Dansk
Gamereactor
previews
Lego Lord of the Rings

LEGO Lord of the Rings

Frodo, Sam og resten af fællesskabet om ringen bliver genfortolket som LEGO-klodser i år, og vi fortæller dig hvorfor det bør gøre dig begejstret...

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

På nuværende tidspunkt ved vi alle, hvad vi skal forvente af Traveller's Tales' LEGO-spil, på godt og ondt. Med deres lethjertede platformeri og herlige fortolkninger af elskede serier er de rendyrket sjov fyldt med slapstick-humor. De er også utroligt vanedannende. Men serien har stået stille i nogen tid nu, og der har kun været små opdateringer er kerneformelen siden det første Lego Star Wars udkom. Men det glæder mig at fortælle, at alt det snart ændrer sig. Lego Lord of the Rings byder på nogle af de mest radikale og utrolige forandringer, LEGO-spillene nogensinde har set.

Glem alt hvad du ved om hub-verdener og døre, der leder til korte lineære baner. Her er hele Middle Earth åben for udforskning, med et layout inspireret af de kort, J.R.R. Tolkien tegnede mens han skrev sit fantasy-epos. I skikkelse af Frodo (og 80 andre spilbare figurer) rejser vi gennem hans farlige verden og gennem hele Ringenes Herre-trilogien, hele vejen til Mordor. Lego-Mordor, altså.

Lego Lord of the Rings

Det meste af spillet er dog baseret på Peter Jacksons filmtrilogi, og har endda den oprindelige dialog i mellemsekvenserne. Når det så er sagt, så vil der stadig være masser at lave uden for hovedhistorien, og disse dele er hentet fra bøgerne. Der vil være farlige skabninger og dungeons som nysgerrige eventyrere kan gå på opdagelse i, så dette Lego-spil får et liv, ingen af forgængerne har haft. Alt ved Lego Lord of the Rings virker bare mere som et action-eventyr end en salig sandkasse fyldt med nonsens. Kameraet kan faktisk bevæges denne gang, også for spiller nummer to i co-op. Figurprogression gør også sin debut. Efterhånden som figurerne udvikler sig i historien, så gør deres evner det også i spillet. Spilleren kan også crafte helt nye våben og rustninger ved at samle sjælde Legoklodser og tage dem med til en smed.

Dette er en annonce:
Lego Lord of the Rings

Det ville selvfølgelig ikke være et LEGO-spil uden den charmerende LEGO-humor, og det lader til at være balanceret med de mere alvorlige dele af Ringenes Herre-sagaen med stor effekt. Et eksempel kommer ved slaget om Helm's Deep, hvor nogle Uruk-hai-soldater sørger over deres faldne kammerat, der blev dræbt af en af Legolas' pile inden de stormer fortet. Man kan ikke undgå at smile i disse scener.

Tolkiens fantasy-univers er en magisk verden, og det samme er LEGO, så det er skønt at se de to endelig finde sammen. Traveller's Tales lader til at spille på kildematerialets styrker, og det giver spillet et enormt potentiale. Nok til at gøre Lego Lord of the Rings til en af mine mest ventede titler dette efterår.

Lego Lord of the Rings
Dette er en annonce:
Lego Lord of the Rings
Lego Lord of the Rings
Lego Lord of the Rings
Lego Lord of the Rings

Relaterede tekster

Lego Lord of the RingsScore

Lego Lord of the Rings

ANMELDELSE. Skrevet af Thomas Blichfeldt

Har TT Games formået at lave endnu et hit? Læs anmeldelsen af LEGO Lord of the Rings lige her, når Thomas går på eventyr.Indlæser mere indhold