Dansk
Gamereactor
previews
Gears of War 3

Lynkig: Gears 3 - Raam's Shadow

Kampagnen i Gears of War 3 udvides med en ny DLC-pakke, der blandt andet lader os spille som skurkene. Vi giver Raam's Shadow et lynkig.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Den første DLC-pakke til Gears of War 3, der ikke er fokuseret på multiplayer, er lige om hjørnet. Navnet er Raam's Shadow, og som navnet antyder får vi her et gensyn med den store skurk fra det første Gears-spil.

Hvad byder Raam's Shadow på af indhold?
Raam's Shadow er en ny minikampagne til Gears of War 3, med i alt fem kapitler. Længdemæssigt skulle her være nok indhold til 3-5 timers spil, afhængigt af hvor hård man er til Gears. Ligesom i hovedkampagnen er der co-op for op til fire spillere hele vejen. Derudover er der et par nye skins til multiplayer, og selvfølgelig også nye achievements.

Gears of War 3

Jeg troede egentlig Gears-historien var slut - hvordan fortsætter de kampagnen?
Svaret er ganske simpelt: Det gør de ikke. I stedet for at forsøge at bygge videre på historien i Gears of War 3, så går Epic i den helt modsatte retning. Raam's Shadow foregår før det første Gears, kun kort tid efter "Emergence Day" - den dag Locusterne pludselig kom op af jorden og satte sig for at dræbe alt og alle. Man spiller som et medlem af Zeta Squad, der består både af nye og gamle ansigter. I singleplayer indtager man rollen som Michael Barrick, en tidligere Stranded der nu kæmper som Cog - og er mindst lige så macho som Marcus Fenix. Byen Ilima er under angreb, og skal evakueres inden en storm af Kryll dræber alt, hvad der bevæger sig.

Dette er en annonce:
Gears of War 3

Er det bare mere af det samme Gears, eller er her noget nyt gameplay-mæssigt?
Raam's Shadow fortsætter selvfølgelig den kendte stil fra grundspillet, men her er et par nye tiltag. Blandt andet får vi, for første gang i seriens historie, mulighed for at spille som skurkene - nærmere bestemt som Raam himself. Bevæbnet med en temmelig stor kniv og sin egen lille private Kryllstorm er Raam næsten usårlig, og kan enten nakke menneskesoldater i tæt nærkamp eller på afstand med sine Kryll, der nærmest fungerer som en usynlig strålekanon, hvis mål hurtigt bliver til splat. Man får også lov til at bruge Hammer of Dawn-satellitten, men uden den sædvanlige laser til at udpege mål. I stedet styrer man den direkte fra en computerskærm, lidt a la Call of Duty.

Gears of War 3

Er der andre forskelle i forhold til grundspillet?
Mottoet for den grafiske stil i det første Gears of War var "destroyed beauty" - smukke bygningsværker og omgivelser, der var blevet hærget af krig. Fordi Raam's Shadow foregår så tidligt i Gears-universets historie, så er ødelæggelsen ikke særlig stor endnu, og i stedet ser vi en by, der er relativt uskadt, i hvert fald i starten. Det giver Raam's Shadow et lidt andet udtryk end Gears of War-serien ellers har haft, og er slet ikke nogen dum ting.

Dette er en annonce:
Gears of War 3

Hvornår kommer det så?
Raam's Shadow er sat til at udkomme senere denne måned, nærmere bestemt den 13. december. Prisen bliver på 1200 Microsoft Point, og da der er tale om en udvidelse, skal man selvfølgelig have Gears of War 3 i forvejen.

Gears of War 3

Relaterede tekster

Gears of War 3Score

Gears of War 3

ANMELDELSE. Skrevet af Rasmus Lund-Hansen

Sidste kapitel i historien om Marcus Fenix og hans krigstandhjul. Slutter Gears of War-serien af med det forventede brag? Få svaret her når vi anmelder Gears of War 3.

Gears of War 3 til PS3 er lækket online

Gears of War 3 til PS3 er lækket online

NYHED. Skrevet af Jakob Hansen

Gears of War-serien er en af Microsofts mest ikoniske serier, så at se serien på PlayStation ville være lige så unaturligt, som at se Nathan Drake hænge ud med Master...Indlæser mere indhold