Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
previews
Immortals of Aveum

Immortals of Aveum-indtryk: En magisk debut?

Vi har spillet Ascendant Studios' magiske FPS endnu en gang i Los Angeles.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ
HQ

Efter at have læst Eiriks ret så positive preview af Immortals of Aveum for noget tid siden, fandt jeg mig selv i en position hvor jeg satte jeg kryds ved den 20. juli i min kalender, da det virkede ret tydeligt, at EA's Ascendant Studios havde fat i en vinder med deres magiske Call of Duty-lignende projekt. Efter at have prøvet Immortals of Aveum (det udtales ay-vee-um, hvis du skulle være i tvivl), er jeg stadig meget begejstret for dette lovende, spændende, filmiske skydespil, selvom at det nu udkommer i et lidt travlere august-vindue.

Da vi allerede har talt om det før, vil jeg bare meget kort berøre historien i centrum af Immortals of Aveum. Du spiller som Jak, en Immortal, der har fået til opgave at hjælpe med at nedkæmpe en invaderende styrke ledet af en magtfuld magibruger ved navn Sandrakk. Under kommando af Gina Torres' General Kirkan drager du ud i verden for at kæmpe i fantastiske miljøer, herunder enorme omvandrende magiske mechs, på ødelagte frontlinjer, i frodige jungler og alt sammen mod en overflod af fjender, hvad enten det er almindelige magisvingende soldater eller endda dødbringende drager.

Immortals of Aveum
Dette er en annonce:
Immortals of Aveum

Det vigtigste ved historien i Immortals of Aveum er ikke nødvendigvis konceptet bag, men måden den bliver fortalt på. Ligesom en Call of Duty-kampagne er historien prangende, Hollywood-esque, fyldt med spændende scener og øjeblikke, men i modsætning til Call of Duty forsøger Immortals at tilføje en smule ægte spillerstyring ved at tilbyde sidemissioner, progression og mærkeligt nok et tiered loot-system. Jeg vil sige, at jeg ikke selv er en stor fan af sidstnævnte del, da det føles, som om det kunne introducere unødvendig kompleksitet til et spil, der skinner i sine centrale gameplay-elementer - og med dette mener jeg hvordan det fortæller sin historie igennem sine magiske systemer.

Magien er for det meste et tredelt system, hvor spillerne skifter mellem grønne, røde og blå magisystemer. Rød er din "nærmagi" og svarer til haglgeværer og så videre. Blå er din langdistance-magi, der er ideel til at fjerne trusler på afstand. Endelig er grøn den midterste i rækken og beskrives bedst som en submachine gun (eller en Needler for Halo-fans) i generisk skydespilslingo. Det er nemt at skifte mellem dem, som det passer dig, og det kræver, at du gør netop dette for at overvinde visse afskærmede fjender og løse miljømæssige gåder, alt sammen med et virkelig spændende flow, som hjælpes endnu mere på vej af ekstra evner og bevægelser, der gør det muligt for Jak at rive trusler fra hinanden og skære igennem alle modstandere, der står i vejen for ham.

Man behøver bare at se en trailer for at få et indtryk af den produktionsværdi, som Immortals of Aveum vil tilbyde. Det føles førsteklasse og har samme blanke finish som en Call of Duty-kampagne byder på, selvom Immortals ønsker at slippe af med det velkendte stigma, der er blevet forbundet med Activisions serie, ved at indbygge masser af spillercentrerede elementer. Progressionen og build-crafting giver dig mulighed for at designe en Jak, der passer til den måde, du ønsker at spille på, sidemissionerne og de ekstra mål betyder, at der er mere at gøre ud over kernehistorien, men den lange hovedfortælling vil stadig holde dig engageret, hvis det er alt, hvad du leder efter.

Dette er en annonce:
Immortals of Aveum

Selvom jeg kun fik spillet et uddrag af den større Immortals of Aveum-oplevelse, en sektion, der ikke rigtig tillod fortællingen at være i centrum på trods af nogle spændende øjeblikke, skinnede gameplayet og præsentationen ubesværet. De magiske systemer føles responsive og lette at forstå, men har alligevel en dybde, der vil gøre det muligt for dygtige spillere at mestre dem på interessante måder, og grafikken og ydeevnen forringede aldrig det indtryk, som trailerne har givet - selvom jeg ramte et par alvorlige fejl i denne tidlige udgave, som uden tvivl vil blive rettet, når lanceringen kommer.

Immortals of Aveum kommer nu i august måned, hvor der ikke er helt lige så sikkert. Men det har stadig en oplagt chance for at kapitalisere og sætte sit præg på spilverdenen. Hvis du ikke har fulgt dette magiske FPS indtil nu, bør du være meget spændt på dette spil, da det har den perfekte kombination af høj produktionsværdi, prangende og stramt gameplay og en unik præmis, der vil gøre det muligt at tjene (forhåbentlig) som udgangspunkt for en helt ny franchise. Selvom intet er blevet bekræftet på denne front endnu, har Ascendants CEO og Immortals of Aveum's game director Bret Robbins fortalt os, at "der er meget mere i denne verden og historien end det, vi har fortalt indtil videre", så døren er officielt åben for mere af dette univers i fremtiden, og selvom Immortals of Aveum ikke engang er lanceret endnu, gør det mig meget spændt.

HQ

Relaterede teksterIndlæser mere indhold