring på grund af en ujævn time-to-kill, som betød, at man skulle være meget, meget fokuseret for at få noget godt ud af spillets multiplayer, har Activision besluttet at lave en masse ændringer, som ændrer den måde, spillet spilles på. Det er stadig Call of Duty uden tvivl, men det er mindre krævende og straffende, og der er taget skridt, der ser ud til at reducere den overvældende tilstedeværelse af buildcrafting- og Perk-systemer.

Gunsmith tager et lille skridt fremad, og giver brugerne mulighed for lidt mere kreativitet, mens der stadig er en virkelig massiv mængde af muligheder. Men Perk-systemet er på den anden side blevet ændret ret markant, så det ikke længere fungerer som passive evner, der bare i sig selv passer til din karakter. Nu udstyrer du din soldat med en bestemt kampvest, handsker, støvler og så videre, som hver især giver forskellige evner. Det kan være en længere Tactical Sprint-varighed eller mindre faldskade. Det er ikke store fordele, der påvirker gameplayet drastisk, det er bare mindre tilføjelser, der passer bedre til den realisme, som Call of Duty-verdenen ønsker at afspejle, samtidig med at du kan spille på den måde, der passer dig.

Dette er en annonce:

Før jeg kommer ind på banerne og selve gameplayet, er det værd at bemærke, at denne beta kun gav et meget kort kig på tilpasnings- og progressionsmulighederne. Nogle af de ekstra og lovede nye funktioner i dette spil var ikke til stede, som f.eks. eftermarkedsdelene, der vil kunne påvirke den måde, en pistol fungerer på, dramatisk. Der var muligheder for at lege med nye Killstreaks og Field Upgrades, såsom et værktøj, der kan erobre mål ved at efterlade det i nærheden af et POI, og miner, der spredes over et stort område og detonerer, når fjender kommer i nærheden, men det var langt fra det fulde udbud, der vil være til stede ved lanceringen.

Call of Duty: Modern Warfare IIICall of Duty: Modern Warfare III

Men under alle omstændigheder, lad os tale gunplay. Modern Warfare III føles meget lig Modern Warfare II på de fleste måder, det er bare lidt langsommere og mindre krævende for spilleren. Bevægelses- og skydesystemerne føles stramme og responsive, og fysikmotoren, som har været så imponerende i CoD i så mange år, er endnu en gang fantastisk her. Projektilernes gennemtrængning fungerer glimrende, kasteskyts føles præcise og bevæger sig i den vinkel, du forventer, og sprængstoffer har potentiale til at skabe stor ravage. Det er egentlig ikke så forskelligt fra de seneste Call of Duty-spil, men i mine øjne er det en god ting, fordi Activision støt har forfinet, hvad en fremragende Call of Duty-oplevelse er i de sidste par år.

Men hvis det er så ens (og hvis Activision planlægger en vis grad af bindningsvæv mellem MWIII og MWII), hvorfor skal du så være spændt på dette spil? Tja, det handler udelukkende om nostalgi. Den dag i dag er Modern Warfare 2 stadig mit mest spillede Call of Duty nogensinde, og jeg brugte utallige dage på at spille det spil i mine tidlige teenageår, så det er meget spændende at se de originale baner, der gjorde spillet uovertruffent i skydespilsverdenen i 2009, tilbage og bedre end nogensinde. Denne beta indeholdt Skidrow, Favela og Estate, og alle er præcis som jeg altid har husket dem. Indlæringskurven for at forstå et nyt map er ikkeeksisterende her, hvis du har spillet MW2, så ens er de. På Estate er der stadig action omkring skovhytten, Skidrow handler om at navigere i snævre korridorer, og Favela er uden tvivl stadig et af de mest hektiske CoD-baner i fuld størrelse nogensinde. De er alle så godt lavet og ikoniske, og de vil få masser af fans til at spille spillet bare for at sole sig i den nostalgi, de tilbyder.

Dette er en annonce:

Men selv med geniale baner som Highrise, Rust og det bedste af det hele, Terminal, som er planlagt til det fulde spil, kan jeg stadig ikke slippe det faktum, at en fuld premium-pris for dette spil vil føles svær at acceptere. Med det samme niveau som MWII, en map-liste, der udelukkende består af genskabte baner fra 2009, en samling våben, som MW2-fans vil genkende med det samme (selvom de har ukendte nye navne), og en historie, der ser ud til at være stærkt inspireret af den originale Modern Warfare-trilogi, er der en meget reel følelse af, at dette spil mangler kreativitet og friske tilføjelser.

Call of Duty: Modern Warfare IIICall of Duty: Modern Warfare IIICall of Duty: Modern Warfare III

Som du kan se, er jeg uden tvivl bekymret omkring dette spil, men hvis intet af det generer dig, vil jeg bare slutte af med dette. Call of Duty: Modern Warfare III's beta føltes utrolig stram, poleret og præcis og vil uden tvivl fungere som det næste skridt fremad i denne historiske og elskede actionfranchise - selvom det til tider læner sig for tungt op ad fortiden for inspiration.

Relaterede teksterIndlæser mere indhold