Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
anmeldelser
Inside

Inside til Nintendo Switch

Vi kigger på Playdeads anden udgivelse, Inside, der stadig imponerer. Uanset hvor man spillet det.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

For godt to år siden havde jeg den udsøgte fornøjelse af at anmelde PlayDeads Inside. Selvom formularen absolut var genkendelig, så formåede den danske udvikler netop at præsentere endnu en stemningsfyldt, effektiv og til tider forstyrrende spiloplevelse fyldt med stærke puslespil, tonsvis af symbolik og få men velimplementerede mekanikker.

Inside

Og selvom min anmeldelse dengang foregik på en Xbox One, hvor spillet udkom først, så er det heldigvis gået præcis som med Limbo, og spillet har bevæget sig til flere platforme efterfølgende, deriblandt PlayStation 4 og iPad. Og nu tilføjes en ny platform til listen, nemlig Nintendo Switch. Ved første øjekast lyder det som et godt gammeldals "match made in heaven", men husk at det ikke er alle spil der klarer konverteringen til Nindendos hybrid med ynde (vi kigger på jer Resident Evil 7: Biohazard og WWE 2K18).

Heldigvis står Inside knivskarpt fra start til slut. Der er intet nyt indhold her, og ingen særlige nye dele der kræver en ny gennemspilning, dette er en direkte konvertering, men det betyder ikke at Inside ikke kræver din opmærksomhed, både første gang skulle du endnu ikke have oplevet det, eller anden gang.

Dette er en annonce:

Ser du, Inside er lige præcis sådan en slags speciel oplevelse, hvor et par friske øjne kan fortolke på ny eller se nye detaljer du er strøget forbi i første omgang. Det bliver dog lidt svært i håndholdt tilstand, hvor spillet står ganske fint, men hvor den meget mørke farvepalet lige grynes ud en kende. Det er skam ikke uspilleligt, langt fra, men det anbefales at smide konsollen i standeren, så du får det hele med.

Inside

Der er intet præstationsmæssigt der kan trække ned, og heller ingen nye features der gør dette til en særligt god investering. Tilbage er der ikke andet at sige end, Inside er din tid værd, og din penge, og det gælder også hvis du allerede har spillet det.

09 Gamereactor Danmark
9 / 10
+
Fantastisk stemning, solide puslespil, fabelagtig visuel stil, skøn musik, følelsen af isolation.
overall score
er vores samlede netværkskarakter. Hvad er din? Netværkskarakteren er et gennemsnit af alle redaktionernes individuelle karakterer

Brugeranmeldelser

  • Nike
    Inside starter et meget bekendt sted. Du spiller som en dreng, der starter i en skov, men tingene er anderledes. Denne dreng ser ud til at være på... 10/10

Relaterede tekster

InsideScore

Inside

ANMELDELSE. Skrevet af Magnus Groth-Andersen

Danske PlayDead er klar med deres næste spil efter Limbo, og Magnus jubler over resultatet.Indlæser mere indhold