Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
anmeldelser
Hunting Simulator

Hunting Simulator

Suzanne har jaget løs, men er ikke synderligt begejstret for sit bytte

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ
HQ

Hunting Simulator er, utroligt nok, en jagt simulator udviklet af Neopica, Maximum Games. Det brander sig med varierede områder, som kan udforskes, og en stor mængde af dyr man kan spore og jagte, enten alene eller med venner. Spilleren kan jagte målbevidst i Campaign-modusen, vandre rundt og skyde det man måtte støde på i Free Hunt eller konkurrere i «skillz & killz» multiplayer-mode, enten imod tilfældige fremmede på internettet eller mod op til tre andre venner.

Alt i alt har Hunting Simulator: Tolv regioner baseret på virkelige jagtområder i USA og Europa, 37 forskellige dyrearter, 17 forskjellige skydevåben som inkluderer officielle riffler fra Browning og Winchester, samt 50 nødvendige tilbehør, og på toppen af kransekagen; en drone man kan bruge til at undersøge området. Spilleren kan også vælge blandt flere forskellige spilbare figurer som alle har forskellige jagtstile og styrker og svagheder.

Hunting SimulatorHunting SimulatorHunting Simulator
Dette er en annonce:

Det første som slår mig, da jeg vælger min figur og jagtvåben er, at beskrivelserne fremstår som skrevet af enten Winchester og Browning selv, folk som arbejder med reklamer eller bare store fans af våben. Der er mange positive superlativer på spil og et kort øjeblik var jeg usikker på om spillet bare var en stor dyr reklame.

Jeg vælger en figur og en riffel (en XPR Composite som beskrivelsen lover er både «smooth», «exquisite» og «satisfying»). Som noget ekstra tager jeg en (.22 Semi-Automatic) til de lidt mindre bæster, og begiver mig ud i et skovfyldt bjergområde (det ligner Colorado). Første opgave er skyde en hjort, hvorfor jeg får ekstra point, hvis jeg dræber den fra en afstand på mere end 50 meter. No stress, tænker jeg. Jeg vandrer lidt rundt mellem trærne, beundrer udsigten og omgivelsene. Efter et stykke tid finder jeg mine første spor, hvorved jeg analyserer, at hjorten var her for to timer siden, og bevægede sig nordøstover. Det som følger er et par timer med mange spor - Og nu begynder solen at gå ned og tiden ved at løbe ud. Jeg løber desperat rundt fra det ene spor til det andet, men uden held.

Her opdager jeg, der rent faktisk er et mini-map til rådighed som viser hvor jeg er, og hvor byttets placering i forhold til meg. Jeg sniger mig så tæt jeg tør, og dræber den med et skud i hjertet. Jagten afsluttes og jeg får points. Jeg må dræbe alle dyrene i regionen før jeg kan låse op for den næste region.

Jeg støder på diverse småproblemer under de andre jagter som f.eks, at jeg hverken kan klatre eller hoppe, og jeg er ikke verdens største fan af stejle bakker (som der er mange af!). Dyrene jeg skal jagte forsvinder på mystisk vis - en rigtig træls egenskab.

Dette er en annonce:

Spillet giver mig opgaven, at finde en jackrabbit, hvorefter jeg render rundt efter de små sataner i en evighed (forgæves). Til sidst ser jeg endelig et lille dyr i horisonten og jeg lægger mig derfor og kravler stille indtil jeg er i den rigtige position. Græsset er desværre for højt og jeg kan intet se, hvorfor det eneste mulige valg er at sætte sig op. Her får byttet selvfølgelig øje på mig og spurter væk.

Hunting SimulatorHunting Simulator

Hunting Simulator har mange interessante egenskaber. Omgivelsene er fine, lydsporet virker troværdigt, og det har mange muligheder og variation. Men alle disse småfejl som dukker op, gør at oplevelsen aldrig bliver mere end middelmådig, grundet de mange distraheringer. Det er synd, for det kunne have været en rigtig fin simulator. Og for en person som er vant til langt mere action, og at fienden faktisk angriber og skyder tilbage, bliver denne simulator hurtigt kedelig. Her er det specielt vigtigt, at det er så godt at man virkelig kan leve sig ind i det. Og det kunne jeg ikke.

05 Gamereactor Danmark
5 / 10
overall score
er vores samlede netværkskarakter. Hvad er din? Netværkskarakteren er et gennemsnit af alle redaktionernes individuelle karakterer

Relaterede teksterIndlæser mere indhold