Dansk
Gamereactor
previews
Medieval: Total War: Viking Invasion

Medieval Total War: Viking Invasion

Udvidelsespakken Viking Invasion vil rykke det historiske udsyn tilbage til omkring år 793 efter Kristi fødsel.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt

Medieval Total War flyttede udviklerne hos The Creative Assembly de store slagscener fra Japan Shoguns-dynastier til Europas mørke middelalder og gjorde dem endnu større, endnu mere drabelige. Udvidelsespakken Viking Invasion vil rykke det historiske udsyn tilbage til omkring år 793 efter Kristi fødsel, hvor vikingerne angriber klostret Lindisfarne i Northumbria, dræber munke og nonner samt ikke mindst ødelægger et fremtrædende uddannelses- og videnscenter i datidens Nordeuropa. Dertil kommer stridighederne og magtspillet mellem de fraktioner, der kæmpede med hinanden om herredømmet over de britiske øer, da romerne pakkede deres styrker sammen og rejste hjem.

HQ

Som Tim Ansell, grundlæggeren af Creative Assembly udtrykker det: ’Spillerne kan nu drage vestover på plyndringstogt fra Skandinavien, ganske som vikingerne gjorde for 1200 år siden’. En dimension, der i særlig grad må appellere til danske spillere, fredelige som vi jo ellers er. Den nye kampagne vil indeholde et nyt kort over de britiske øer og Skandinavien, og der vil være hele otte nye fraktioner, herunder saksere, walisere, skotter irere - og sidst men ikke mindst: vikinger!

Det teknologi-træ, som bestemmer magt- og udviklingsmulighederne for dine fraktioner bliver tilføjet nye og eksotiske emner som kultsted for dine guder og mjødhaller for dine stolte krigere. Dertil kommer enheder som saksiske Fyrdmen, vikingerne trælle og ikke mindst de frygtindgydende bersærker. Det grundlæggende spil vil desuden blive udvidet med tre nye spilbare fraktioner - aragoner, sicilianere og ungarere - ligesom et antal nye enhedstyper udvider de taktiske muligheder på slagmarkerne. Desuden vil der nu være mulighed for målretning planlægning af forstærkninger og for at udsende de informationer, som dine spejdere i felten har indhentet.

GameReactor har haft lejlighed til at spille en tidlig udgave af Viking Invasion - og efter vores beskedne mening kan allerede nu begynde at glæde dig til at få gjort vikingtiden levende på din computer. En tid, hvor de danske vikinger bar alt andet end klaphatte og derfor også var en hel mere frygtede ude omkring end nutidens ølmavesvingende roligans. Creative Assembly fortsætter den linie, hvor spillet skal både appellere til strategi-spillere med svaghed for at styre store slagstyrker igennem drabelige slag og til dem, der bedre kan lide de mindre drabelige men mindst lige så spændende diplomatiske forviklinger bag facaden. Et passende tidsfordriv på vejen mod Rome: Total War, som bliver den første ægte 3D-titel i krigsstrategi-spillene fra Creative Assembly.

Relaterede teksterIndlæser mere indhold